Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ishal edeceksin milleti. uymayın siz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 atom içecek wagamama da veriyorlar tadı umduğumdan iyi lime baya kotarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 beyler makro, kalori iki uc parametreye gore ogun tayin eden, istenen butce ve besin tercih onceligine gore near-optimal tuketim cikaran bir platform var mi atiyorum rest gunu 130 civari protein iyi olur diye girdik dedim ki et tavuk yumurta protein icin oncelik listem, proteine ayirdigim haftalik butcem 140 tele iki gun et bes gun tavuk aralara yumurta serpistirdi opsiyonel olarak uygulanan bir protokol varsa zamani geldiginde ona gore uyari veren simdi kalk sunu ye hadi diyen bir app var mi boyle biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 o kadar spesific yok sanırsam. Reminder koyarsın kalorileri biliyorsan. Birde check listli kalori ve spor app.si var ona benzer ama öyles, görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 multivitamin ihtiyacı için yeterli mi bu? http://www.hepsiburada.com/optimum-opti-men-90-tablet-p-SPORYKM90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Lopeth said: multivitamin ihtiyacı için yeterli mi bu? http://www.hepsiburada.com/optimum-opti-men-90-tablet-p-SPORYKM90 icerigine baksan marketlerdeki ucuz multivitaminden cok daha iyi bir sey sunmuyor. 75 TL harcayayim dersen alabilirsin, ben bu kadar para vermezdim. Hatta besinini duzgun yiyebiliyorsan multivitamine gerek bile yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 aynen eczanedeki multivitaminler daha imba fiyatına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 o linkteki hapta a vit icin 10 000 iu yaziyor 1 hapta 10 000 iu varsa retinolden bahsediyorsak 0.3 microgram * 10 000 3000 microgram eder ki 1 hapta gunluk ihtiyacin 3 kati adam bir de 3 yut diyor ki 9 kati eder.. Vitamin A: 1 IU is the biological equivalent of 0.3 mcg retinol, or of 0.6 mcg beta-carotene ceviriciler gunluk vitamin ihtiyaci ki toksik dozu da gunluk ihtiyacin 10 kati kadarmis..yani besinlerden hic a vit almasan bile adam seni zehirliyor gibi birsey.. o parayi bana ver git vasiyetini yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Lopeth said: multivitamin ihtiyacı için yeterli mi bu? http://www.hepsiburada.com/optimum-opti-men-90-tablet-p-SPORYKM90 Multivitaminlerde ilk olarak ADEK leri kontrol et. A D E K vitaminleri tavsiye edilen sınırları aşmamalı. Özellikle A Karaciğer için aşırı alımda hayatı tehdit eder dana22 abini dinle. Sonra pişman olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 animal pak alın arkanıza yaslanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 dana22 said: o linkteki hapta a vit icin 10 000 iu yaziyor 1 hapta 10 000 iu varsa retinolden bahsediyorsak 0.3 microgram * 10 000 3000 microgram eder ki 1 hapta gunluk ihtiyacin 3 kati adam bir de 3 yut diyor ki 9 kati eder.. Vitamin A: 1 IU is the biological equivalent of 0.3 mcg retinol, or of 0.6 mcg beta-carotene ceviriciler gunluk vitamin ihtiyaci ki toksik dozu da gunluk ihtiyacin 10 kati kadarmis..yani besinlerden hic a vit almasan bile adam seni zehirliyor gibi birsey.. o parayi bana ver git vasiyetini yaz.. Şu açıklama mantıklı mı ? The "Vitamin A" in OptiMen is actually CaroCare, a trademarked natural beta carotene product. Beta Carotene is not the fat-soluble "preformed vitamin A" that carries with it the risk of toxicity. Rather, it is water soluble, the body only absorbs about 30% of it at a time, and the body uses it to make as much vitamin A as it needs at the time. There is no risk of toxicity from beta carotene at 10,000 IUs a day because it doesn't breakdown as efficiently into vitamin A. NIH said: Unlike preformed vitamin A, beta-carotene is not known to be teratogenic or lead to reproductive toxicity [1]. And even large supplemental doses (20–30 mg/day) of beta-carotene or diets with high levels of carotenoid-rich food for long periods are not associated with toxicity. The most significant effect of long-term, excess beta-carotene is carotenodermia, a harmless condition in which the skin becomes yellow-orange [1,22]. This condition can be reversed by discontinuing beta-carotene ingestion. Bu kadar çok satılan bir multiv nin içine oturup zehir koyacak değiller heralde, müşteriler lazım olur ilerde başka mal satmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 icindeki maddenin beta karoten mi retinoik asit mi olduguna bagli..retinoik asit toxik..yukaridaki hesap retinoik asit ustunden yapilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 moriarty said: şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği. bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil o yogurdu yiyip de kusmayana hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 moriarty said: şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği. bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil hangisinden ne kadar katiyosun yoğurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 pascalnouman said: moriarty said: şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği. bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil o yogurdu yiyip de kusmayana hll olsun hayatında yediğin en muhteşem tada sahip yogurt olur abi, sadece doğru ayarlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Masticore said: moriarty said: şöyle bi şey yapıyorum su aralar antrneman öncesi sonrası deneyin çok seveceksiniz. hem de imba. gerçek erkeklerin yiyeceği. bomba yoğurt: yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın atom içecek: portakal, havuç, elma, kereviz sapı, zencefil hangisinden ne kadar katiyosun yoğurda masti biraz damak tadına kalmış o, deneyerek bulman lazım tarçın çok iyi yağ yakıyor zaten, katmaya çalışın formüllere hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 sabah aç karna tarçınlı su da tavsiye ederim dsfs ben içiyorum. akşam yatmadan da içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 eğer sağlam miden varsa, yanma falan yapmayan bi de limon kat ona red. metabolizma fişek gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 eser miktarda diyorsun yani asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hazır yeri gelmişken sorayım hardline whey3 matrix kullananınız var mı ? ben optimumcuyum bana bunu deneyeyim diyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Hardline dünyanın en kötü ikinci markasi. Berbat birseydi birkaçsene once denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hardline almayın aldırmayın abi. trde supplementlerin pahalı olma sebeplerinden biri hardline. onun yüzünden gümrükten geçmiyo artık yurtdışından istediimiz supplementler. argesi de bok gibi. dolandırıcı hardline, boktan hardline, iğrenc hardline, hardline içtim kaslarım gitti, hardline bozuk, hardline içinden böcek çıktı, hardline fare kanı, hardline penis küçültüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hardline kadar kötü bir firma aral vardır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 moriarty said: hardline almayın aldırmayın abi. trde supplementlerin pahalı olma sebeplerinden biri hardline. onun yüzünden gümrükten geçmiyo artık yurtdışından istediimiz supplementler. argesi de bok gibi. dolandırıcı hardline, boktan hardline, iğrenc hardline, hardline içtim kaslarım gitti, hardline bozuk, hardline içinden böcek çıktı, hardline fare kanı, hardline penis küçültüyor Ahhahaaaahgdhddhh de jdhfhfhdjdjfjfkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 https://eksisozluk.com/entry/53051771 burada yazılanlar doğru mu bir de hit yapmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar