hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yaş 27 okul bitti yüksek felan filan herşey 1 aralık ta sınava gircem var mı la giden :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aramaya inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 eski o la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bende cumartesi giriyorum sinava gaziemir de. Yalnoz pis tirstim. Bizim mudur senin isi hallettik hadi iyisin falan diyor dahada tirsitiyor beni. Sirkette 4 askeri torpil mevzusu na sahit oldum. 3u iyo cikti ama o 3une torpil yaptiran buyuk patronun oglu sirnakta yapti. Karismayin benim isime dedim ama yok dinletemedim. Mayista gorevinin basindasin diyorlar. Oysa ki ben uzun donem yapmak istiyorum. Bu arada fiziksel sinavda olacakmi? Hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 napçan la uzun donem .. benim acil işim var 1 inde istanbul kenan evren kışlasında girip akşam ankarada olmam lazım yoosa sittin sene 1.gün girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 astekliğe uzun dönem demeyin aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Valla beni isimden eden her sey uzun donem. 5ay olmus 1yil olmus fark etmez. 2.gun benimde islerim var en temizi ilk gunden halletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ortaaam aynı yere düşersek cugaralar senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Sigara kullanmam ama alkole bir care lazim :D Cok zamansiz oldu bu askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sınav sırasında saca sakala karışmıyorlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kışlaya giriyoz kardeş kesmek lazım herkes kes diyor sakalı saçı bılmem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Valla bencede kessen iyi olur. Benim saclar zaten kisa bi sakal trasi olcam ki 3gunde bir oldugumdan o da dert degil. Benim derdim kosu falan yapikacakmi? Ona gore ayakkabi v.s gotureyim yanimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ne kosusu abi.sakali da kesmeyin gerek yok sinava giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu şafaktan sonra ben mi dusuneyim sdffdsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Neyse kaldi 1guncuk. Ozgurlugun tadini cikarayim bari. Ilk gun gitmesemmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 beni tanıdıklar geç teslim etmişlerdi (bkz: p.tesi sabahı), ama ortamda yatak giysi fln kapılmış oluo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Dragonfire said: Valla bencede kessen iyi olur. Benim saclar zaten kisa bi sakal trasi olcam ki 3gunde bir oldugumdan o da dert degil. Benim derdim kosu falan yapikacakmi? Ona gore ayakkabi v.s gotureyim yanimda. evet ayakkabı götür, tracking jogging yaparken giyersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 muahahah pilates de yapçez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Oldumu bugun sinava giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yarin sabah tuzla'da giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Sabah 6da almaya baslamislar. Ben 8de ordaydim 1de ciktim. Sinav dahil 1saat 15dk surcek is cileye dondu bitmek bilmedi. Herkes 4 yillik kafasi calisan insan sanirsin ama alakasi yok. Onundeki adami takip etmekten aciz yakasina taktigi aday numarasina bakmaktan aciz insanlar topluluguydu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sabır diliyorum arkadaşlar hepinize, daha dün gibi hatırlıyorum sınava tuzlaya gittiğimi kız arkadaşım ile, otele girişimizi yapmamışlardı evli değiliz diye olay çıkarmıştım başka otelde zorla oda buldurmuştum, taksi parasını da onlara ödetmiştim. asla unutmam urfada birliğe teslim olduğumda akşam 6 gibi birden binlerce yarasının birliğin üzerinde "kırmızı" gökyüzünde uçuşunu. hayatımda gördüğüm en korkunç şeylerden biriydi herhalde hehe. ps. benim dışında bütün eşim dostum fıstık gibi askerlik yaptı tabii. 20k kişi arasında iki antalyalıdan biriydim*. çöl ve kutup ayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Dragonfire said: Sabah 6da almaya baslamislar. Ben 8de ordaydim 1de ciktim. Sinav dahil 1saat 15dk surcek is cileye dondu bitmek bilmedi. Herkes 4 yillik kafasi calisan insan sanirsin ama alakasi yok. Onundeki adami takip etmekten aciz yakasina taktigi aday numarasina bakmaktan aciz insanlar topluluguydu resmen. +1 Adam sınav çıkışı ''sorular nasıldı zorlandın mı'' vs. gibisinden bildiğin sınav kritiği yaptı yanımda, bi diğeri biz şimdi ne zaman birliğe teslim olacağız diye bi soru patlattı ki olduğum yerde kaldım, bildiğin denyo dolu Allah sabır versin hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bide denyolar varki hiç sormazlar etmezler, sonra patlarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar