Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

5 gym seansim oldu warrior dietten sonra. superdi, agirmiydi hayir ama zaten amacim lean olup yag yakmak, mantiken ac kaldigin tek ogun yedigin dietten daha iyi yag yakacak diet olmamali :P

kasmi gidecek gitsin, gereksiz yere cok var zaten, giden gitsin %8 lere gelirsem gerisi cok kolay anatomi olarak cabuk kaslanan yaglanan biriyim.

ilginc bir sekilde bir haftada daha bir lean oldum orasi kesin, 1 hafta onceye gore tabii..

ha aktif bir insansinizdir uni ogrencisisindir vs daha cok zorlar orasi kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha ben genelde sabahları gidiyorum ve 5 tane teyzenin ortasında kardio yapmak zorunda kalıyorum dantel ,zeytinyağlı muhabbetleri arasında teyy tey

@Kanuni bu arada abi seninde sıkıntın bir değişik gördüğüm kadarıyla :D Baya kısa sürede uber kaslandın ,beğendik ettik de seni rahatsız gördüm kas konusunda ,baya bir süredir ,şu kasları eriteyim ,bel çok kalın ,kas yaptın mı kalıyor dikkatli olun tarzı söylemler içinde görüyorum :D yağdan çok kastan şikayetçi duruma geldin nerdeyse gibi gözüküyor euheuh
Sosyal ağlarda paylaş

Efsane kıvamında değil ya ama çooook rare hahaha özellikle saatle alakalı

Ben son 2 ayda 3 tane kız gördüm mesela ,biri 1.90 3. yaşında ingilizce tayı ,dikkat dağıtıyor resmen özellikle o crunch yaptığında ,diğer 2'side gelmiş ama neden gelmiş ,niye gelmiş haberi yok
Sosyal ağlarda paylaş

seperate ben gecmiste de yapmistim zaten gym... oyle kisa surede hop oldu diyemem :D

5 sene oncesi gymden bir sey beklemeyin bence.

gecenlerde cok begendim arkadasin birini, enfes bir yapisi var yasini sordum 26 cikti..

sonra dusundum 26 ise 3-5 sene calismistir bu sordum 10 sene dedi :)

ahahaha.. bosa heves etmeyin yani 1-2 senede su olacagim diye.

ayrica zaman ilerledikce ornegin hedefler cok daha zorlasiyor. yok gogsu keseyim, haaa hadi kes oldu.

yok bilmemnenin surasini duzliyim oldu hadi yap 3 sene.

ciddi heykeltrassin ve detaya girdikce isin zorlasiyor. yoksa lop lop kas yapmak ciddi bi nane degil..
Sosyal ağlarda paylaş

tam da giyindim spora gitmek üzereydim biri romanyadan bildiriyor diğeri koca memeli sütyensiz diyor ,sağolun lan teyzelerin kucağına koşarak gidecem motivasyon tavan yaptı asdfasd

kanuni reyiz ben zaten süreden bahsetmedim ,heykeltraşlık konusunda da haklısın ,uğraştığın şey vücut yani ,benim demek istediğim vücuttan istediğin tepkileri alamayınca hedeflerin değişmesi sürekli :) dediğin gibi zaten onu yapıyon zort şurayı da yapayım burası eksik kaldı orası da vs vs vs neyse teyzeler ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...