Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone5 vs galaxy s3

maesselam

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

yok o kompleks deil de, aldığı ürünü korumaca stayla.
en fazla appleboylarda var bu gerçi.
kendi salgıladığı dopaminin kölesi olan insanlar!

henüz smartphonelardan birini almadım da, apple ürünü kullandım epey; iphone da genel olarak apple kafasını yansıttığı için şunları diyebilirim;

en güzel arabalar sizin olsun
en güzel kadınlar sizin olsun
en güzel apartmanlar sizin olsun
bana özgürlüğümü verin,

:)

dayatma üzerine kurulu, insana ihtiyacının ne olduğunu zorla dayatmaya çalışan, inovatif şeylerin önüne set çeken, sığır fabric bi kafası olan berbat bi firma apple.
dolayısı ile
ayfon rakiplerinden teknik özellikler olarak üstün olabilir ( ki değil google var allah için, açıp bakabiliorz ). Hadi diyelim ki oldu; kendilerinde mantıklı veya uygun gördükleri şeyi dayatmaları, bende "isterse bedava versin almam ayfon" algısı yaratıyor. Neticede, bir tercihte bulunuyorsam bu dayatmalarla çevrili olmamalı

abi knormal kullanıcıların çoğunun telefona format atma yok yazılıma takla attırma falan gibi dertleri olmadığı için o özgürlük pek bir şey ifade etmiyor.

benim içinde öyle mesela iphone kullanırken ulan şunu yapamıyorum şöyle şöyle yapabilsem çok güzel olurdu demedim yani hiç. çünkü düz bir kullanıcıyım maillerime bakıyorum, surf yapıyorum, calender kullanıyorum, görüntülü konuşma yapıyorum, onun dışında androitte olupta appleda olmayan hiç bir şey ah keşke olsa demedim. kullanıcların çoğuda benim gibi telde kolaylık arayan insanlar.

paticikteki kullanıcıların çoğu bu gruba girmiyor, ay çok bilgisayrdan yazılımdan donanımda anlayan adamlar öyle bir alettlerde daha fazlasını yapmak istiyorlar.

ama bunlara rağmen gelip ben anlamıyorum enayiler nasıl ayfon alıyorlar şu kadar pahalı falan demek çok saçma yani, bunu diyorsan kafanı kaldırıp etraftaki insanlara bi bakmak lazım ne yapıyorlar telefonlarıyla diye.

şu ayfon android çelişkisini anlamak zor değil beence biraz empati yapabiliyorsan.

söylediklerimin hiç biri yukarda alıntı yaptığım mesajla direk alakalı değil onu da belirtiyim. senin ne istediğini bilmen güzel ona göre de ayfonun sana göre olmadığını anlmışsın burya yazanların çoğu da öyle düşüyor ama bu dışarda bu söyledikleriniz şeyleri kriter almayan ya da tek kriteri telefonun güzel olması olan milyonlarca insan var yani.

ulan essay yazarken kendimi yine burda wot döserken buldum allah belamı versin ya yeter artık açmayın şu konuları en son bone'a rage açarken bulmuştum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi canım güzellik vs baya önemli ve apple iyi kotarıyor o işi ona laf yok.
birde mesela ben yeni üniye girmiş hatun ayarlıcak olsam,direk ayfon alırım yani.

ama bazı temel şeyleri sonradan getirme alışkanlığı var appleın. Kesin 5 te bazı şeyler gelmiştirde gene sorayım ben,
bluetooth hala güdübik mi? yani gönderilen datanın bir sınırı veya gönderilecek cihazın bir önemi var mı?
istediğim bilgisayara bağlayıp lap diye kullanabiliyor muyum yoksa müzik falan için illa aytuns falan lazım mı?
Şark aleti 4 le 5 in aynı mı mesela? gidip 5 aldım, şart aletimi unuttum ofisten birinden bulabilcek miyim?
Data transfer için ayrıca bambaşka kablolar var mı?
5 sene kullandıktan sonra pili öldüğünde çarşıdan pil alıp takabilcek miyim?
flash hala yok mu?yoksa yutup nası izliyorlar?
ücretsiz appler nasıl? iyi mi çok mu?

mesela bunlar önemli benim için ve aslında herkes için önemli olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ayfoncular komik işte. adam gelmiş thread açıyor iphone 5 cogiyi s3 rörörö diye.

s3'cüler de gelip açsın "s3 vs iphone 5", bizim s3'de çok özgürsün apple cok kapalı, ekranı çok küçük yeaa diye.

komik olmayın arkadaşım sana güzel olan herkese güzel değil ki. beğen al kullan ne gerek var.

ha samsung'u beğenmeyip pc'yi de apple almak kafası cok iyiymiş ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

elektronik ürünleri köylü gibi kullanıp bok atmıyorlar mı kıl oluyorum.

hayır s3 kullanmasam inanıcam sdfs

Ben de bunu diycektim de saçma sapan adamlar gelip hater mater diyecek şimdi diye üşendim valla. Telefonun METALİNİ çatlatan iPhone'un camını rahat kırar. Yok eğer o iPhone değerli telefon, şık telefon vb. diye her yerini kaplayıp özenli kullanacaksan bunu da baştan öyle yapsaydın.

Günde 4 saat konuşma + internet/sms vb. kullanım + standby'ı sabahtan akşama desteksiz çıkaracak güncel ve üst düzey bir smartphone olduğunu sanmıyorum ayrıca piyasada.

liberal said:

ha samsung'u beğenmeyip pc'yi de apple almak kafası cok iyiymiş ahahah

Şu da bir diğer fikrimdi, teşekkürler :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Günde 4 saat konuşma + kulanım + standby'ı sabahtan akşama desteksiz çıkaracak güncel ve üst düzey bir smartphone olduğunu sanmıyorum ayrıca piyasada.

motorola razr maxx hd

Stand-by Up to 372 h
Talk time Up to 32 h

ve de Lenovo P770
Talk time Up to 29 h

android tabii ikisi de.
bilakis üretimde de özgürlük var
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Günde 4 saat konuşma + kulanım + standby'ı sabahtan akşama desteksiz çıkaracak güncel ve üst düzey bir smartphone olduğunu sanmıyorum ayrıca piyasada.

motorola razr maxx hd

Stand-by Up to 372 h
Talk time Up to 32 h

ve de Lenovo P770
Talk time Up to 29 h

android tabii ikisi de.
bilakis üretimde de özgürlük var

GSMArena puanları ve fiyat sınıfı olarak üst düzey telefon değil, onu kastetmiştim. Mis gibi 3300 mAh pili çakmışlar ama eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

maesselam said:

neyse hata ettim bu konuyu açmayla,pandoranın kutusunu açtık sanki arkadaş

şöyle takılsam daha az tepki alırdım sanırım 3k lık telefon illaki 1,5k lık telden iyi olacak :)

hehe ben vericem tepkiyi

sazan avi fiyatı o panpa, türkiyedeki lapinler ne kadara atlayacak acaba diye yapılan bir tür sosyal deney.
Amerikaya gidip ayfon alsan, daha ucuza geliyordu ilk çıktığında, böle bi hesap vardı bi yerlerde.

uçağa bin+vize+otelde kal bi gün+ayfon5 al < Tr deki ayfon.
Sosyal ağlarda paylaş

orta üst arası işte.
2.telefon olarak alırım ben bunu. babalar gibi iş görür.

işin şu tarafı.

adamların dediği bi laf var. hepsi yukarıda söylüyor zaten bunu.
bu elemanlar, ekrandaki telefon simgesine tıklayıp telefon açan, facebook ikonuna tıklayıp mesaj atan adamlar.

üst düzeyin, üst kısmını zaten kullanmıyorlar. nfc denmiş mesela benim için önemli bak bu. bunlar nedir bilmezler. ihtiyaç da duymazlar.

öle çünkü
tüketim alışkanlıkları sebebiyle alım yapıyorlar. marka imajı için para veriyorlar.

bunlar en sevdiğim tüketicidir benim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...