Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Wolas said: kafam yatmıyor. imkanım var yiyerek almayı tercih ediyorum ahahah efe bu da sanal unutulmıcaklar kriterinde dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bugün salondakilere sordum kalitesiz protein dediler direk soğudum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bende artık sırf yiyerek almaya çalışıyorum ama canım tatlı çektiğinde direk protein tozuyla yapıyorum afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 PRoteini yiyerek almak elbette daha sağlıklı ama o zamanda dana gibi yemek lazım. Yani günde 6 yumurta nedir ya gıdaklarsın 1 ay sonra veya alerji olursun. Normal protein ağırlıklı yemeğinin yanında bunu eksik olan miktarı karşılayacak kadar almak mantıklı bence. KAldıki her normal yemek hem de bunun böbrekleri yorduğunu unutmamak lazım ve bol su tüketmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Gunde 6-8 yumurta yiyorum 2 yildir ne alerji var ne gidaklama ne birsey var. Neden olsun ki? Yaklasik 36-48gr protein 30-40gr yag getirir. Makrolarina uyuyorsa yersin uymuyorsa yemezsin. Yiyerek protein almak her zaman daha iyi. Cunku bol bol mikrobesin de aliniyor. Ozellikle de dusuk kalorili diyetlerde whole food protrein source tercihleri onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sarısınıdamı yiyorsun o kadar protein nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 perfect ne konuştuk biz? cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Günde 6-8 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun benim aklım almıyor. Ciddi ciddi bi anlatsana, mesela sabah kahvaltıda 2 tane rafadan, işte öğlen 3 tane sucuklu yumurta olarak akşam 3 tane menemen falan gibi. Ben haftasonu iki öğünlük "büyük kahvaltı" yaparken sucuğun yanına 3 yumurta kırıyorum artık, böyle kendimi devasa protein alan sporcu özentisi gibi hissediyorum. 8 yumurta ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Herkesin boy kilo oranı aynı değil arkadaşlar. Bende genelde bir oturuşta 5 den aşağı yumurta yemem. Ama bir gün içinde de 2. kez yumurta yemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sarısını yiyorsan tebrik etmek lazım ben yiyemiyorum 90kg ve doyuyorum gitmiyor. bal+süt+yumurtayı karıştırsak içsek ne olur zararlımı oluyor öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yag orani olcturmek icin en basit formul ne bu arada? beslenme uzmanina gidip paralari baymaktan daha ucuz bi cozum yok mu? tabi o cihazlara guvenmedigimi belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6 beyaz + 3kibrit kutusu beyaz peynir yanında 1 crep yiyorum ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ölçemezsin formülü yok. kullanıcan o aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Perfectionist said: Gunde 6-8 yumurta yiyorum 2 yildir ne alerji var ne gidaklama ne birsey var. Neden olsun ki? Yaklasik 36-48gr protein 30-40gr yag getirir. Makrolarina uyuyorsa yersin uymuyorsa yemezsin. Yiyerek protein almak her zaman daha iyi. Cunku bol bol mikrobesin de aliniyor. Ozellikle de dusuk kalorili diyetlerde whole food protrein source tercihleri onemli. IF yapmıyor muydun sen, ne ara yumurta yiyorsun. Akşamdan haşlayıp ara öğünde mi götürüyosun löp löp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yazmış adam oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 If ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Intermittent fasting. Sportan önce bi 8 saat falan bişey yemiyorsun aç gidiyorsun spora. Ben de yapmaya başladım, iş yerine sandiviç getirip yemekten daha kolay geliyor lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 osurunca yanınızda bulunmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ne oluyor 8 saat yemeyince amaç ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Vücut direnç kazanıyor, gün geçtikçe rage oluyorsun antremanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 8 saat öncesinde öküz gibi yiyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Aç aç spor yapılmaz bayılır kalırsın. Spor öncesi biraz karbonhidratlı iskender yicen üzerine de 1 ayran 1 saat bekle kafadan %5 fazla kaldırırsın ağırlıkları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sadece haftasonu fasted idman yapabiliyoruz, hafta içi normal düzende devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 axedice said: Intermittent fasting. Sportan önce bi 8 saat falan bişey yemiyorsun aç gidiyorsun spora. Ben de yapmaya başladım, iş yerine sandiviç getirip yemekten daha kolay geliyor lolz. Son öğünden 13-14 saat sonra fasted idman yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 8 saat öncesinde ne yiyoruz öküz gibi doyuruyorsunuz herhalde kendinizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar