xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 uzun zamandan sonra bilgisayara taktim ve illa ki format atin diyor alet. icinde bi ton onemli belgemde var. nasil gecer nasil kurtaririm bu durumu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 USB kablosunu değiştirmeyi dene. Olmazsa diski kutusundan çıkarıp dahili olarak bağla. Hala format istiyorsa işini iyi yapan bir nörd'e ver sıfır eş ya da daha büyük boyutlu harici diskle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hee benim ki de istiyordu bir konum vardı orda bi program demişlerdi ona bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Oha benimki de ilk kez dün istedi, ilginç. Ama sıkıntısız da çalışıyor, birşey olmaz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 önemli belgelerinizi dandik usb hdd'lerde tutmayın önemli belgelerinizi yedekli olarak saklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 cozume nasil gideriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 /cmd komutundan yola cikarak msdso uzerinden yapiverdik. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Recuva http://www.piriform.com/recuva http://www.techsupportalert.com/best-free-data-recovery-file-undelete-utility.htm dosyaları kurtar. Sonra format at. edit: son mesajı görmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hard disk i görmüyor bende de. Minitool partition wizard m ne onu indirdim yine de görmüyor.Usb aygıtı hasar görmü diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Alk~ senin diskin içinde bağlandığı zımbırtı bozulmuş olabilir. Diski içinden söküp kasanın içinden bağlamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Gidip bi kutu alayım o zaman.İlk defa bi hdd sökücem dikkat etmem gereken bir kablo falan var mı sökerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar