Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ossurunca cıkan koku nolcak efe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 valla öle diyonuzda daha öle birşeye rastlamadım :)şimdi kuşkonmaz deniycem tadı hoşuma giderse hergün et yemeyim diye onu yiycem arada ondada epey protein var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 protein diyetiyle koltukta delik açtım osurarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şu probiste cidden protein var mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 zinco kullanan var mı? annem almış bağışıklık mı ne güçlendiriyomuş bok püsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 demir hapı ise biliyorum bi dönem annem banda kullandırmıştı kan falan yapıyor bok püsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 barnacle said: zinco kullanan var mı? annem almış bağışıklık mı ne güçlendiriyomuş bok püsür Zinco bildigin cinko 50mg. Yatmadan once bmiks ile atiyorum ben 1tab. Zinco-C ise daha ucuzu. 15mg cinko 50mg c vitamini ihtiva eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 deniyim bakalım ben bunu. mideye dokunuyo falan denmiş sağda solda ama denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben 2 kutu kullandım yanına apikobal ile kışı hasta olmadan geçirdim ilk defa. :D optiman alacam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ah doğru çinkoydu okuyunca hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Benim vitamin stack im soyle: Optimen hergun 1 tab Ester C hergun 1-2 tab Zinco - yatmadan once 1 tab Bmiks - yatmadan once 1 tab D3 - 300.000ui - ayda 1 ampul. Gunluk 10k ui gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Warrior diete basladim... iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 her türlü diyete sabır gösterip uygulayabilirim muhtemelen ama aç karna antreman yapma olayı bana baya zor geliyor ya, denemek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aç karına kahve içilip yapılan cardiodaki yağ yakımı daha iyi oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 mantıken düşününce de doğru geliyor zaten ,vücut glikojen olarak yakacak birşey bulamıyor aç karnına yağdan yakıyor direk ,depolar doluyken gidince önce glikojen tüketiyor sonra yağ bayılmaktan korkuyorum ama ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 5 gym seansim oldu warrior dietten sonra. superdi, agirmiydi hayir ama zaten amacim lean olup yag yakmak, mantiken ac kaldigin tek ogun yedigin dietten daha iyi yag yakacak diet olmamali :P kasmi gidecek gitsin, gereksiz yere cok var zaten, giden gitsin %8 lere gelirsem gerisi cok kolay anatomi olarak cabuk kaslanan yaglanan biriyim. ilginc bir sekilde bir haftada daha bir lean oldum orasi kesin, 1 hafta onceye gore tabii.. ha aktif bir insansinizdir uni ogrencisisindir vs daha cok zorlar orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Seperate said: bayılmaktan korkuyorum ama ben asdf güzel bir kızın yanına gidip çalış hiç olmadı bayılırsan bilirsinki ilk müdahale ondan gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hahaha ben genelde sabahları gidiyorum ve 5 tane teyzenin ortasında kardio yapmak zorunda kalıyorum dantel ,zeytinyağlı muhabbetleri arasında teyy tey @Kanuni bu arada abi seninde sıkıntın bir değişik gördüğüm kadarıyla :D Baya kısa sürede uber kaslandın ,beğendik ettik de seni rahatsız gördüm kas konusunda ,baya bir süredir ,şu kasları eriteyim ,bel çok kalın ,kas yaptın mı kalıyor dikkatli olun tarzı söylemler içinde görüyorum :D yağdan çok kastan şikayetçi duruma geldin nerdeyse gibi gözüküyor euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Spor salonunda güzel kız bi şehir efsanesi değil mi? Ben hep kaslı koca arayan makyajlı ve şişman kezbanlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Efsane kıvamında değil ya ama çooook rare hahaha özellikle saatle alakalı Ben son 2 ayda 3 tane kız gördüm mesela ,biri 1.90 3. yaşında ingilizce tayı ,dikkat dağıtıyor resmen özellikle o crunch yaptığında ,diğer 2'side gelmiş ama neden gelmiş ,niye gelmiş haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bizim orada koca memeli sütyensiz ablalar geliyor. Ters mekik çekiyorlar bide :D millet tribün yapmış ortalık yabış yabış testesteron olmuş oyyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 axedice said: Spor salonunda güzel kız bi şehir efsanesi değil mi? Ben hep kaslı koca arayan makyajlı ve şişman kezbanlar görüyorum. var bunlar benim oldugum yerde :) neden geliyorki bu kizlar buraya diye sorguluyorsun :D o derece kusursuzlar. adres romanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 seperate ben gecmiste de yapmistim zaten gym... oyle kisa surede hop oldu diyemem :D 5 sene oncesi gymden bir sey beklemeyin bence. gecenlerde cok begendim arkadasin birini, enfes bir yapisi var yasini sordum 26 cikti.. sonra dusundum 26 ise 3-5 sene calismistir bu sordum 10 sene dedi :) ahahaha.. bosa heves etmeyin yani 1-2 senede su olacagim diye. ayrica zaman ilerledikce ornegin hedefler cok daha zorlasiyor. yok gogsu keseyim, haaa hadi kes oldu. yok bilmemnenin surasini duzliyim oldu hadi yap 3 sene. ciddi heykeltrassin ve detaya girdikce isin zorlasiyor. yoksa lop lop kas yapmak ciddi bi nane degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 tam da giyindim spora gitmek üzereydim biri romanyadan bildiriyor diğeri koca memeli sütyensiz diyor ,sağolun lan teyzelerin kucağına koşarak gidecem motivasyon tavan yaptı asdfasd kanuni reyiz ben zaten süreden bahsetmedim ,heykeltraşlık konusunda da haklısın ,uğraştığın şey vücut yani ,benim demek istediğim vücuttan istediğin tepkileri alamayınca hedeflerin değişmesi sürekli :) dediğin gibi zaten onu yapıyon zort şurayı da yapayım burası eksik kaldı orası da vs vs vs neyse teyzeler ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dream on mate :) teyzeleri baska turlu hayal et , her sey beyinde cekirge.. yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar