Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Merhaba arkadaşlar,bağlantım 256k ADSL. DC++ ile arattırıp 650mb civarı bi film dosyasına tıkladım.(The day after tomorrow)10 dakikalığına Monopoly 3'ü çözeyim diye girdim biraz takıldım.Çıktım paticiğe baktım.Sonra bir baktım download yok.Sinirlendim DC++'ı kapattım ve Download's klasörüne baktığımda unfinish'te o dosyayı gördüm.Boyutuna baktım 619 MB'ytı inmişti.Yok canım fake'tir kesin falan derken açtım izlemeye başladım.İleriye doğru tıkladım baktım görüntü veriyor.Yok canım aralarda bölüktür falan diye düşündüm sonra en baştan ok ile saniye saniye sonuna kadar gittim.10 dakika içinde tam 619 mb inmiş.TTNetten bana geçici bi vahiy falan indi galiba :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 *!oha falan olur*[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Doğum günün falan var mı yakın zamanda?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hazirandaydı nedenki :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu benim dial-up ile 10-12 arası dl yapmama benzemiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İnler cinler girmiş bilgisayara :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Cthulhu_, 28 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: bu benim dial-up ile 10-12 arası dl yapmama benzemiş.. Lol :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 dc++ e gıcığım ama böle nimetleri gördükçe içim gidio ühe..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 256k baglantıda teorik olarak en fazla saniyede 256/8= 32 kb cekersin. ki hiç bi zaman teorik rakamlara ulaşılmaz (kablo direncinde kayybolan bitler, mesafe, hatalar vs.) ulaşsan bile 6 saat 15 dk harcaman lazım. TT bi yanlıslık bi mucize yapıp sana 10 dk boyunca 2 mbit baglantı verse bile 40 dk sürerdi. ya bir mucize var (düşük ihtimal) ya çok sanslısın ender rastlanan bi olay oldu (dc++ sayesinde) yada şarlatansın (bi ihtimal canım kızdırmak için yazmadım :D )[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Şarlatan olmadığımı sen bilin nediye geyik olsun diye açayım ne biliyim ya beleşten bitti işte film :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Eğer bir networkteysen ve o dosya daha önce network tarafından indirilmiş ise dosyanın kısa sürede gelmesi çok normal. Yok eğer networkde değillim diyorsan kendin daha önce farkında olmadan indirmiş olabilirsin. Yok öyle de değil diyorsan sana 2mbt değil TT tüm altyapısını sağlamış demek oluyor ki 620 MB lik bir dosyayı CD den Diske atma süresi içinde dosyanın internetten(ADSL ile) inmiş olma olasılığı benim gözümde yok. Mutlaka farkında olmadığın bişey olduğunu düşünüyorum..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hmm şansa bak bea :) ben en fazla 100mb indirebiliyorum 10 dk da :) (1 kez oldu)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 400kbps ortalama ile 300mb'yi 7 dakikada indirdim. senin 10 dakikada 600mb indirmen icin, ortalama 900kbps yapman gerek... TR'de 10 dakika boyunca 900kbps yapmasi 256k ADSL'le imkansiz... telekom senin limitini kaldirdi + adsl'e sahip birisinden (ki onun da limitini kaldirdi diyelim) cart diye cektin.. log'lari yok mu bu meretin? [Bu mesaj riglous tarafından 29 Eylül 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 komik, bi asagidaki mesajda, 256k adsl'im var ama 4kbps den yukari cikamiyorum diyor baska bi arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 adsl'de bazen bu şekilde kısa süreli çıkışlar olabiliyor. Mesela arkadaşımda 128k bağlantı ile download yapmaya başlamıştık, fakat birden 300k-400k ile çekmeye başladı yaklaşık 30 dakka bu şekilde devam etti.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bana 10 dk o şansı verecekler ahh ahh[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Text dosyasiysa upload edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 modemine bizim modemleri sürtelim belki bizimkilerin de kısmeti açılır! pardon banviti diyecektim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hadi sende oldu diyelim bi hata. karşıdaki adamın o kadar çıkışı olmaz imkansız. İsterse uzayda uyduların yanında otursun. teoridi 15 mb, pratikte kaşıdaki adamın çıkışı 20 olması lazım.. eğer atam bi iss sin sahibiyse ve bütün iss in hattınıda kendine yonlendirmişse anca olur bu dedğin.. Sende de 25 mb olması gerek ki anca olsun. Çünkü türkiyeden dışarı çıkıosun. Dünyanın en kötü çıkışına sahip ülkemiz. (ugandayı saymassak)[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Korax, 28 Eylül 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar,bağlantım 256k ADSL. DC++ ile arattırıp 650mb civarı bi film dosyasına tıkladım.(The day after tomorrow)10 dakikalığına Monopoly 3'ü çözeyim diye girdim biraz takıldım.Çıktım paticiğe baktım.Sonra bir baktım download yok..Boyutuna baktım 619 MB'ytı inmişti. ya arkadaş yaklaşık 8 saat monopoly3'ü çözmüş, heyecanlanacak bişey yok[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 29 Eylül 2004 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Korax, 28 Eylül 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar,bağlantım 256k ADSL. DC++ ile arattırıp 650mb civarı bi film dosyasına tıkladım.(The day after tomorrow)10 dakikalığına Monopoly 3'ü çözeyim diye girdim biraz takıldım.Çıktım paticiğe baktım.Sonra bir baktım download yok.Sinirlendim DC++'ı kapattım ve Download's klasörüne baktığımda unfinish'te o dosyayı gördüm.Boyutuna baktım 619 MB'ytı inmişti.Yok canım fake'tir kesin falan derken açtım izlemeye başladım.İleriye doğru tıkladım baktım görüntü veriyor.Yok canım aralarda bölüktür falan diye düşündüm sonra en baştan ok ile saniye saniye sonuna kadar gittim.10 dakika içinde tam 619 mb inmiş.TTNetten bana geçici bi vahiy falan indi galiba :) Bence sen bayıldın pc başında aradan 24saat 10 dk geçti :P[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 oha lan bokunu çıakrmışsın sen durumun 10 dakkada 600mb sınır falan koyması gerekmiyo mu bu adslin falan :) harbi lan arıcam ttneti bazen bizim baglantı sıçınca demekki bunlar sömürüyoda biizm baglantı yavaşlıyo bu kadar.:[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 10 dakka dediysek tam 10 dakka değil pati zaman alır bilirsiniz :) 15-20 dakka diyelim,vallaha bilmiyorum indirdim şuanda izliyorum.Network'te değilim.Saçma biliyorum banada saçma geliyo ama duruyo yani film izlemek isteyen varsa cdye çekiyim bişeyler yapıyım veriyim yani.Logları yok maalesef çünkü torrent kullanıyorum ve kullandığım program sadece bi exe dosyasından oluşuyo.XTorrent'miydi öyle bişey işte.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 izmir tarafındaysan bunu yaşayan bir kaç kişi daha var diye duydum. hatta daha dün biri msn den 100 kb ile indiriyorum indirecek birşey kalmadı tavsiye ver diye geldi. kovdum tabi orası ayrı :) ama bu aralar bu tür şeyler görülüyor 1 haftadır fln. bi bana olmuyor orasıda ayrı! :|[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Sam, 29 Eylül 2004 06:08 tarihinde demiş ki: modemine bizim modemleri sürtelim belki bizimkilerin de kısmeti açılır! pardon banviti diyecektim.. :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar