Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

beyler

makro, kalori iki uc parametreye gore ogun tayin eden, istenen butce ve besin tercih onceligine gore near-optimal tuketim cikaran bir platform var mi

atiyorum
rest gunu 130 civari protein iyi olur diye girdik
dedim ki et tavuk yumurta protein icin oncelik listem, proteine ayirdigim haftalik butcem 140 tele
iki gun et bes gun tavuk aralara yumurta serpistirdi

opsiyonel olarak uygulanan bir protokol varsa zamani geldiginde ona gore uyari veren simdi kalk sunu ye hadi diyen bir app

var mi boyle biseyler
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

multivitamin ihtiyacı için yeterli mi bu?

http://www.hepsiburada.com/optimum-opti-men-90-tablet-p-SPORYKM90

icerigine baksan marketlerdeki ucuz multivitaminden cok daha iyi bir sey sunmuyor. 75 TL harcayayim dersen alabilirsin, ben bu kadar para vermezdim. Hatta besinini duzgun yiyebiliyorsan multivitamine gerek bile yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

o linkteki hapta a vit icin

10 000 iu yaziyor 1 hapta 10 000 iu varsa retinolden bahsediyorsak 0.3 microgram * 10 000 3000 microgram eder ki 1 hapta gunluk ihtiyacin 3 kati adam bir de 3 yut diyor ki 9 kati eder..

Vitamin A: 1 IU is the biological equivalent of 0.3 mcg retinol, or of 0.6 mcg beta-carotene

ceviriciler

gunluk vitamin ihtiyaci

ki toksik dozu da gunluk ihtiyacin 10 kati kadarmis..yani besinlerden hic a vit almasan bile adam seni zehirliyor gibi birsey..

o parayi bana ver git vasiyetini yaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

multivitamin ihtiyacı için yeterli mi bu?

http://www.hepsiburada.com/optimum-opti-men-90-tablet-p-SPORYKM90

Multivitaminlerde ilk olarak ADEK leri kontrol et.
A D E K vitaminleri tavsiye edilen sınırları aşmamalı.
Özellikle A Karaciğer için aşırı alımda hayatı tehdit eder

dana22 abini dinle. Sonra pişman olma.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

o linkteki hapta a vit icin

10 000 iu yaziyor 1 hapta 10 000 iu varsa retinolden bahsediyorsak 0.3 microgram * 10 000 3000 microgram eder ki 1 hapta gunluk ihtiyacin 3 kati adam bir de 3 yut diyor ki 9 kati eder..

Vitamin A: 1 IU is the biological equivalent of 0.3 mcg retinol, or of 0.6 mcg beta-carotene

ceviriciler

gunluk vitamin ihtiyaci

ki toksik dozu da gunluk ihtiyacin 10 kati kadarmis..yani besinlerden hic a vit almasan bile adam seni zehirliyor gibi birsey..

o parayi bana ver git vasiyetini yaz..

Şu açıklama mantıklı mı ?

The "Vitamin A" in OptiMen is actually CaroCare, a trademarked natural beta carotene product. Beta Carotene is not the fat-soluble "preformed vitamin A" that carries with it the risk of toxicity. Rather, it is water soluble, the body only absorbs about 30% of it at a time, and the body uses it to make as much vitamin A as it needs at the time. There is no risk of toxicity from beta carotene at 10,000 IUs a day because it doesn't breakdown as efficiently into vitamin A.

NIH said:

Unlike preformed vitamin A, beta-carotene is not known to be teratogenic or lead to reproductive toxicity [1]. And even large supplemental doses (20–30 mg/day) of beta-carotene or diets with high levels of carotenoid-rich food for long periods are not associated with toxicity. The most significant effect of long-term, excess beta-carotene is carotenodermia, a harmless condition in which the skin becomes yellow-orange [1,22]. This condition can be reversed by discontinuing beta-carotene ingestion.

Bu kadar çok satılan bir multiv nin içine oturup zehir koyacak değiller heralde, müşteriler lazım olur ilerde başka mal satmak için
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

moriarty said:

şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği.

bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın

atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil

o yogurdu yiyip de kusmayana hll olsun

hayatında yediğin en muhteşem tada sahip yogurt olur abi, sadece doğru ayarlamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

moriarty said:

şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği.

bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın

atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil

hangisinden ne kadar katiyosun yoğurda

masti biraz damak tadına kalmış o, deneyerek bulman lazım

tarçın çok iyi yağ yakıyor zaten, katmaya çalışın formüllere hep.
Sosyal ağlarda paylaş

hardline almayın aldırmayın abi. trde supplementlerin pahalı olma sebeplerinden biri hardline. onun yüzünden gümrükten geçmiyo artık yurtdışından istediimiz supplementler.

argesi de bok gibi.

dolandırıcı hardline, boktan hardline, iğrenc hardline, hardline içtim kaslarım gitti, hardline bozuk, hardline içinden böcek çıktı, hardline fare kanı, hardline penis küçültüyor
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

hardline almayın aldırmayın abi. trde supplementlerin pahalı olma sebeplerinden biri hardline. onun yüzünden gümrükten geçmiyo artık yurtdışından istediimiz supplementler.

argesi de bok gibi.

dolandırıcı hardline, boktan hardline, iğrenc hardline, hardline içtim kaslarım gitti, hardline bozuk, hardline içinden böcek çıktı, hardline fare kanı, hardline penis küçültüyor

Ahhahaaaahgdhddhh de jdhfhfhdjdjfjfkf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...