Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Beyler çaktırmayın da bu aralar fizban garpıçta dolanıyor ayık olun
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 allah ne süper lan diye arat çıkar. üşendim şimdi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben bi kere sakız kutusunu allah sanmıştım
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Allahın hakkı III'dür isimli çalışmam.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Gizliden takılıyorum. Gelişimi bir anda kabul edemeyen arkadaşlar kendilerini çok bozunca biraz ortalık sakinleşsin onlarda kendilerine gelsinler diye post atmıyordum.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vay sinsi. hemen de summonlandi bi de.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 o kadar güzel sanatsal çalışmalarım yüzünden kırılan mouse scrollarının sesine geldim asdfgff ;D
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Saeros said: Noyzura said: onlarda da ayrı 2 şeye acımam 1 yolda greenpeace satan gençlere , 2 internette imla düzeltenlere.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aaa onu senin postladigini gormemistim, sirf nerdesin denince summonlandigini sandim
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben dahi anlamına gelen de yi öğrenemeyecek kadar salak olanlara çok katlanamıyorum. yok, aslında salak diyorum zaaaaaa
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Marty said: aaa onu senin postladigini gormemistim, sirf nerdesin denince summonlandigini sandim ben postlamıyorum zaten ben çekiyorum ;P
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 resmin amacını anlamadım "işte böyle acımıyorum" demek mi istedin acımak nedir ki her şeyden önce
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Saeros said: resmin amacını anlamadım "işte böyle acımıyorum" demek mi istedin acımak nedir ki her şeyden önce ya resmin amacı aslında resimde değilde daha geniş çerçevede göstermem gerekli. imla hatası düzeltip sonra basit bir kışkırtma ile küfredip sonra küfürlerini silemeden ss alınıp sonrasında da facebookda taşak konusu olması üzerine . commentlerle daha açık olur. Hani gerçekten amlansız yere kendini imla hataları düzelterek iyi hissetme çabasında ve bunu kullanarak hakaret etme niyetinde olan tuhaf insanlar var =) imamizer said: adam temiz sövmüş sana. sövdüde taşak oğlanı oldu işte http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4943038142050&set=a.4208363575645.177607.1481611131&type=3&theater
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yalniz, hicbirseyi herseyi birlesik yazmak imla hatasi evet, hic bir anlam degisikligi de yaratmiyor da, dahi anlamindaki de yi nasil yazicagini bilmemek turkceyi bilmemek oluyo bariz. sanki typo yapmis gibi basite indirgeyip ezmeye calisma insanlari.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 simdi beni kendi seviyesine cekip tecrubesiyle yenicek galiba. kacsam mi ne yapsam
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 noluyo burada? başlık ne, aşağıdaki muhabbet ne? ctsi gecesi bir şeye mi sıkıldın?
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Marty said: yalniz, hicbirseyi herseyi birlesik yazmak imla hatasi evet, hic bir anlam degisikligi de yaratmiyor da, dahi anlamindaki de yi nasil yazicagini bilmemek turkceyi bilmemek oluyo bariz. sanki typo yapmis gibi basite indirgeyip ezmeye calisma insanlari. gerçekten ezmeye çalışmıyorum kimseyi. forumlarda ya da facebook, skype v.s. arkadaşlarımla konuşurken interneti eğlenmek amaçlı konuşurken bu kadar dikkat etmiyorum dil bilgisi kurallarına. Benim ezmeme gerek olmaksızın insanların bir birine de-da eki yüzünden saldırmasını ya da aşağılamasını oldukça ezikçe buluyorum. bir insana sataşmanın daha gereksiz bir yolu olamaz.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oho kim saldırmış ezmiş ya, maksat gırgır
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 saldirilarin cevapsiz mi kalacak sandin saeros
Öne çıkan mesajlar