Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de bedava kalınacak yer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
poligonun orda emel teyze var, herkese kapısı açıktır, öğrenciler ffalan 1-2 günlüğüne geldiğinde emel teyzede kalır, emel teyze onlara güzel yemekler yapar. yalnız yaşayan tonton bi teyze, gidebilirsin oraya, kime sorsan gösterir.
Mesaj tarihi:
KONUYU SAPTIRIP, ÖZÜNDEN ÇIKARARAK , TACİZE VE HAKARETE VARDIRAN SAYIN KUDDUSİ BEY' E BENİM VERMEDİĞİM CEVABI: ALAN YETKİLİSİ VERDİ : ana sayfadan : yaşam : ''gezdim tozdum'' başlığına tıklarsanız anlarsınız

Eski üye, yeni uye, moderator, sendika , anti sendika, kadın erkek zenci beyaz uzakdogulu farketmez, banlanınca "vay 5 senelık üye banlandı" filan demeyin hic, isterse en eski üye olsun bir süre sonra unutulacagını, yerini başka üyelerin dolduracağını unutmayın. Inanmayan varsa cok ornek var eski üyeler daha iyi bilir.

300.000 tane şımarık kendini bilmez üye ile ugrasacagımıza, 150.000 tane adam gibi adamla muhattap olur burda birşeyler paylaşiriz daha iyi.
Mesaj tarihi:
DOĞRU.. SEN KİMSENİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAMAYACAK KADAR GÜVENİLİRSİZSİN DEMEK Kİ AKLIN BASMIYOR.. BAZEN TANIDIĞIN İNSANLAR TANIMADIKLARINDAN DAHA ÇOK GÜVENSİZDİRLER. EN ÇOK ZARAR YAKIN ÇEVRENDEN GELİR .. AH ÖRÜMCEK KAFALIM .. .
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

papatyamizmir said:

BAZEN TANIDIĞIN İNSANLAR TANIMADIKLARINDAN DAHA ÇOK GÜVENSİZDİRLER. EN ÇOK ZARAR YAKIN ÇEVRENDEN GELİR ..

http://inciswf.com/filozof.swf

burda hala belden aşağı saldıranlar ın interrail den ne haberi olacak ki..:) avrupa demir yolları işletmeleri türkiyeyi tabi ki çıkarır .. gelenlere hangi gözle bakıyorsak,a kendimize o gözle bakılacağını sandığımız için sistemi kullanamıyoruz bile . adamlar da seni böyle işte.. d şutlar.. bize bu formda yazan kadınları taciz edip kendimizi avuturuz . sonrada avrupa avrupa duy sesimizi ama neden bizi AB ye almıyorlar diye ağlarız . almazlar kardeşim...
  • Yeni Oluştur...