Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler bayanlar akıl verin

mdastar

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/thumbnails/41e/3cc/837/923/107/b74/142/dfd/7c5/f91/00_450xNULL.jpg

şaka bi yana git bence. ben ücretsiz başladığım işimin 3. haftasında maaşlı işe alındım, 3 senedir falan devam ediyor böyle. adamlarla konuş, anlat durumu, abi ben boşa gelmek istemiyorum, atıyorum şu kadar ay içinde maaş lazım, zamanla siz görüceksiniz zaten performansı de, gir.

yapamamaktan korkma. kimler yapıyo eyki. etrafında çalışan insanlara bak, çoğu bi işe yaramayan tipler. o konuda rahat ol, bir foruma girip mesaj yazabilecek kabiliyette olmak bile türkiye'nin %50'sinden falan iyi olmak demek :)

türkiye kadar 'sivrilmenin kolay olduğu' bir ülke daha olduğunu sanmıyorum.

ha, eğer gerçekten iyi olsaydın, kendine tam olarak güvenseydin, işi biliyo olsaydın asla beleşe çalış demezdim, o da ayrı bi konu. en azından yemek, yol falan iste tabii, maksat 'iyi niyet göstergesi' olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Çok boş vaktim var, yeni eve çıktım internetim yok ortalama maaşı olan bi işim var haftada 15 saat ;p ailemden para almıyorum uzun zamandır.

lol

04 kasım

Fin said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478

son haliyle böyle bişeyler işte parasızlıktan bide pek oynayamadığımdan yüzüklere el atamıyorum neck ve beltte leş ufak ufak upgrade ediyorum.warcry çıkarırsam mp2 falan anca paklar beni.

12 kasım

Fin said:

Abi ev arkadasım sosyalleşti paragon lvlım 60 ta kaldı sdfsf gold gel hesabı vereyim lvl kas ahahh

Bu iki post ardından paragon 80 le yardırdığını düşünürsek ve

Fin said:

batman pc versiyonu aldım 75% offla dahada alırım 3-4 tane daha ocak-mart a kadar yapacak işim yok ^_3

Bu postuna bakarsak buradan "işi gücü olmayan ama yaşayabilen" bir adam imajı çıkıyor ki bu da bana "baba parası" düşündürdü,

Fin said:

Fps oynayan adamda beyin ne arar
Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf

Diğer yazdıkların arasında sadece şuna bile baksak "sadece geyik" mantığında olduğun anlaşılıyor işte.

Eh tespitlerim senin tavrına göre pek yersiz değilmiş yahu :)

Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk basladigimda 3 ay ucretsiz diye konusmustuk, motosikletim vardi sattim, onun parasiyla gecinirim diye. 1 ay sonra kirami odemeyi kabul ettiler 3 ayin sonunda da normal maasimi almistim.

2 sene gecti iyi ki yapmisim diyorum. bence sen de yardir, maddi durumun da elverisli gozukuyor hic dusunme bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...