Murray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 mümkün müdür? İnşaat mühendisliği okumadan atıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Ünvan olarak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben sna mimar olamazsın demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Ben doktor oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 dışardan anca lise mise bitirirsin heralde ya da ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Kafama takılmasının nedeni şu eğitim : http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/egitim-programlarimiz/teknik-cizim-ve-3d-uzmanligi Tamam elbet reklam amaçlı yazmış olabilirler ama mimarlık bürolarında çalışmak için bu eğitim yeterli oluyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Teknik cizim ve 3d bilince mimar olunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 said: Alınabilecek Ünvanlar AutoCAD Uzmanı AutoCAD Operatörü 3DS Max Uzmanı 3DS Max Operatörü Teknik Ressam Teknik Çizim Uzmanı Teknik Çizim Operatörü Görselleştirme Uzmanı Çizim Teknisyeni Bilgisayar Destekli Görselleştirme Uzmanı Tekniker Yani hayır, mimar olamıyosun. İmza yetkin yok, projenin tamamını sana yaptırsalar bile altına imzayı sadece mimar, inşaat mühendisi veya ne projesi yapıyosan onun mühendisi atabilir. Bu tarz programlara da genelde ilgili alanda üniversite okuyan(ya da okumuş olan veya ileride okumayı planlayan) kişiler katılıyo ellerinde sertifika bulunsun, program kullanmayı öğrensinler CV ye yazıcak bişeyler olsun filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 olmaz. mimar zaten olmazsın. sadece autocad max neyim bilen birisi olursun. mimarlıkta işin angaryasını tekniği ile ayırmak diye birşey pek yok. en fazla ben çizdim sen kesitleri çiz gibi bir durum olur. en fazla küçük bir büroda yaşı geçkin, piyasanın, işin kurdu bi mimar amcanın yanında 2-3 yıl çalışırsın ondan sonra çizimleri sen yapacak kıvama gelirsin. mimarlar alınmasın olay sadece kat karşılığı iş yapan mütahitlere matbu proje vermekten/modifiye gibi işlerden bahsediyorum, özgün tasarımlardan değil. o bahsettiğim amcalar genelde artık işin çizme yönünü gençlere parasıyla yaptırma eğilimindedir. fakat mimar işe almak yerine mimarlığı bilmeyen çizim operatörü almaya ne kadar istekli olur orası bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 çekilin mimar geldi. (2 ay sonra diploması olacak) cevabı bir de ben yazayım eheh: olamıyorsun. inşaat mühendisliği okuyunca zaten mimar olamıyorsun. hatta imza yetkisi demişler. onu mimarlık okusan da alamıyorsun. bir de bir ofis açman gerekiyor. ya da bir ofiste yüksek hissen olacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bunun gunumuzde bir tek ornegi var japon mimar Tadao Ando hic mimarlik egitimi almamasina ragmen mimarinin oscar odulu sayilan pritzker mimari odulunu almistir ve ingiliz kraliyet mimarlar akademisi tarafindan odullendirilip unvan verilmistir(mimar) ama istisnadir, ha okumadan mimarlik yapabilir misin ? hayir. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi mimarlık eğitimi yeni bir şey aslında yüzyılı düşünürsek. eski dönemlerden (antik değil tabi) ünlü mimarların çoğu genellikle zaten alaylı olarak yapmış bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bir mimar olarak söylüyorum. mimar olmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 rakip istemiyorsun demeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu kadar emeği daha farklı bir sektöre versen kesin daha iyi yerlere gelirsin. bilgisayar başı ameleliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 inşaatta kum taşıdı, mütahhitlik işini üstlendi veya autocad kullanmayı öğrendi diye kimseyi mimar bellemezler imza yetkisini geçtim mimar olabilmek için alınması gereken alt yapı ço kgeniş hani bu bağlamda her üniversiteyi bitiren de mimar olamıyor anca imza makinası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 güzel yapın parkları bahçeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 okuyanları bu düzeydeyse okumayanı nasıl olur tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dört yıldır haftasonları dışarı çıkamıyorum. mimar olacak adam en azından bu tadı almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok öle bişi, imza atamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 patatespresi said: okuyanları bu düzeydeyse okumayanı nasıl olur tahmin bile edemiyorum. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar