Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI Türkiye dünyadaki en kötü satış sonrası desteğe sahip

Chemical

Öne çıkan mesajlar

keyword for google olsun.
adamların official sitedeki telefon numarası kullanım dışı.
websiteden teknik destek ticket atmaya çalışınca yazıyı yazdıktan sonra sistem çalışmıyor, gönderemiyorsun.
telefon numaraları donanımhaberlerde dolaşıyor ama official hiç bi sitede yok, bazıları arıyorsun kendi evinde yaşayan insanlar çıkıyor.
bulduğum bir numarayı arıyorum, saat 5 de aramama rağmen TABİKİ telefonu kimse açmıyor.
Aradığım numarada bant kaydından teknik destek için 0212asdfasdfsıfır diye bişeyler diyor, numarayı tabiki alamıyorsun çünkü websiteleri gibi yarısı türkçe yarısı başka bir dil.
Numarayı başka bir yerden (gene donanımhaber, bu ne abi sanki mahallede tüpçünün numarasını arıyorum) aldıktan sonra öğreniyorum ki ServisPoint gibi taşeron bir şirkete vermişler teknik desteği. Tabiki onlar da saat 5 de mesai dışındalar.
http://www.servispoint.com/
Websiteleri de bu.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Maltepe'deydi bunların ana servisi sanırım, orada A ile başlayan bir isimdi

aha buldum;

Msi notebook yetkili servis merkezi : ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş

Adres : Bağdat Cad. Çoşkun Sk. No: 16/1 Maltepe - ISTANBUL
Tel : (0216) 371 12 00 PBX
Faks : (0216) 441 63 47
e-mail : [email protected]
Web : http://www.ankobilgisayar.com

siteleri gitmiş ama lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi anakartı dün aldık FX-8120 destekli diyor her yerinde FX anakart fakat işlemciyi taktık deliler gibi ısınıyor power supply chipleri el deymiyor.

iade süresinde olduğu için herşey işlemciyi çalıştıracak micro atx yok diye iade edelim dedik, dün aldığımız kartı da gene FX-8120 destekleyen fakat çalıştıramayan bir kartı iade ederek aldığımız için vatan bilgisayardakiler atarlandı, almadı geri, baya tartışma oldu hoş olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Anakart ve ekran kartları ile ilgili sorunu çözerken aldığın firmayı aracı olarak kullanacaksın yoksa çok mağdur olursun. Misal Inventus'dan aldın onlara geri yolla onlar da ithalatçı firmaya (Penta ya da Mascom getiriyor Msi ürünlerini Türkiye'ye başka firma yok.) geri gönderip tamir ya da rma işini halleder. Sen bireysel kullanıcı olarak bu donanımların tamiratı ile uğraşmak zorunda değilsin. İzlediğin yol yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan mantıklı bir insan gibi kartın sitesini açıyorum
http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html

Supported CPU listesinden

FX-Series Zambezi FD8120FRW8KGU FX-8120 200 3.10 8M 8M B2 125 7596v32.zip

Bunu buluyorum, biosu update ediyorum ama ASLINDA ANAKART TAM OLARAK DESTEKLEMİYORMUŞ oluyor.

Vatan bilgisayara gidiyorum, DESTEKLİYOR YAZMASI FARKETMEZ BİLGİSAYAR AÇILIYORSA O SAYILIR ISINMASI SİZİN PROBLEMİNİZ diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de msi hd7850 almıştım 90 saniyelik çalışmanın ardından bunu veriyodu.
fatura adresi ankara (vatan blg) olmasına rağmen bostancı'dakine gittim bozuğu sorgusuz aldılar (internetten aldığım için) yerine yenisini verdiler.

ama çok büyük bi fırsat yoksa inventus > all.
hatta fırsatı da geçtim her türlü inventus > all.

Sosyal ağlarda paylaş

Uzun yillar once bu dedigin haber olduydu. bi PC firmasi bi vatandasi aylarca surunduruyor, en sonunda alet adamin elinde patliyor. Canina tak eden vatandas aynen dedigin sekilde kasayi dukkanin onunde atese veriyor protesto icin.
Sonucta marka degerini dusurmekten carttan curttan yine bomba vatandasa patliyor. Ki dandik bir bilgisayarci bu olaydaki, burasi TR lol
Sosyal ağlarda paylaş

alakasiz olcak ama sacma sapan inventus reklami yapan arkadaslara diyorum fakir degilseniz inventus kullanmassiniz gtx 680 alcam bana sunduklari modeller starter edition gibi kalio suan piyasadakilerin yaninda haa rakkama bakiyorsam 680 guzel bir rakkam ama komik yani birakin bu isleri bos reklam yapmayin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...