maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bariz,iphone'un 5 olması veya kamerası,veya veya değil,tek ve en iyi özelliği android ve samsunglar da olmayan akıcı,fps'si hiç bir zaman düşmeyen blizzard oyunları gibi olması..bir daha mobil cihazlar da apple ürünleri haricinde herhangi bir alet alırsam ne olayım... galaxy s3 ilk çıktığından beri kullanıyorum ortalama günde 4 saat konuşma süresi,2 batarya değişimi ve yüzeyinde aliminyum gövde de çatlaklar v.s,yedek telefon galaxy s2 de 1,5 sene de 2 kez batarya değişimi derken,sabit android savunucusu bir adam olarak pes ediyorum ve apple ürünlerine,pc,mobil komple geçiş yapıyorum.saygılar efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aferin doğru yolu bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aramiza hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 s3'ün kasası bariz kalitesiz abi. iphone 4'ün bile yanında oyuncak gibi duruyor, bildiğin PİLASTİK yani. İ ile. 5'ten de emin değilim, çizik falan oluyormuş sağı solu ama, early adopter kardeşlerimiz biraz yorum yapsın, öğrenelim. bi de iphone'un değerini koruması süper bi olay. 2 senelik telefonu aldığımdan 300 lira falan daha ucuza satıcam neredeyse. galaxy s2 ise iphone 4'ten daha sonra çıkmasına rağmen yarı fiyatından ucuza inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 galaxy s i çıktığı günden beri kullanıyorum geçende kırıldı ki tamamen bende sorun. Hadi birincisi birisi şu an ki tr fiyatı 2700 diğerini 1250 bile bulabiliyorsun. Hiçbir s3 sahibi arkadaşım ki 7-8 tane var bu sorunları yaşamadı. iPhone güzel bir alet, almak isterdim ama fiyatından dolayı koşarak kaçıyorum. Türkiye sınırları dışında 1500tle çok rahat bulabiliyorsun bu sırada. Bu sebeplerden gereksiz geliyor bana alet. Bide senin durum birazcık extreme case. Üzülerek söylüyorum. Hele konuşma süren nedense çok kısa geldi bana. şimdi yeni almışsın. iPhone 5 biraz kullan sonra alalım düşüncelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Iphonun pili bitmiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 elektronik ürünleri köylü gibi kullanıp bok atmıyorlar mı kıl oluyorum. hayır s3 kullanmasam inanıcam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 galaxy s3 kullanıyorum. ondan once bi ay iphone kullandim bana gore degil. ablama verdim iphone u s3umle mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 dün telefoncuya girdim yeni hat alcaktım onay geç geldi biraz yarım saat oturmus bulundum telefoncuda. 2 kişi gelip bu ne yaa şarşı hemen bitiyor bunun diyerek yeni aldıkları s3 verdi garantiye yollatmak için. sordum çok s3 yolladık garatiye çıktığından beri dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi herkes,androidin kurdu değilki,aldığı gibi kullanan vatandaş sayısı %99 civarı,çevrem de eşimde dostumda,9*10 kişi kullanıyor.ev hanımından tut da iş adamına kadar,neredeyse hepsi rahatsız,galaxy s2 dersen amenna,iphone stabilitesine en çok yaklaşan alet yani,fakat s3 bariz fail abi,belki biraz androidden,biraz samsungdan ama,bir daha tövbe dedim ya aliminyum kasa üzerindeki o metalik boya soyuldu bende resmen döküldü pul pul :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Red said: elektronik ürünleri köylü gibi kullanıp bok atmıyorlar mı kıl oluyorum. hayır s3 kullanmasam inanıcam sdfs ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Red said: elektronik ürünleri köylü gibi kullanıp bok atmıyorlar mı kıl oluyorum. hayır s3 kullanmasam inanıcam sdfs nasıl köylü gibi? takoz olarak traktörün altına koyan varmı acaba?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 daha çok böyle işi olmadığı halde wi-fi gps her türlü şeyi açık bırakıp, marketteki tüm programları indirip açıp hiçbirini görev yöneticisinden kapatmayı AKIL EDEMEZ sonra bunun pili çabuk bitiyo yeaaaaaaa abv samsung'unuzunda s3'ünüzünde diye mızlayan klasik müşteri tipi Hayır kullanmasını bilmiyosun, sırf havan olsun, başkalarıda aldığı için altta kalmamak için alıyosun, bari telefona bok atma, az biraz google dan bişeyler öğren araştırda ondan sonra bozuk bu telefon de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 he abi geri zekalıyım ben,günde 4 saat konuştuğum insanlara,kardeşim aynı anda banka işlemlerini takip ederek,transfer işlemlerine kadar her şeyi yaparken,aynı anda da facebook ve paticik'le aynı zaman da mailleri kontrol edip,şantiye sahasında giriş çıkış yapılan her şeyi not defterine akşam aktarmadan önce not etmeyi bilmiyorum ben,ağrı doğubeyazıt da dağ köyünde yaşıyorum ve batmobil'le büyük şehirlere gidip geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 S3 kullanıyorum. Günlük kullanımda (yoğun olarak whatsapp ve e-mail; 2 saatte bir facebook, insta, foursquare, kısa sürelerde yol durumu, tunein radio ve birkaç oyun) şarjı ortalama 36-40 saat gidiyor. Sanırım normal. Bir şikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 iphone kasasi cok iyi bence bunun haricinde fps falan demeyin artik abi. sevdigim tum oyunlar iphone4s de takiliyor, donuyor. 5 i bilemicem. s3 de gt650 le oynuyorsam iphoneda intel hd graphicsle oynuyorum sdfsdfs. 8 aydir kullaniyorum bi kez anlik donma yada bug olmadi. tasarimini da severek aldim sadece plastik kötu iste yapcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 lol ayfon 5, seneye de satarız diye 1 beden küçük yaptıkları telefon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Flassh said: lol ayfon 5, seneye de satarız diye 1 beden küçük yaptıkları telefon mu? niye komplekslisinizki? niye zorunuza gidiyor yani,bak bende kompleks olsa,sıkıntı yaptığı halde,android şöyle iyi aman ha iphone almayın v.s derdim yani,en iyisi bu işte sen kabul etmesen ne olacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yok o kompleks deil de, aldığı ürünü korumaca stayla. en fazla appleboylarda var bu gerçi. kendi salgıladığı dopaminin kölesi olan insanlar! henüz smartphonelardan birini almadım da, apple ürünü kullandım epey; iphone da genel olarak apple kafasını yansıttığı için şunları diyebilirim; en güzel arabalar sizin olsun en güzel kadınlar sizin olsun en güzel apartmanlar sizin olsun bana özgürlüğümü verin, :) dayatma üzerine kurulu, insana ihtiyacının ne olduğunu zorla dayatmaya çalışan, inovatif şeylerin önüne set çeken, sığır fabric bi kafası olan berbat bi firma apple. dolayısı ile ayfon rakiplerinden teknik özellikler olarak üstün olabilir ( ki değil google var allah için, açıp bakabiliorz ). Hadi diyelim ki oldu; kendilerinde mantıklı veya uygun gördükleri şeyi dayatmaları, bende "isterse bedava versin almam ayfon" algısı yaratıyor. Neticede, bir tercihte bulunuyorsam bu dayatmalarla çevrili olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bataryadan dem vurup 1400mah değişmeyen pile sahip telefonu övmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 said: en iyisi bu işte sen kabul etmesen ne olacak yani? sadece sıradan bir tüketim ürünü olan ve kişisel seçime bağlı olan bir olay için "en iyisi bu" dediğin için millet makaraya alıyor olmasın sakın? neye göre, kime göre en iyisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 apple'a gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 al'a gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 dasaaa said: said: en iyisi bu işte sen kabul etmesen ne olacak yani? sadece sıradan bir tüketim ürünü olan ve kişisel seçime bağlı olan bir olay için "en iyisi bu" dediğin için millet makaraya alıyor olmasın sakın? neye göre, kime göre en iyisi? abi bana göre ,4s de kullandım bir süre sattığıma pişman oldum 5 cıkınca az da ekran büyük olunca aldım kurtuldum ,android işkencesinden arkadaş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hah işte sana göre. gidip de kendi düşünceni başkasına zorlamaya kalkınca, adamlar da taşağa sararlar. flash son yazdığında güzel sarmış mesela. hafifçe gülümsedim. köylü hedesi de güzel olmuş. onda da güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar