moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ben sahibini tanıyorum az çok(peak games - hakan b.); ama torpil vs isteyecek kadar bi samimiyetim yok açıkçası. Bazı soruların varsa sorayım veya mailini vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aquila said: ise girince bozdun sen ya, istifa et. denetimciyi napsin adam, ise aldiricak eleman ariyo. "adamımı işe almazsanız mühürletirim lan işletmenizi!" diyebilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 stajyer olmak için ona ısrarcı mailler at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sonra geri cevap atmadılar diye de burada başlık aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dasaaanın oldugu topike illa küskü dal daşak girecek. apış arası koktu forum pencere açında havalansın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dütürü düü düü düüüüüğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aquila said: ise girince bozdun sen ya, istifa et. denetimciyi napsin adam, ise aldiricak eleman ariyo. öyle deme bize her yerde ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 denetçiyim her yerde çalışırım ben. her yerde çalışırım. denetlemek de mi yasak, yürümek yasak mı ki? /dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 modun kendi topic trollüyo ya helal aga ya başka bi oyun firması da olur ama bu ikisinin gidiş gelişi çok yakın bana. joygame evimin dibi, peak de iskelenin orda. yani torpil istemek değil de bi CV attık değerlendirilsin hiç olmassa. seneye ingiltereye yüksek lisansa gidicem büyük ihtimalle, çalışmam lazım orda. oyun firmalarından birinde çalışayım falan diyorum o yüzden burdayken iyi kötü bi referans alayim iş tecrübem olsun istiyorum. hangi jokerse bi linkini atabilir misinz konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dasaaa said: dütürü düü düü düüüüüğğğğ bu windows açılış sesi. cam açılmış oldu. böle iğrenç bişi yapmışım. modluğu bırakıcam olm allah izin verirse. sonra da alır başımı giderim zaten. dasaaa gidecek sakinlik, dirlik, düzen gelicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hayır, modsun den mod kal giy dedi ashdashdsjdlakjhdkjag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 alakasız mesajları silsene dasa benim içn öemli topic. yoksa bende dalga geçerek yazarım yani kalabalık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi akşama temizlesem olar mı? şimdi çıkıcam. ama joker'e iletirim heman bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ben de facebooktan mesaj attım online oluyo mu facebookta bari sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mail adresi yok mu ya iştedir şuan zınk diye görür gel dese gelirim 10 dk şirket benim evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aquila said: joker dildocu oldu, istersen o ise soksun. ahahah ben de joygame'deyim şimdi yanına koşuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ahah farkli joker olm onlar. Milamber selam soyle abi bu arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Milamber said: aquila said: joker dildocu oldu, istersen o ise soksun. ahahah ben de joygame'deyim şimdi yanına koşuyorum :D aga joygamedeyim deyip bana cevap vermemeni yakıştıramadım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 şu altta kalmasın. özel mesajdan ulaşanlara teşekür ederm joker de gördü sanrım mesajı ama cevap vermedi sldg =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 estel nerelerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Londrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 moriarty said: Ben sahibini tanıyorum az çok(peak games - hakan b.); ama torpil vs isteyecek kadar bi samimiyetim yok açıkçası. Bazı soruların varsa sorayım veya mailini vereyim? arkadaşlar bu adamı alın tamam mı dünyanın en şık mağazasına götürün takım elbise giydirin, dünyanın en pahalı restorantına yemeğe çıkarın, istediğini yedirin içirin, istediği top-model, şarkıcı vs kimi beğeniyosa gidin ne yapıp ne edip ayarlayın sonra bigün bi kafede oturtun ve diyin ki "ben sana bunları yaptım yaptım, çünkü sen büyük adamsın" TÜM ALKIŞLARI moriarty İÇİN ALIYORUZ ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ(tu):)-DX(>:D<:)o sağol pamps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 (tu) hadi hayırlı olsun oldu gibi bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 BabacumMostors said: ya, dasaa bi çık aradan gözünmü sevyim "Diego dur allahını seversen sen de..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 joygame ile ilgili referansın olurum, kozyatağında yerleri. torpilin kralını yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar