Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

PRoteini yiyerek almak elbette daha sağlıklı ama o zamanda dana gibi yemek lazım. Yani günde 6 yumurta nedir ya gıdaklarsın 1 ay sonra veya alerji olursun. Normal protein ağırlıklı yemeğinin yanında bunu eksik olan miktarı karşılayacak kadar almak mantıklı bence. KAldıki her normal yemek hem de bunun böbrekleri yorduğunu unutmamak lazım ve bol su tüketmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunde 6-8 yumurta yiyorum 2 yildir ne alerji var ne gidaklama ne birsey var. Neden olsun ki? Yaklasik 36-48gr protein 30-40gr yag getirir. Makrolarina uyuyorsa yersin uymuyorsa yemezsin.

Yiyerek protein almak her zaman daha iyi. Cunku bol bol mikrobesin de aliniyor. Ozellikle de dusuk kalorili diyetlerde whole food protrein source tercihleri onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 6-8 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun benim aklım almıyor. Ciddi ciddi bi anlatsana, mesela sabah kahvaltıda 2 tane rafadan, işte öğlen 3 tane sucuklu yumurta olarak akşam 3 tane menemen falan gibi.

Ben haftasonu iki öğünlük "büyük kahvaltı" yaparken sucuğun yanına 3 yumurta kırıyorum artık, böyle kendimi devasa protein alan sporcu özentisi gibi hissediyorum. 8 yumurta ne ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Gunde 6-8 yumurta yiyorum 2 yildir ne alerji var ne gidaklama ne birsey var. Neden olsun ki? Yaklasik 36-48gr protein 30-40gr yag getirir. Makrolarina uyuyorsa yersin uymuyorsa yemezsin.

Yiyerek protein almak her zaman daha iyi. Cunku bol bol mikrobesin de aliniyor. Ozellikle de dusuk kalorili diyetlerde whole food protrein source tercihleri onemli.

IF yapmıyor muydun sen, ne ara yumurta yiyorsun. Akşamdan haşlayıp ara öğünde mi götürüyosun löp löp :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...