Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiyaa allah ne kadar güzel lan


thecure

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

resmin amacını anlamadım
"işte böyle acımıyorum" demek mi istedin
acımak nedir ki her şeyden önce


ya resmin amacı aslında resimde değilde daha geniş çerçevede göstermem gerekli. imla hatası düzeltip sonra basit bir kışkırtma ile küfredip sonra küfürlerini silemeden ss alınıp sonrasında da facebookda taşak konusu olması üzerine . commentlerle daha açık olur. Hani gerçekten amlansız yere kendini imla hataları düzelterek iyi hissetme çabasında ve bunu kullanarak hakaret etme niyetinde olan tuhaf insanlar var =)
imamizer said:

adam temiz sövmüş sana.


sövdüde taşak oğlanı oldu işte

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4943038142050&set=a.4208363575645.177607.1481611131&type=3&theater
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

yalniz, hicbirseyi herseyi birlesik yazmak imla hatasi evet, hic bir anlam degisikligi de yaratmiyor da, dahi anlamindaki de yi nasil yazicagini bilmemek turkceyi bilmemek oluyo bariz. sanki typo yapmis gibi basite indirgeyip ezmeye calisma insanlari.


gerçekten ezmeye çalışmıyorum kimseyi. forumlarda ya da facebook, skype v.s. arkadaşlarımla konuşurken interneti eğlenmek amaçlı konuşurken bu kadar dikkat etmiyorum dil bilgisi kurallarına. Benim ezmeme gerek olmaksızın insanların bir birine de-da eki yüzünden saldırmasını ya da aşağılamasını oldukça ezikçe buluyorum. bir insana sataşmanın daha gereksiz bir yolu olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...