patatespresi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yav söylediğin çok sakat bi düşünce yalnız. kararlı olup yapmak istedikleriniz için çaba sarfetmemek için kaçış gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Dworgian said: Bu Fin paşa çocuğu gibi geliyor bana her seferinde Fakirim ben baya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/41e/3cc/837/923/107/b74/142/dfd/7c5/f91/00_450xNULL.jpg şaka bi yana git bence. ben ücretsiz başladığım işimin 3. haftasında maaşlı işe alındım, 3 senedir falan devam ediyor böyle. adamlarla konuş, anlat durumu, abi ben boşa gelmek istemiyorum, atıyorum şu kadar ay içinde maaş lazım, zamanla siz görüceksiniz zaten performansı de, gir. yapamamaktan korkma. kimler yapıyo eyki. etrafında çalışan insanlara bak, çoğu bi işe yaramayan tipler. o konuda rahat ol, bir foruma girip mesaj yazabilecek kabiliyette olmak bile türkiye'nin %50'sinden falan iyi olmak demek :) türkiye kadar 'sivrilmenin kolay olduğu' bir ülke daha olduğunu sanmıyorum. ha, eğer gerçekten iyi olsaydın, kendine tam olarak güvenseydin, işi biliyo olsaydın asla beleşe çalış demezdim, o da ayrı bi konu. en azından yemek, yol falan iste tabii, maksat 'iyi niyet göstergesi' olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Fin said: Dworgian said: Bu Fin paşa çocuğu gibi geliyor bana her seferinde Fakirim ben baya = Bilemem. çizdiğin tarz şu; "Baba parasıyla (veya bir şekil kendi kazancıyla), rahat yaşayan, deli gibi oyun oynayabilecek kadar boş vakit sahibi, işi gücü geyik birey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Çok boş vaktim var, yeni eve çıktım internetim yok ortalama maaşı olan bi işim var haftada 15 saat ;p ailemden para almıyorum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 işe girme, şarapçı ol, hobo ol fln. çok ciddiyim bu arada. hayatın gidecek olm, boşver çevre baskısını fln girme işe, gelme ankara'ya. ankara lan bi de, ANKARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Fin said: Çok boş vaktim var, yeni eve çıktım internetim yok ortalama maaşı olan bi işim var haftada 15 saat ;p ailemden para almıyorum uzun zamandır. lol 04 kasım Fin said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akhatess-2704/hero/1734478 son haliyle böyle bişeyler işte parasızlıktan bide pek oynayamadığımdan yüzüklere el atamıyorum neck ve beltte leş ufak ufak upgrade ediyorum.warcry çıkarırsam mp2 falan anca paklar beni. 12 kasım Fin said: Abi ev arkadasım sosyalleşti paragon lvlım 60 ta kaldı sdfsf gold gel hesabı vereyim lvl kas ahahh Bu iki post ardından paragon 80 le yardırdığını düşünürsek ve Fin said: batman pc versiyonu aldım 75% offla dahada alırım 3-4 tane daha ocak-mart a kadar yapacak işim yok ^_3 Bu postuna bakarsak buradan "işi gücü olmayan ama yaşayabilen" bir adam imajı çıkıyor ki bu da bana "baba parası" düşündürdü, Fin said: Fps oynayan adamda beyin ne arar Yeterli tespit için random bi internet kafeye gidin bık bık susmayan 14-55 yas skalasında bağıran ayıların hepsi fps oynar asdf Diğer yazdıkların arasında sadece şuna bile baksak "sadece geyik" mantığında olduğun anlaşılıyor işte. Eh tespitlerim senin tavrına göre pek yersiz değilmiş yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 stalker level 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 adam CSI Patiyork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 e denk geldik konularda ne yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oha lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Denemeden bilemene.Ne kaybedeceksin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 fin çok fena yakalandı asdlasşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 fin neymiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 beleşe çalışılır mı la bu arada sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 3-4 yerde beleşe çalışsan gitti 1 yıllık maaş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Silphatos said: fin neymiş şimdi gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben de ilk basladigimda 3 ay ucretsiz diye konusmustuk, motosikletim vardi sattim, onun parasiyla gecinirim diye. 1 ay sonra kirami odemeyi kabul ettiler 3 ayin sonunda da normal maasimi almistim. 2 sene gecti iyi ki yapmisim diyorum. bence sen de yardir, maddi durumun da elverisli gozukuyor hic dusunme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Valla henuz hicbir isten sukadar ay para yok diyen cikmadi. Hollandaya yolladilar tatil gibi egitim aldim orda bile kurus param kesilmedi. Maasimi odemeye devam ettiler. Sehir degistireceksin en azindan barinma, yemek yol ve masraflarin karsilanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 torpil şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar