Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 anlaşılmadı, salon çıkışı "daha iyi yapabilirdim" diyip, sanki vaktimi boşa harcamışım gibi... olan pişmanlıktan bahsediyorum =). Enerji eksikliğimidir, isteksizlikmidir.. bilemiyorum artık, fakat salon çıkışı yaşadığım pişmanlık yukarıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Nasıl ya anlamadım? Mesela daha çok kaldırabilirdim veya daha çok yürüyebilirdim daha çok koşabilirdim filan gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Aynen öyle.. Oraya girince "bir an önce bitsin" gibi düşünceler oluşuyor. Çıkıncada "şu harcadığım vakte 15 dakika daha ekleseydim, daha düzgün yapabilirsim" diyorum. Yada kiloyu veya sayıyı arttırabilecekken, olduğu gibi yapıp bir an önce bitirmeye çalışmak. Artık hevesmi gidiyor, enerji sorunu mu oluyor anlamadım )o kısmını çözmeye çalışıyorum). Kesin olan tek birşey var, spor çıkışı "daha iyi değerlendirebilirdim bu süreyi" düşüncesi. 3 aylık bir mazim var benim (2 ay gidip 1 ay ara verip 1 ay devam ettim. Bu son ay böyle bir ruh hali içerisindeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Geldik yine bir haftasonuna, koca hafta yaptığımız diyetle yaktığımız kiloları bir günde geri almaya. Life is Short, Drink Good Beer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 benim de moralim bozuktu, iki paket cikolata gomdum affet beni karatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Densiz said: Aynen öyle.. Oraya girince "bir an önce bitsin" gibi düşünceler oluşuyor. Çıkıncada "şu harcadığım vakte 15 dakika daha ekleseydim, daha düzgün yapabilirsim" diyorum. Yada kiloyu veya sayıyı arttırabilecekken, olduğu gibi yapıp bir an önce bitirmeye çalışmak. Artık hevesmi gidiyor, enerji sorunu mu oluyor anlamadım )o kısmını çözmeye çalışıyorum). Kesin olan tek birşey var, spor çıkışı "daha iyi değerlendirebilirdim bu süreyi" düşüncesi. 3 aylık bir mazim var benim (2 ay gidip 1 ay ara verip 1 ay devam ettim. Bu son ay böyle bir ruh hali içerisindeyim) Bunun için yanında bir arkadaş olacak. hadi hadi diye gaza getirip erken çıkmanı da önleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 beslenme gene evlere senlik tupperdeki yemekler bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Cumartesi günü alınan fazla kalorilerin cezasını bugünlük psmf yaparak çekiyorum. Bugün biter mi, 1300kcal nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Mutfak sistemim hala oturmadı ama bu aralar bu tarz besleniyorum. Burda herkesde kendi yemeğini yapıp tupperware götürme sistemi var zaten. Garip bi şekilde öğle yemeğini 2 tane salamlı kaşarlı sandviçi tupperwareden yiyerek geçririyorlar. Ben somonumu etimi tavuğumu hüpletiyorum tabi ki sporcu olaraktan. Burda pek fast food sayılabilecek yiyecek de yok, her yerdeki kapitalist food chainlerini saymazsak. Tek başıma yaşadağımdan rahat ediyorum beslenmede, spora daha ciddi başlamadım gym arıyorum. Bu aralar sosyalleşme adına birayı şarabı yüksek miktarlarda takdim ettim, arada çıkıp parkta koşuyorum azcık eritem diye. Besinler çok iyi, direk alıp barbeküye ya da tavaya bırakmalık şekilde. beefin, tavuğun, balığın 20 çeşidi var ince dilimlenmişinden tutun çeşitli soslarla soslanmış olanına kadar ve hayvanın tadı bizden 10 kat iyi. Tamam kızmayın sdfsdf. Tavada pişirme çok bulaşık çıkarıyo, bi elektrikli ızgara alıp döşiycem 3 günlük etleri. Ufak bi pilav pişirici aldım çok handy, bi de yumurta + mini steamer bi alet buldum onu alınca sistem tamamdır ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-05-22%2014.57.26_zpsxtqzo64o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Rotterdamda bi dönercinin çıkardığı icat var hollandalılar sahiplenmişler hemen trademark gibisinden. Şunu yiyolar partiden alkolden sonra baya iyi gidiyo. 1800 kcal ehe http://romanstrijbos.nl/wp-content/uploads/2013/10/kapsalon-a-day-zonder-wit-01-960x678.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Game-changer right there. <3 Bende 6lı pişiren sinbo vardı, bu alet bi üst seviye sebze falan da pişiriyo ohh la la http://www.mykitchenart.com/upload/product/Classic_Egg_CookerminiSteamer_bcc813249f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Tefal'in ki var Türkiye'de de. 100 liraya satıyorlardı hatta 3-4 katlısını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Buharlı pişiricimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Abiler 1800kcal diyor yav, ben o kaloriye 9 bira daha içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 deadwoll said: Tefal'in ki var Türkiye'de de. 100 liraya satıyorlardı hatta 3-4 katlısını :P 3-4 katlısı var da kocaman alet, onlar aile gününe yemek yapmak için. Bu tam optimal böyle compact, her sabah 6 yumurta göm, ızgarada batch cooking yaparken de yanında brokoli havuç haşla falan az miktarda mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 oo elma hollandada kendini toplamis nihayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dragonfire said: Buharlı pişiricimi? Evet. Baya da iyi. Yalniz elmanin dedigi de dogru biraz. Tek bir yemek yapinca butun cohazi yikamak gerekiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yalnız ben diyeti çok kötü yapıyomuşum onu farkettim, daha doğrusu kendi imkanlarımla bütçemle yapıyomuşum pek beceremiyormuşum. O kadar spor yapıp doğru yemeyerek ya da kısıtlı yiyerek diyelim kendime zarar veriyormuşum aslında. Burda hala makro track etmiyorum eye-ball ediyorum ama her gün sabah 3 yumurta yulaf pork, lunch ve dinner sebze pilav ve somon/beef/tavuk kombosu şeklinde gömünce 1 haftada fark etti vücut. Ne ağırlık kaldırdım ne bişey, 1 haftadır yaptığım tek şey 3 kere koşuya çıktım parkta. Mental olarak daha rahat hissediyorum daha iyi düşünüyorum daha az stres oluyorum vs. Zaten ortam da rahat ne trafiği var ne bağrışan çağrışan Şu işin temeli diyet arkadaşlar, o da TR de sunulan besinin ücretiyle ve kalitesiyle zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 he burda rahat valla, işe giderken yol üstünde 3 tane coffee shop var. Zaten partiye bişeye gidersen illa ki dönüyo millet takılıyo valla. Seks tabu değil, ot serbest, ve dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri (Amerikayı salla çöküşte, İskandinavyayı salla çok depresif ve eğlence bilmezler, isviçreyi de sal bayık ruhsuz). Hollanda perfect valla benim için, insanlar vakitli çalışıp vakitli eğleniyo, herkes işinde gücünde kimse birbirine karışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 dil problem mi lan, ben bi de ynei dil ogrenmeye ugrasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 aquila said: dil problem mi lan, ben bi de ynei dil ogrenmeye ugrasamam. benim almancam var upper intermediate, bi de 8 ay isveçte erasmustan ortalamanın biraz altı isveççem var. Yardırıyom valla okuyup anlıyorum konuşuyorum bakkalda markette ama pronounciation zorluyo şimdilik biraz. Yoksa gramer aynı yani almanca isveççe ingilizce karışımı bir dil. Bir kelime bilmiyorsam birinde, diğerinden çıkarıyorum ehe Dur bakalım bi kız arkadaş yapalım o öğretsin, dil dile değecek aga yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kız bulursam 6 ayda, bulamazsam 1 yılda sokakta konuşucak seviyeye gelcem inanıyorum ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bizim ülkenin tek sıkıntısı protein eksikliği yazıyorum buraya bak. Spor mpor değil direk diyetin ta kendisi. Proteini alamayınca ne beyin çalışıyor ne vücut rahat hissediyor. Zombi gibi geziyo millet etrafta. Toplu histeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aynen öyle. 90% ı karb ile beslenen bir halktan ne bekleyebilirsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar