mdastar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bir iş mevzusu var.olması durumunda ankara'ya taşınacağım.bir kaç ay para vermeyecekler ama ailem sorun değil yardır koçum diyor.ben ise çalışmaktan korkuyorum.çünkü daha önce bu işte tecrübem falan yok.yapamazsam edemezsem gibi düşünceler içerisindeyim.geçen cuma aradılar konusmustuk şöyledir böyledir bi aileme sormam lazım sonucta yeni bir şehre taşınacağım demiştim.tamam konus bana dön demişti yetkili.ben hala arayamıyorum.napacam ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 öle bi korkun olmasın çünkü para almayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yapılamayacak iş yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yaparsın ben mezun olduğumda tcp/ip farkını bilmiyordum ilk işim genişbanttı şimdi mpls ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 direk git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 iş işte öğrenilir, "iş deneyimim" var diye gelen adamlara neler öğretildiğini bilsen aklın çıkar. iş deneyimi olmayan, gelecek vaad eden eleman en iyi elemandır, sen çalışmaya istekli olduktan sonra. ps. istemediğin bir işse nefret edersin, bütün şevkin kırılır o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bingildak said: iş işte öğrenilir, "iş deneyimim" var diye gelen adamlara neler öğretildiğini bilsen aklın çıkar. iş deneyimi olmayan, gelecek vaad eden eleman en iyi elemandır, sen çalışmaya istekli olduktan sonra. ps. istemediğin bir işse nefret edersin, bütün şevkin kırılır o ayrı. yok ya direk istediğim şey.o konuda bi "acaba"m hiç yok.sadece hiç bi halt bilmediğim için korkuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bunu işverende biliyorsa sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 barnacle said: bunu işverende biliyorsa sıkıntı yok biliyorlardır herhalde ya cv'ye baktıklarına göre.okul bittikten sonra tamamen farklı bir şeyde çalıştım.aile şirketimizde.o iş ugandaydı bu iş isveç hani öyle diyim.işin komiği bu korktuğum iş kendi işim.okulunu okuduk yani fdlsjkafkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 İlk bi kaç ay para vermiyorlarsa yetiştirmek üzere alıyorlardır zaten az çok bişey bilmediğinin farkındalar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 becerirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 istekliysen hepsi gelir hiç merak etme. eğer sen iş deneyimin olduğunu beyan edip de hiç iş deneyimin olmasaydı anlardım ama belli ki seni olduğun gibi istiyolar (yetiştirmek için). şirkete alınan deneyimsiz elemandan -/+ 6-12 ay hiçbir şey beklenmez. işi öğrenme sürecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 iş işte öğrenilir denir o yüzden yardır diyorum ben de. zaten şirketle konuşurken iş deneyimin olmadığını söylemişsindir. eğer adamlar kabul ettiyse deneyimsiz birinin yapamayacağı zorlukta bir iş değildir veya işi kendileri öğretecektir. o yüzden boşuna stres yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abicim zaten tecrübesiz adam alıyolarsa biliyolar ki ilk 3 ay hic bi boka yaramıcaksın bunu bilmeden kimse zaten 0 tecrubeli adam almaz alırsa salaktır iş okulda deil işde orenilir okulda teoriğini öreniyosun oda orenirsen okulun mantıgı imza yetkisi ,işte git gir en kotu 2 3 ay azar işitirsin olacagı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 anladığım şu: sen işi istiyorsun, işin okulunu da okumuşsun. maddi kısmı ailen çözüyor sanırım. ee adam da sana gel diyor. dolayısıyla; her türlü gitmek lazım gibi geldi bana. korkuna gelince altında başka sebepler yatıyor sanırım. böyle düşünüyorum çünkü, senaryo böyle güzelken doğal olarak özgüven durumunun da yüksek olması gerekirdi, kaygının değil. geride bırakmak istemediğin başka şeyler olabilir ve bu da sana beceremem korkusu olarak yansıyor olabilir. iyi analiz et. bağımsız olarak beceri(!) kaygına gelince; tecrübesizsin anladığım kadarıyla, rezil olmak için mükemmel bir fırsat bence. ve yine düşünecek bir şey yok. ama dediğim gibi çekincenin kaynağı farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben ne durumda olursam olayım, bir kaç ay para vermeyeceklerli bi yerde asla çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 işi, işte ogrenirsin korkma ama ilk aylar parasiz calismak nasil bir ezikliktir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yalnız bir detay daha, kimse de üstüne alınmasın lütfen! ankara da iş verenlerin çoğu- eğitim ayrımı olmaksızın söylüyorum bunu- "çarıklı" zihniyetiyle hareket ediyorlar. yani ilk bir kaç ay gibi olan süre daha da uzayabilir. veya beklentini hiçbir zaman karşılamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 coco said: yalnız bir detay daha, kimse de üstüne alınmasın lütfen! ankara da iş verenlerin çoğu- eğitim ayrımı olmaksızın söylüyorum bunu- "çarıklı" zihniyetiyle hareket ediyorlar. yani ilk bir kaç ay gibi olan süre daha da uzayabilir. veya beklentini hiçbir zaman karşılamayabilir. ya onun da farkındayım.hani şöyle de bir gerçek var ki, biyerden başlamam lazım artık.hani ailemin durumu iyi gayet.zaten para çok sıkıntı olsa 1 haftadır aradın mı noldu ne bitti diye sormazlardı diye düşünüyorum.onlar da bi an önce başlamamı istiyorlar kendi işime.şu durumda (tecrübesizlik vs) pek maddiyata önem verme şansım yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 2011 eylülde işe başladığımda finansal raporlama, mali kontrol bunlar nasıl yapılır bilmiyordum ama ilk 3 ayda işin temelini kaptım (tablolar nasıl okunur, analizde kritik lameler nedir, sigorta muhasebesi mantığı nasıl işler, vs.) sonrasında ise üstüne kurdukça kurduk ilen destekliyorsa, finansman sorunun yoksa git, 2-3 ay da olsa bir şeyler öğreneceksin bir fikrin olacak bu işi kurs gibi düşün, eğer başarılı olursan da gerisi gelecek ha eğer ki "ailem desteklemiyor finansman da bulamıyorum" deseydi iş değişirdi ama arkana rüzgarı almışsın, coştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şöyle; bir önceki sayfadan ilgili kısmı alıntılayayım. coco said: .. bağımsız olarak beceri(!) kaygına gelince; tecrübesizsin anladığım kadarıyla, rezil olmak için mükemmel bir fırsat bence. ve yine düşünecek bir şey yok. ama dediğim gibi çekincenin kaynağı farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Her ne kadar git deselerde gitmezdim ben Hem ankara sucks bide üstüne para almamak ihtiyacım olmasa bile bedava zor her gün sabahın köründe uyanması falan filan oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu Fin paşa çocuğu gibi geliyor bana her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yaklaşık 3.5 yıldır memurluk yapıyorum ilk gün sahip olduğum iş tecrübesiyle şimdi sahip olduğum tecrübe arasında dağlar kadar fark var. Senin için konuşmak gerekirse işinin detayını bilmiyorum ama ne olursa olsun gittiği yerde sana yol yordam gösterecek birileri bulunur. İşi kapana kadar taşındığın şehire adaptasyon sürecini de atlatmış olursun. Bence bu kadar korkma, denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 diğer seçenek nedir? bişey yapmamaktansa bir şey yapmak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar