elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 jatomi bakırköy marmaraforum bi öyle deneyim madem. bide bu l-carnite hakkında ne düşünüyorsunuz? 3-4 km civarı koşuyorum her gidişte. yağ yakımına gerçekten olumlu bir etkisi olurmu. çüküm küçilür mü acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ben hiç kullanmadım ama orda burda gördüğüm bi işe yaramadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 elesso said: spora iş çıkışı gidiyorum, işyerinde öyle shaker,süt,toz falan pek mümkün değil. üşeniyom zaten buna ulaşım çok kolay o sebeple acaba olur mu dedim. fiyat olarak ayda max 7-8 içeceğim için çok sıkıntı değil. bide aynı makinada l-carnite diye bişey var. antrenman öncesinde onu içip antreman sonrasında bunu içsem ölür müyüm? abi bi elimden tutun ölüp gitmiyim :) masti aminoasit protein işini görüyo mu. makinada ondanda var galiba Antrenman'dan 15 dk önce alırsan perf. saglar ama verdiğin emeğin karşılıgını almak istiyorsan protein tozu alman daha mantıklı amino asit'ler de protein tozu kadar protein yok. bu işin %30'u spor %70'i düzgün beslenme (rakamı fazla sallamış olabilirim sen önemini anla diye asdafa) Performance istiyorsan spordan 15 dk önce amino , gelişme istiyorsan spordan sonra protein tozu. İkisini beraber yapman daha iyi olur. Moriarity reis vermiş tip'i. Bir de şu kutular cok iyi oluyor tasımaya. http://kimkapinda.com/17482-2153-large/vivident-comfort-70-gr-white.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bu arada makinada sıvı amino vardır kesin (tek tek alırsan pahalıya patlar) sen tablet şeklinde olanından al internetten,rahat taşırsın. akarı yok kokarı yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 tamamdır öncesinde amino sonrasında protein. bi süre makinadan takılayım, ciddi devam edersem internetten toptan daha kapsamlı ürün alırım. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Masticore said: Bir de şu kutular cok iyi oluyor tasımaya. http://kimkapinda.com/17482-2153-large/vivident-comfort-70-gr-white.jpg ooha bu kutu hiç aklıma gelmemişti abi çok iyiymiş iyi düşünmüşsün ben de bunlara koyayım bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ah bende onda taşıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 moriarty ninde bilmediği salon yok, üst katta o suplementerin protein barlı vending makinesi duruyor. kanyonda yok ama. Sen hangi salondasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben istanbulda ayın yarısı durabiliyorum abi ondan üyelik yapmak yerine biraz geze geze öğrendim. evimin altına varmış meğerse ona gidiyorum şimdi 1 dakika falan yürüyerek. noagym adı. galata kulesinden 2 dakika falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 "Aşikar Yüzbaşı" said: Abi shaker dediğin sızdıran kaçıran bişey değil ki? Akşamdan koyun tozu atın çantaya, salonda bi tek içine su döküp çalkalamak kalsın. Bişey mi kaçırdım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 temizlemesi kokusu dert abi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 leş gibi kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Suyla karıştırıp bekletsen direk öldürür tamam da kuru toz öyle bi koku moku yapmıyordu ben kullanırken, içtikten sonra salonda bi çalkalayıp eve gelince de sıvı sabunla bi daha çalkalıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben de anlamadım protein tozunu shaker'e koyup su katmasak bile koku mu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o shakerler plastik su koyunca da kokuyor. toz şeklinde bıraksan bişey yok ama içtin aradan 2 saat geçti o koku çok kötü hele birde gece falan kaldıysa mide bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Shaker'in çözümü şu arkadaşlar. Şimdi kullandık eve geldik leş gibi kokuyor degil mi ? (sabunlasan-çalkalasan-durulasan yine kokuyor) Kullandıktan sonra çalkalıyoruz bir kaç kere (hiç sabun mabun kullanmıyorum ben) sonra içini full su dolu şekilde bırakıyoruz Bir dahaki kullanıma kadar. Spora giderken bosalt suyu,yap shake'ini koku hemen hemen hiç olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 elesso said: spor salonunda kola makinesi gibi bi makinede şundan satılıyor 10 liraya http://www.supplementler.com/urun/multipower-fitness-shake-330ml-protein-1243 toz falan alma şansım yok. bu çok pratik geldi ayda toplasan max 10 kere gideceğim için ekstra 100 lira çok sıkıntı değil hem soğuk soğuk veriyo makina. bu ürün hiçbirşey kullanmayıp doğru düzgün beslenmeyen birine antrenmanda faydalı olur mu yoksa çöp mü direk bilemedim? he bide ne zaman içmek lazım bunu tam assdf ne güzel internetten daha ucuza satıyolar derken 12 lira yapmış bunun şişesini totoş salon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu arada ben whey proteinin çileklisinden aldım. dün shakerda unutmuştum bugün 14 saat sonra falan açtım hiç bir kötü kokusu yoktu. çikolatalıya burnumu yaklaştırmazdım. herkese çilekli tavsiye ederim yalnız inanılmaz ibne bir tadı var ve su katınca rengi pespembe oluyor, soyunma odasında içerken biri kaktırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bende de çilekli var içmiyorum bir müddetir ama bayıyor açıkcası. Vanilyalı bulamadım o süper. Hele birde yağsız sütle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Phyx said: yalnız inanılmaz ibne bir tadı var ve su katınca rengi pespembe oluyor, soyunma odasında içerken biri kaktırabilir Kaktırabilir derken? Siz soyunma odasında spor sonrası yorgunluk atmak için öpüşmüyor musunuz? Wheyli wheyli... Mmmmmmhhmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 yorgun yorgun opusulmez, spor sonrasi hormonlar cosmus terli vucudlarla sevisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İçer içmez shakerı çalkalıyorum yine de koku kalıyor diyenler kendini camdan aşağı bırakıversin bir zahmet.Tembelleşip 3 gün sonra yıkarsanız olcağı o tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben çözümü pet bardakta buldum. pet bardak alıyor içine tozu koyuyorum üstüne su 2. pet bardağa aktarıyorum 2-3 defa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Barathrum said: İçer içmez shakerı çalkalıyorum yine de koku kalıyor diyenler kendini camdan aşağı bırakıversin bir zahmet.Tembelleşip 3 gün sonra yıkarsanız olcağı o tabi :) Onun çözümünü yazdım... Kullandıktan sonra çalkala temizle sonra içini full su ile doldur. Bir dahaki kullanımına kadar içinde su ile kalsın shaker. Bu şekilde kokunun %95'i gider :P dipnot: Valla hemen çalkalasan bile kalıyor koku be. Çözüm yazdıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Masticore said: Kullandıktan sonra çalkala temizle sonra içini full su ile doldur. Bir dahaki kullanımına kadar içinde su ile kalsın shaker. Bu şekilde kokunun %95'i gider :P Katılıyorum , ayrıca en az 2 adet shaker kullanın birini temizlenmesini beklerken diğerini kullanırsız. %5'lik koku miktarıda çok etkilenmeyin bu kadarda. :) Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar