Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanyol Ev Arkadaşı

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Bu sömestır ev arkadaşım mezun oluyor. Benim de 5. senem yerine kolay kolay ev arkadaşı bulamayabilirim. Şu gelen Erasmus öğrencilerinden ayarlayayım da değişik bir sömestır yaşayayım hem de dil için iyi olur diye düşündüm.

Bi kaç yere ilan verdim, bir arkadaşım aracı oldu İspanyol bir elemanla tanıştırdı. Dün Facebook'dan mesajlaştık elemanla biraz, bugün İstanbul'a gidiyor döndüğünde tanışıcaz.

Herkesin söylediği İspanyol bir adamla ev arkadaşı olabilcek misin? İşin açığı hiç yurtdışı deneyimim yok ondan yabancı bir elemanla anlaşabilir miyim bilmiyorum ama Türklerle arkadaş olma konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum. Sıcakkanlı olarak bilinirim yani, burda yabancılarla çok fazla münasebeti olan insan var yardımcı olursunuz belki diye düşündüm.

Isparta'da okuyorum, Antalyalıyım. Elemanla özellikle baharda falan sık sık Antalya da yaparız hem.
Sosyal ağlarda paylaş

severim ispanyolları iyi insanlar fazla rahat gelebilirler sana eğer düzenli titiz biriysen bi de erasmusta oldukları için iyice bir dağıtıyorlar ancak zaten eve uğradıkları az oluyor keyifli olur alt tarafı bir dönem zaten farklı deneyim olur senin için
ispanyolca öğrenirsin ingilizce pek bekleme =)
Sosyal ağlarda paylaş

Titizlikle pek aram yok o konuda çok sıkıntı olmaz da ev küçük apart tarzında. İngilizcesi de benim kadar herhalde konuştuğumuz kadarı ile. Diğer İspanyollar'dan iyi olduğunu söylüyor aracı olan arkadaş.

İşin aslında oldukça istiyorum da millet baya kafa karıştırdı. Evin küçük olması, kız arkadaşımın genelde ben de kalması falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi açımdan değerlendireyim. yani benim ispanyol ile ev arkadaşı olma nedenlerim ve bundan çıkarım ile.

kız arkadaşın varsa arayış içinde değilsindir. boşuna marjinal hareketlere girmene gerek yok gibi. demek istediğim "ispanyol bir arkadaşımdan öğrendiğim bir tarif var" veya "Kızlar bu akşam bizde toplanalım Eduardo harika sangria yapıyor" diye cümlelere gerek kalmamış.

boşuna risk yani. ingizilcesi de ibrahim tatlıses seviyesi gibiymiş. boşver bence.
Sosyal ağlarda paylaş

olm kız arkadaş ispanyol ile aynı eve bırakılır mı lan?

Sen zaten başını bağlamışsın,
dedikleri gibi ne eduardo nun sangriasını içebileceksin ne diye erasmus nimetlerine sulanabileceksin.

napcan gavuru o zaman

bakkala gitmeye kalksan içinde bin bir şüphe bakkala gitmek bile eziyet

ibne bunlar valla adamı yoldan çıkarır katil ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kendi açımdan değerlendireyim. yani benim ispanyol ile ev arkadaşı olma nedenlerim ve bundan çıkarım ile.

kız arkadaşın varsa arayış içinde değilsindir. boşuna marjinal hareketlere girmene gerek yok gibi. demek istediğim "ispanyol bir arkadaşımdan öğrendiğim bir tarif var" veya "Kızlar bu akşam bizde toplanalım Eduardo harika sangria yapıyor" diye cümlelere gerek kalmamış.

boşuna risk yani. ingizilcesi de ibrahim tatlıses seviyesi gibiymiş. boşver bence.

ahahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...