küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu sömestır ev arkadaşım mezun oluyor. Benim de 5. senem yerine kolay kolay ev arkadaşı bulamayabilirim. Şu gelen Erasmus öğrencilerinden ayarlayayım da değişik bir sömestır yaşayayım hem de dil için iyi olur diye düşündüm. Bi kaç yere ilan verdim, bir arkadaşım aracı oldu İspanyol bir elemanla tanıştırdı. Dün Facebook'dan mesajlaştık elemanla biraz, bugün İstanbul'a gidiyor döndüğünde tanışıcaz. Herkesin söylediği İspanyol bir adamla ev arkadaşı olabilcek misin? İşin açığı hiç yurtdışı deneyimim yok ondan yabancı bir elemanla anlaşabilir miyim bilmiyorum ama Türklerle arkadaş olma konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum. Sıcakkanlı olarak bilinirim yani, burda yabancılarla çok fazla münasebeti olan insan var yardımcı olursunuz belki diye düşündüm. Isparta'da okuyorum, Antalyalıyım. Elemanla özellikle baharda falan sık sık Antalya da yaparız hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 severim ispanyolları iyi insanlar fazla rahat gelebilirler sana eğer düzenli titiz biriysen bi de erasmusta oldukları için iyice bir dağıtıyorlar ancak zaten eve uğradıkları az oluyor keyifli olur alt tarafı bir dönem zaten farklı deneyim olur senin için ispanyolca öğrenirsin ingilizce pek bekleme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Titizlikle pek aram yok o konuda çok sıkıntı olmaz da ev küçük apart tarzında. İngilizcesi de benim kadar herhalde konuştuğumuz kadarı ile. Diğer İspanyollar'dan iyi olduğunu söylüyor aracı olan arkadaş. İşin aslında oldukça istiyorum da millet baya kafa karıştırdı. Evin küçük olması, kız arkadaşımın genelde ben de kalması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kız arkadaşla bunu aynı evde tutmak asd http://images2.fanpop.com/images/photos/3400000/I-am-Don-Juan-DeMarco-don-juan-demarco-3447407-800-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu ırkla alakalı değil pek. kişilikle alakalı. o yüzden elemanı ve seni tanımadan bir şey söyleyemez kimse. rahat insanlardır genel olarak ispanyollar. onun dışında ingilizcesi nasıl. önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kız arkadaşına sulanır kesin ahlak yok olm bunlarda. "hacıı arkadaşın kız arkadaşına yan gözle bakılmaz! bacımızdır" yok işte bu. daha geyik çevirecektim ama yumruk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kendi açımdan değerlendireyim. yani benim ispanyol ile ev arkadaşı olma nedenlerim ve bundan çıkarım ile. kız arkadaşın varsa arayış içinde değilsindir. boşuna marjinal hareketlere girmene gerek yok gibi. demek istediğim "ispanyol bir arkadaşımdan öğrendiğim bir tarif var" veya "Kızlar bu akşam bizde toplanalım Eduardo harika sangria yapıyor" diye cümlelere gerek kalmamış. boşuna risk yani. ingizilcesi de ibrahim tatlıses seviyesi gibiymiş. boşver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ateşe vermesinler sizin apartmanı komple hristiyan ispanyol gelmiş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ISPARTA'YA GELECEK O YAVUŞAK. BIÇAKLAR KONUŞYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 İspanyol kız erasmus öğrencisi ev arkadaşı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 olm kız arkadaş ispanyol ile aynı eve bırakılır mı lan? Sen zaten başını bağlamışsın, dedikleri gibi ne eduardo nun sangriasını içebileceksin ne diye erasmus nimetlerine sulanabileceksin. napcan gavuru o zaman bakkala gitmeye kalksan içinde bin bir şüphe bakkala gitmek bile eziyet ibne bunlar valla adamı yoldan çıkarır katil ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kiranın, aidatın, elektrik, suyun yarısını 6 aylık peşin alırsan ispanyol değil beyaz don giyip slim sigara ile gezen nemfomanyak bir fransız olsa bile senin yanında süd dökmüş kediye döner. mayışa bakacaksın arkadaşım mayışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 evde donuyla gezen fransız gay çıkıp "kayışa bakarım ben arkadaş" derse sıkıntı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Salvadore isimli bir yoga öğretmeni çıkarsa tehlikeli. http://www.youtube.com/watch?v=VQjBAzlJMJg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 6 aylık peşin... başka da birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 6aylık peşin için boynuz parlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 imamizer said: kendi açımdan değerlendireyim. yani benim ispanyol ile ev arkadaşı olma nedenlerim ve bundan çıkarım ile. kız arkadaşın varsa arayış içinde değilsindir. boşuna marjinal hareketlere girmene gerek yok gibi. demek istediğim "ispanyol bir arkadaşımdan öğrendiğim bir tarif var" veya "Kızlar bu akşam bizde toplanalım Eduardo harika sangria yapıyor" diye cümlelere gerek kalmamış. boşuna risk yani. ingizilcesi de ibrahim tatlıses seviyesi gibiymiş. boşver bence. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ispartaya gelen ispanyoldan cok sey bekleme.kiro olur, pasaklidirlar.cokta zeki degiller.20ye yakin ispanyol arkadasm oldu.cogu bencil ve saygisiz.ama iyi gorunurler, ozellikle de kizlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 saglıklı olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 evde* çıplak gezerler, sıklıkla. *yazar burada tr coğrafyası sebebiyle durumu ev olarak kısıtlamıştır, yoksa ev mev işlemez ispanyollara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi tamam da neden ispanyol alman al. http://elburrito.files.wordpress.com/2010/06/31828_392096468741_604663741_4223671_3451279_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ispanyolun ıspartada ne işi var? ispanya ısparta ny rt hayır klavyede karışabilecek harfler bile değil.. ben bile öyle typo yapamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yaparsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 coco said: evde* çıplak gezerler, sıklıkla. *yazar burada tr coğrafyası sebebiyle durumu ev olarak kısıtlamıştır, yoksa ev mev işlemez ispanyollara yazar ayrıca burada ispanyolların ev hallerini bildiğini de söylemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bir esnaf ispanyolu görmeden yorum yapanlar var burada. tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar