Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Serverlardasınız?

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

said:
Bloodscalp, 09 Kasım 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
said:
Solitude, 09 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Vay be patilerime bak sen, daha dün sabaha doğru açıldı insanlar 19. seviye filan olmuş. Siz bu gazla beni bile geçersiniz, hadi bakalım :)
Harbiden saygı duydum.

1 günde lvl 19 çok basit 2 arkadaş takılırsan.

hehe yok biz gecen hafta basladik 10 gun fln oluyor:) zaten 1 gunde lvl19 olmak flm mumkun değil bende dl a 3 gün kaybettim gecen hafta anca 14 fln im zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Darti lvl 17 undead roque
Hayvanat lvl 9 tauren Hunter
Canavar lvl 17 tauren Warrıor
Meleghost Lvl 16 undead mage
Wrect lvl 17 undead roque
Glad Lvl 8 tauren Druıd
Nubar lvl 15 undead roque
Asis lvl 9 undead Warlock
v.s. su an aklımda olanlar bunlar..

Her char baska bırıne aıttır ben toptan yazayım dedım..

Server Test 9[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 11 Kasım 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

test 9
Asis Undead Warlock
Şimdilik memnunum Warlocktan bir rogue patlaması olduğu için rogue açmayı düşünmüyorum.. Rocker bi insan olarakta undead gibi bir ırk varken başka bi ırk ta açmam...
/dance[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende beraber kasıcak adam arıyorum ama lvl 9 tip bulmak biraz zor.. Ayrıca allah aşkına biri bana. Marla's Last Wish questindeki çıkan kuru kafayı nereye gömeceğimi söylermi.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...