elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hunty said: 4 saat kaynayan etten bana pek hayir gelmezmis gibi geliyor. Suyunun cogunu da dokuyorsunuzdur zaten. güzel nokta. Harbi böyleyse farklı yöntemle pişirelim. Araştırılmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ızgara tarzı çıkıntıları olan teflon pişirme tavaları var. et-tavuk olayını öyle çözüyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 döküm tava diyosun sanırım? bende etleri onda yapıyorum ev çok fena duman oluyor ama sis basmış gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 internetten baktım da evet döküm tavaymış. iyi oldu öğrendiğim ne zaman tavsiye etmek istesem kıvranıyodum anlatırken asdfahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bana akıl verin şimdi. Boyum 1.91, geçen ay bugün 93 kiloydum. Sonra burger kingi kesip 1 haftada 3 kilo verdim. Üstüne de dukan diyetine başladım 20 günde 7 kilo daha verdim. (Totalde 10 kilo yani.) Şimdi 83 kiloyum. Temmuz 10 gibi falan yurt dışından dönüp spora başlayacağım tekrar yan çizmezsem. O dönem muhtemelen 80'e inmiş olurum. Yalnız diyeti 80'e indikten sonra 100 gün kadar devam ettirmem gerekiyor kitapta yazana göre. O 100 gün içerisinde yine protein ağırlıklı besleniyoruz, sebze, meyve ve çok az kuruyemiş serbest ama yine günde 2 kaşık zeytin yağından fazlası ve makarna, pilav gibi karbonhidratlar kesinlikle yasak. Ben şimdi böyle devam ederken salona gitsem hakkını verebilir miyim? Çünkü adam gibi çalıştığım dönem kilo almak için herkes 1 dürüm yiyorsa ben 3 dürüm yiyordum, tavuklu pilavı duble alıyordum falan yine zor gelişiyordum. Bir yandan yetmez gibi geliyor yediklerim (gerçi proteinde falan sınır yok, öküzü yiyebilirsin komple diyor adam), bir yandan diyeti tamamlamazsam verdiğimi anında alacakmışım gibi hissediyorum. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 karbosuz kas yapmak imkansız kas yakarsın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Sipariş hediyesi powerbar protein bar geldi, nestle'ninmiş. Çok iyimiş la tadı, bunları uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım. İlk protein bar denemem de TR malı bir tane bulmuştum gratis'ten, bu kadar berbat bir tat olamaz :D. Protein bar olmaz olsun demiştim, ta ki bu yenisi gelene kadar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi ben sadece dietle zayıflamaya çalışan insanalrı anlayamıyorum ya yardımcı olmak istiyorum ama gelmiyo aklıma bişi yapın abi spor niye yapmıonuz salona gitmeye gerek bile yok yer çekimi olan her yerde spor yapabilirsiniz sırf beslenmeye dikkat ederek saçma sapan bi vucut çıkıyo ortaya bide onu düzeltmek içni ekstra ugrasıyonuz sonra dukan mukan da bilmiyom vucudun her şeye ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 deadwoll said: Bana akıl verin şimdi. Boyum 1.91, geçen ay bugün 93 kiloydum. Sonra burger kingi kesip 1 haftada 3 kilo verdim. Üstüne de dukan diyetine başladım 20 günde 7 kilo daha verdim. (Totalde 10 kilo yani.) Şimdi 83 kiloyum. Temmuz 10 gibi falan yurt dışından dönüp spora başlayacağım tekrar yan çizmezsem. O dönem muhtemelen 80'e inmiş olurum. Yalnız diyeti 80'e indikten sonra 100 gün kadar devam ettirmem gerekiyor kitapta yazana göre. O 100 gün içerisinde yine protein ağırlıklı besleniyoruz, sebze, meyve ve çok az kuruyemiş serbest ama yine günde 2 kaşık zeytin yağından fazlası ve makarna, pilav gibi karbonhidratlar kesinlikle yasak. Ben şimdi böyle devam ederken salona gitsem hakkını verebilir miyim? Çünkü adam gibi çalıştığım dönem kilo almak için herkes 1 dürüm yiyorsa ben 3 dürüm yiyordum, tavuklu pilavı duble alıyordum falan yine zor gelişiyordum. Bir yandan yetmez gibi geliyor yediklerim (gerçi proteinde falan sınır yok, öküzü yiyebilirsin komple diyor adam), bir yandan diyeti tamamlamazsam verdiğimi anında alacakmışım gibi hissediyorum. Bilemedim. spor sonrası patatese abanırsın bitti gitti. karbsız kas yapılamaz çok iddalı olmuş. ama makarna, pilav, ekmek olmayan karb kaynağı var işte patates. diyetin ona izin veriyodur? proteine aban. sebze, biraz kuruyemiş falan derken body recomposition salonun hakkını verebilceğini düşünüyorum. biraz kişiden kişiye değişiyo ama benim salonun hakkını vermek için hiç karbonhidrata ihtiyacım yok. ihtiyaç duyuyosan pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Jaegerjaquez said: abi ben sadece dietle zayıflamaya çalışan insanalrı anlayamıyorum ya yardımcı olmak istiyorum ama gelmiyo aklıma bişi yapın abi spor niye yapmıonuz salona gitmeye gerek bile yok yer çekimi olan her yerde spor yapabilirsiniz sırf beslenmeye dikkat ederek saçma sapan bi vucut çıkıyo ortaya bide onu düzeltmek içni ekstra ugrasıyonuz sonra dukan mukan da bilmiyom vucudun her şeye ihtiyacı var abi beni dinlemiyolar arada sen de söyle bunları işte yerçekimsiz ortamdaysan da muhtemelen nasa desteği vardır arkanda gene yaparsın spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 NIYE DINLEMIYONUZ OLM BU COCUK BILIYOR 3-4 AY SONRA GORCENIZ SIZ TILIYI aaaaaa kikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ya şöyle tembel insanlar için bi spor/beslenme programı nasıl olmalı fikir verebilirmisiniz, ya da düzgün, basit kaynak filan. Direkt olarak yazsanız daha çok işime gelir tabi :p 1 senedir filan spor yapmadım, işte yeni yeni yürüyüşe çıkmaya hafif tempo koşmaya filan başladım. 1 sene önce de hasktrlan100kiloyugeçmişim gazıyla başlayıp çift hanelere döndükten sonra azaltarak bırakmıştım işte. Muhtemelen 3 hanelere geri dönüş yapmışımdır ya da limitte filanımdır şu anda, tartılmadım. Boy 184 yaş 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 slow cooker olayına geri dönelim arkadaşlar. nasıl tavsiye eder misiniz bunu? tek artısı yağsız pişirmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 sabah kahvaltı öğlen pide+meyve akşam sebze+protein (et-tavuk-balık döngüsüyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 arala ton mon peynir kuruyemiş meyve bişielr daha koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eti form yesin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 hala insanlar harcayacağı kaloriye göre yemek yemeği öğrenemedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Jaegerjaquez said: abi ben sadece dietle zayıflamaya çalışan insanalrı anlayamıyorum ya yardımcı olmak istiyorum ama gelmiyo aklıma bişi yapın abi spor niye yapmıonuz salona gitmeye gerek bile yok yer çekimi olan her yerde spor yapabilirsiniz sırf beslenmeye dikkat ederek saçma sapan bi vucut çıkıyo ortaya bide onu düzeltmek içni ekstra ugrasıyonuz sonra dukan mukan da bilmiyom vucudun her şeye ihtiyacı var Abi üniversite + yüksek lisans hayatım boyunca sporla uğraştım. Yurtdışından döndükten sonra kebaba, rakıya falan daldım sonra; işim zaten otur otur şeklinde hep. Bir de nedense spor yapmak külfet gibi gelmeye başladı. 1-2 kez salona gitmeyi denedim, ortam itici geldi falan. Geçen artık 10 15 kişi falan aynı gün içinde "sen çok kilo aldın" diyince diyete başladım çat diye. Göbek falan gitti hep. Zaten kısa sürede aldıydım kiloları ve 3-4 kilo alıp veriyordum sürekli. O yüzden hızlı veriyorum sanırım. Şimdi işte hazır istediğim kiloya inmişken spora başlıyım tekrar diyorum. Sevdiğim tipte, karışanı az, aletleri düzgün, karı kızı olmayan (karı kız iyi gerçi de, onlara gelen tipler kötü) bir salon buldum. Bakalım girişicem. Nasıl motive olacağımı çözsem, bir de enerjimin yetip yetmeyeceğini kestirip diyeti ona göre bir ayarlasam, cıbıl fotolarımı koycam ben de bol bol sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Abi sen de öğrenememişsin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 motive olması kolay ya açıyosun kafana göre motivational bide ayna da çok motive ediyo, böyle küçük küçük de hedefler koyarsın kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 zaten uzun süre ugrasmısın abi istedikten sonra oturtursun her türlü ama evde bile bi 10-15dk bile ayırıp yoğun bi şekilde çalışabilirsin bunu sen de biliyosndur zaten de üşenme işte koy müziği giriş ne varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Jaegerjaquez said: NIYE DINLEMIYONUZ OLM BU COCUK BILIYOR 3-4 AY SONRA GORCENIZ SIZ TILIYI aaaaaa kikikikikiki alıntılayım da kaybolur falan ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bizim evde garip bir tava var. Alti cok kalin celik gibi ama olmayabilirde. Bence Vibranium. Yagsiz pisiriyor eti. Tavayi isitiyorum. Hazir oldugunu ustune parmaklarimla su fiskirtinca, suyun misket seklini alip yuvarlanmasindan anliyorum. 2 ser dakkadan alt ust kizartiyorum. Nefis lezzetli oluyor. Temiz et ustu biraz baharat sadece. Kesinlikle marine edilmis olmamali o yapisiyor tavaya. Ayrica et dovulmus olmali.Yumasatilmis. Normal tavayla heryer duman oluyor ve kizartmasi uzun suruyor. Dedigim gibi cok ozel bir tava. Tabi en onemlisi inek etinin kalitesi. Yasli hayvansa cok sert oluyor yenmiyor. Guzel etin yumusakligi ve lezzeti bambaska oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 et fetişine gerek yoktu ya, içindeki protein değerinden bahsetsen yeterdi duyguları katmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ben çaycıdan dayak yiycem yakındır. Adamdan en son "abi domates, salatalık, beyaz peynir, biber" istedim öğle yemeğine. Sağolsun buluyor da bir gün masaya vuracak diye çok korkuyorum. Sabahları da yumurta falan haşlıyor. Bir de tavuk göğsü pişirtebilsem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar