Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 keyword for google olsun. adamların official sitedeki telefon numarası kullanım dışı. websiteden teknik destek ticket atmaya çalışınca yazıyı yazdıktan sonra sistem çalışmıyor, gönderemiyorsun. telefon numaraları donanımhaberlerde dolaşıyor ama official hiç bi sitede yok, bazıları arıyorsun kendi evinde yaşayan insanlar çıkıyor. bulduğum bir numarayı arıyorum, saat 5 de aramama rağmen TABİKİ telefonu kimse açmıyor. Aradığım numarada bant kaydından teknik destek için 0212asdfasdfsıfır diye bişeyler diyor, numarayı tabiki alamıyorsun çünkü websiteleri gibi yarısı türkçe yarısı başka bir dil. Numarayı başka bir yerden (gene donanımhaber, bu ne abi sanki mahallede tüpçünün numarasını arıyorum) aldıktan sonra öğreniyorum ki ServisPoint gibi taşeron bir şirkete vermişler teknik desteği. Tabiki onlar da saat 5 de mesai dışındalar. http://www.servispoint.com/ Websiteleri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 İstanbul Maltepe'deydi bunların ana servisi sanırım, orada A ile başlayan bir isimdi aha buldum; Msi notebook yetkili servis merkezi : ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş Adres : Bağdat Cad. Çoşkun Sk. No: 16/1 Maltepe - ISTANBUL Tel : (0216) 371 12 00 PBX Faks : (0216) 441 63 47 e-mail : [email protected] Web : http://www.ankobilgisayar.com siteleri gitmiş ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 da anakart servisi lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Garantisi yoksa anakart tamircilerine götür daha az geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi anakartı dün aldık FX-8120 destekli diyor her yerinde FX anakart fakat işlemciyi taktık deliler gibi ısınıyor power supply chipleri el deymiyor. iade süresinde olduğu için herşey işlemciyi çalıştıracak micro atx yok diye iade edelim dedik, dün aldığımız kartı da gene FX-8120 destekleyen fakat çalıştıramayan bir kartı iade ederek aldığımız için vatan bilgisayardakiler atarlandı, almadı geri, baya tartışma oldu hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 o Anko denilen yer anakartlara da bakar, herşeye bakıyordu laptop dediğine bakma, ama siteleri bile çalışmıyorsa şirket duruyormudur bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Anakart ve ekran kartları ile ilgili sorunu çözerken aldığın firmayı aracı olarak kullanacaksın yoksa çok mağdur olursun. Misal Inventus'dan aldın onlara geri yolla onlar da ithalatçı firmaya (Penta ya da Mascom getiriyor Msi ürünlerini Türkiye'ye başka firma yok.) geri gönderip tamir ya da rma işini halleder. Sen bireysel kullanıcı olarak bu donanımların tamiratı ile uğraşmak zorunda değilsin. İzlediğin yol yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 işte bilincsiz tüketici almadan önce arastirmaz, aldiktan sonra baslar aglamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Fistan mantıklı bir insan gibi kartın sitesini açıyorum http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html Supported CPU listesinden FX-Series Zambezi FD8120FRW8KGU FX-8120 200 3.10 8M 8M B2 125 7596v32.zip Bunu buluyorum, biosu update ediyorum ama ASLINDA ANAKART TAM OLARAK DESTEKLEMİYORMUŞ oluyor. Vatan bilgisayara gidiyorum, DESTEKLİYOR YAZMASI FARKETMEZ BİLGİSAYAR AÇILIYORSA O SAYILIR ISINMASI SİZİN PROBLEMİNİZ diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sonra siz bunu mağazadan görerek aldınız ellediniz diye iade de almıyorlar, cyborg'um çünkü ben, götüme anakart sokarak diagnostik atabiliyorum, karpuz çünkü anakart elimle vurarak seçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Koşulsuz iade yok mu en kötü çek verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1 hafta içinde değiştirmek zorundalar sorgusuz sualsiz, tüketici heyetine git dilekçe yaz yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi çeki geç, bana bi ufak cpu'yu verin aradaki farkla bugün başka bişey alıcam, üstüne para koyup ssd alıcam falan ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 This is why we love inventus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: 1 hafta içinde değiştirmek zorundalar sorgusuz sualsiz, tüketici heyetine git dilekçe yaz yarın O mesafeli satışta geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben de msi hd7850 almıştım 90 saniyelik çalışmanın ardından bunu veriyodu. fatura adresi ankara (vatan blg) olmasına rağmen bostancı'dakine gittim bozuğu sorgusuz aldılar (internetten aldığım için) yerine yenisini verdiler. ama çok büyük bi fırsat yoksa inventus > all. hatta fırsatı da geçtim her türlü inventus > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Kadıköy uzak baya :/ upgrade yapasım var üşeniyorum kasayı taşımaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi ne sacma sey lan, aldigin seyi sorgusuz sualsiz iade secenegin yokmu ? Illaki olmasi lazim böyle biseyin heleki vatanda yani=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 heleki vatanda diyosun da yıllardır en çirkef oem satıcısı vatan, şu yukarda knox internetten gelen kartı başka şubede sorgusuz sualsiz değiştirmiş ona çok şaşırmıştım geçen başka bi yere daha yazdıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Abi nebiliyim cok sacma geliyo ya.. Ben olsam cingar cikarirdim gerci böyle salak bi durumda, ha elimde patlayacaksa da o kart, vatanin önunde kutusuyla zerzevatiyla yakar eylem yapar, rezil ederdim vatani, cok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Uzun yillar once bu dedigin haber olduydu. bi PC firmasi bi vatandasi aylarca surunduruyor, en sonunda alet adamin elinde patliyor. Canina tak eden vatandas aynen dedigin sekilde kasayi dukkanin onunde atese veriyor protesto icin. Sonucta marka degerini dusurmekten carttan curttan yine bomba vatandasa patliyor. Ki dandik bir bilgisayarci bu olaydaki, burasi TR lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Burasi turkiye lafini duydukca uzuluom bildigin artik. Mantiga bak, hem bozuk/uyumsuz mal sat, hem teslim alma geri, musteriyi magdur et, bide ustune rezil et, allah belasini versin baska nediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vatan fena deil bu konuda eğer hatayı reproduce edebilrisen deiştiriyolar direk ben 2 defa external deiştirdim adamlardan, sorgusuz sualsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anexdt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 alakasiz olcak ama sacma sapan inventus reklami yapan arkadaslara diyorum fakir degilseniz inventus kullanmassiniz gtx 680 alcam bana sunduklari modeller starter edition gibi kalio suan piyasadakilerin yaninda haa rakkama bakiyorsam 680 guzel bir rakkam ama komik yani birakin bu isleri bos reklam yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar