Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Khala 15 -9 nasil oldu simdi hesap tutuyor mu? Benim 13:00 - 21:00 fed zamanim. Az once yedim ogunumu kapattim dukkani misal :) yalniz fullbody idmanlarla birlestir bak neler oluyor :) yeni rekorlar yolda :) yalniz kahveye olan inancini arttirman lazim biraz fasted zaman dilimi icin.

Kanuni abim, 4gr 5gr diyosunda zaten gunde aldigim karb toplam 80gr falan. Bunun salatasi var 2dilim ekmegi var makrolara yer kalmiyor. Bu arada on in degerleri 24 4 1 degil mi? Syntha 22 15 5 olmasi lazim.

Ben whey icersem yaninda 1 porsiyon kucuk meyve ve 30 tane findik yiyorum. Tokluk olayini oyle cozdum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklisin ben yanlis bakmisim :)

ha ben karb hic almiyorum orasida var.. anca salatada (marul domates salatalik) ne varsa o.

nerdeyse zero karb bilincli olarak, oyle synthadan gelecek olan vs neyse o.

sabah 8 de kalk 2 buyuk bardak su
saat 10-11 gibi kocaman bardak 3 tatli kasigi kahve dark
12-2 gym (1 olcek whey c vitamini l carnitine )
4-5 gibi portakal suyu + greyfurt
7 de bir tabak ispanak+yogurt, 150 gr et 150 gr tavuk, peynir (karisik kasar beyaz vs 50-100 gr)
on fish oil 1 kapsul + on multivitamin
saat 9da 10 tane kadar badem
yatarken zma+citrulline
bol bol bol su

bugun bu kadar ornegin. oyle ozel olarak karb falan aramiyorum nedense, pazar gunleri 150gr kadar m&m fistikli yiyorum ... pazar gunu hafif kaciriyorum dozu o kadar.

keto diette (3 ay) cok daha zorlanmistim 1 haftadir warrior diette cok daha rahatim. enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

12'de şirkette öğlen yemeğine oturuyorum, akşam idman sonrası da 9'a kadar son ve büyük öğünümü yemiş oluyorum. Kahve konusunda hiç sıkıntım yok abi, zaten seviyordum şimdi daha çok içiyorum. Günde 3-4 bardaktan az espresso içmem.

Biliyorsun full body çalışıyorum. Squat'ta bugün rekor kırdım zaten(125 kg 8 tekrar), diğer hareketlerde pek ağırlık arttırmadım ama zamanla arttıracağım tabi, biraz vücut alışsın.

IF tam benlik ya, sabah kahvaltı yapamıyordum zaten bünyede uzun süre aç kalmaya dayanıklı olduğu için problem yok :).
Sosyal ağlarda paylaş

Bilincli sekilde bozmadan yap hacim. Cok faydasini goreceksin. Bende senin gibi durumdayim. Is yerinde oglen yemegiyle basliyorum falan.

Idmanlari sali persembe cumartesi yaptim ben. Cumartesi fasted idman yapiyorum. 14 saat falan ac gidiyorum idmana. Acayip bir guc artisi oluyor. Sosyal hayatin ve is hayatin musade ediyorsa tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Deneyen iki arkadasim daha var. Bu kadar rastlanti olamaz. Herkes kudurdu :D

Birde ben cok dusuk besleniyorum su an. 2000cal falan. Daha yuksek kalori yiyen birisi beast mode a girebilir :)

Istersen bir gun sana hangi harekette kacla basladim kac oldu yazarim. Kg arttirmadigim hareket yok. Ki bu uzun suredir yag yakan birisi icin muazzam birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Iyiymis program.. her bolge 2 hareket hep tek gormustum ben.

Eyvallah abi. Hepsi 2set. Bolge basina 4set gibi oluyor. Haftada 12set girmis oluyorsun. Yani split calisan birisiyle neredeyse ayni ama 3 kere daha frequent :) cok fena guclendim bu programla.

Tekrarlarim 6-7-8rep. Hareketine gore. Cok izole bisey varsa 10-12 yapabiliyorum. Genelde sweetspot 7 benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...