Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben de arada yulaflisini bir de corek otlusunu yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 beyler kesin sorulmuş ve cevaplanmıştır ama gene sorucam, ofiste koku yapmayan:) ve proteini bol ara öğün ne yenir? herhangi bir markette bulabilmem lazım, kendi protein barımı yapasım geliyor aslında ama hiç bir zaman uğraşamadım. Satılanları ise çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 dardanel tonun 2 li tonbalıklı sandviçleri olması lazım kepek ekmekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben et pisirip yanimda tasiyorum bir suredir. Baharati bol koyunca etin kokusunu golgeliyor. Ofiste de buzdolabi var. Sabah gelince atiyorum dolaba. Oglen yemege gitmeden yiyorum yemekte de full salata sebze sonra. Onu yiyemezsem kutu ton. O da olmazsa whey var cekmecede acil durumlar icin. :) Baska da cozum bulamadim henuz. Karb icin meyve, eti form ve cekmcedeki yulaf. Yag icin findik ve badem paketleri her daim yedekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bu çorba pişirici aletler varmış içine atıyomuşun sebzeleri 20 dk sonra çorba olarak veriyormuş. Bunu kullanan eden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yok abi, kilo alamıyorum takıldım 68 69 kiloda. helva takviyesine başlayacağım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 çok acayip bi karışım yaptımya antremandan 45dk öncesi için 1muz 1 kivi 200ml günlük süt yarım ölçek protein tozu 1er çay kaşığı tarçın ve türk kahvesi allaaa yerimde duramıyom lan süperde oldu tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 tarçını çıkart, kalp çarpıntısından gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 niye la çok güzeldi bundan sonraki preworkoutumu buldum tahin pekmezin tahtına kondu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Evet tarif güzelde kivi nasıl olmuş ki ona ben normalde direk yiyom kiviyle muzu antrenmandan sonra. Kivi sanki tadını bozar gibi ekşi ya sonuçta. Ben direk tuzlu su içiyom haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 içine ceviz kattım ekstradan bugün karışımın haha mükemmel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ahsaufhsud adam mide orgazmı yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kanuni said: ketoya basliyorum 6 hafta sonra sonuclari yazarim bugunku durum o gunku durum seklinde. 10 aralik - 21 ocak biraz baslarda zorlandim , carbup yapmadan gidiyorum, full keto, arastirdigim kadari ile hepsi mumkun 3 tip keto icinde. carb up li keto > kas yapmak yag yakmak carb up siz > kasi korumak yag yakmak gym oncesi sonrasi carb alimli keto > kas yapip yag yakma kabaca. an icin 101 den 96,5 deyim. cok ama cok zor bir diet. alismak zaman aliyor. cut the carb lafini duyarsiniz filmlerde aha iste bu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kanuni said: Kanuni said: ketoya basliyorum 6 hafta sonra sonuclari yazarim bugunku durum o gunku durum seklinde. 10 aralik - 21 ocak biraz baslarda zorlandim , carbup yapmadan gidiyorum, full keto, arastirdigim kadari ile hepsi mumkun 3 tip keto icinde. carb up li keto > kas yapmak yag yakmak carb up siz > kasi korumak yag yakmak gym oncesi sonrasi carb alimli keto > kas yapip yag yakma kabaca. an icin 101 den 96,5 deyim. cok ama cok zor bir diet. alismak zaman aliyor. cut the carb lafini duyarsiniz filmlerde aha iste bu o :) cut the carb bugün p90x te ebemi ağlattı. Son 10 dakikasını yapamadım hatta programn eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 tuttum bu tarifi ya. http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-protein-powder-chef-protein-crepes.html?mcid=facenutrition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 (tu) abi tarif çok güzelmiş muz ve çikolatalı whey kullanarak yaptım azcıkda süt ekledim ama ben yumurta sarısıda ekledim biraz baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 samaella said: tuttum bu tarifi ya. http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-protein-powder-chef-protein-crepes.html?mcid=facenutrition sen nerdeki fitnessa gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 trump towers jatomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 protein tozu olmayan tarif pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yumurta beyazını fazla koyarsın protein tozu yerine bide vanilya yada istediğin başka bi aroma varsa onu eklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sparkcaster said: protein tozu olmayan tarif pls Buraya bakabilirsin. http://www.youtube.com/user/leanbodylifestyle/videos?sort=dd&flow=grid&view=0&page=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yumurtayı hızlı ve temiz yemenin yolunu anlatın pls haşlama sayılmaz kırıp içmek istiyourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çiğ yersen karaciğerin fanları %90 larda dönmeye başlıyor diye biliyorum. çiğ içip ölen oldumu? sanmam daya gitsin ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 geçen discoveryde mi ne afrkalı şampiyon bir abinin günlük yaşamını izledim de.adam mesela yumurtanın beyazı değilde sarısını yiyordu.beyazı çok yağlı dediydi tabi hayvan gibi oldugundan adamın öğle yemeği 20 yumurtalı omlet 10 dardanel ton gibi şeylerdi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi sarısı yağlı diyip sadece beyazı yiyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar