roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ara ara canım sıkıldıkça 2. el sitelerini takip ediyorum. gerek sahibinden.com olsun, gerek ingiliz-alman 2. elciler olsun, şöyle bişi dikkatimi çekti geçen. bmw'lerde mesela yüz binlerce kilometreye varan eski araçlar var, mercedes'ler keza öyle, 600-700bin km'de vosvos bile bulabiliyorken eski porsche'leri bulmak çok zor gibi. özellikle türkiye'de hiç yok. nedendir acep? edit: tabii başlıkta yok deyince birer ikişer link gelmeye başladı. neden AZ demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 gotu dagitiyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Almayı düşünüyorsan buluruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Çünkü turbo. Spor arabalarla Dünya'yı gezmediğin sürece zaten 500k km yapman imkansız. Spor araçlar yüksek km yaptıkça f/p de zaten dibe vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 porşe alcak adam gidip 2. el sitelerinde aracı satmaya çalışıp oradan gelecek paranın hesabını yapacak tip değildir diye düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 porsche 924 görmemişsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 napiyo, cope mi atiyo arbayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 al buldum http://www.cars.com/go/search/detail.jsp?tracktype=usedcc&listingId=87093233&aff=aol http://www.autotrader.co.uk/used-cars/porsche/924/used-porsche-924-lux-fh-2dr-gillingham-fpa-201211254379414?logcode=p http://www.autotrader.co.uk/used-cars/porsche/924/used-porsche-924-lux-fh-2dr-lincoln-fpa-201211204313388?logcode=p 30sn falan sürdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kitleyelim mi şimdi konuyu? bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Atıyordur garajına. Süs eşyası gibi duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aracı parçalayıp masa yapmak daha iyi bence, http://www.gtspirit.com/wp-content/uploads/2011/11/ultimate_crushed_ferrari_coffee_table_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi sahibinden.com piyasanın nabzını tutmuyor. piyasanın %5i bile değil hatta. o yüzden bu kanıya kapılmanız çok normal. eski yüksek kilometre porsche var. para etmiyor ayrıca. açık oto pazarında her daim 1 2 tane vardır. hem hank moody arabası o zaten naabıcan sen onu? californication mı izliyorsun yoksa sen gece gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 O ferrari nasıl bi görgüsüzlük yalnız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ama mesela 924 koltuğundan şuna benzeyen bişiler yaplabilir. para lazım elbette para çok lazım bundan daha iyisini tasarlarım bu arada. bu çok boktan bu da öyle satacak olsa tutup araba parçalarından ofis mobilyası üretimi yapıcak şirket bile açılabilirmiş. kötü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dasaaa said: al buldum http://www.cars.com/go/search/detail.jsp?tracktype=usedcc&listingId=87093233&aff=aol http://www.autotrader.co.uk/used-cars/porsche/924/used-porsche-924-lux-fh-2dr-gillingham-fpa-201211254379414?logcode=p http://www.autotrader.co.uk/used-cars/porsche/924/used-porsche-924-lux-fh-2dr-lincoln-fpa-201211204313388?logcode=p 30sn falan sürdü.. bunlar çok eski hank moody porscheleri kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 TÜRKÇE LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu masa daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 8 silindirden masa yapmak. Zenginsen çok güzel hobi olur. O güne kadar içinden kaç litre benzin buharı geçmiştir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dasaaa said: google it sen it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 masa yapmak biraz kolay açıkçası çok bi olayı yok. koltuk hele ofis koltuğu yapıcaksan düzgün bi ağırlık dağılımı olacak, ne bileyim, mesela geriye yatması lazım ben kullanıcaksam. yüksekliği ayarlanmalı. ev koltuğu için ise bi kere kol koymak için yeri olması lazım. tekli koltuklar ayrı, ikililer ayrı hesaplanmalı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 chrome said: TÜRKÇE LÜTFEN NEIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hiç porshchem olmadı, gidip birinin porschesine de bakmadım, merak da etmedim. ama dediğin gibiyse mantık yürütelim ve şu sonuca varabiliriz o zaman: "araba spor araba, güçlü araba ama deli gibi de yakan araba. şimdi bunu alan eleman 99% "zenginim lan" demek ve 999% "karı-kız tavlayacağım lan" demek için alıyordur. yoksa o araba ile istanbul-antalya sürekli gidip gelecek zengin yoktur memlekette. zaten o yüzden zengin adamlar." şeklinde bir mantık yütüteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Merhaba ben Roman Abramoviç, Dünyanın en zengin iş adamlarından birisiyim. Chelsea futbol kulubünün sahibiyim. Yatlarım, otellerim var. Ama araba konusundaki tercihim tabii ki de Polo. Neden ? Çünkü az yakıyor. Porsche çok fazla benzin yakıyor diye almıyorum. Yoksa alabilirim ve çok zenginim. Neyse ben helikopterime binip yatımda bekleyen kızlara doğru yola çıkıyorum. Siz de çok yaktığı için porsche kullanmayın. edit : Bu yazı tercümanım tarafından çevrilmiştir. Üslup farklılıkları içerebilir. Roman Abramoviç (afilli imza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar