Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kısa dönem askere giden var mı :o

hailandkill

Öne çıkan mesajlar

Bende cumartesi giriyorum sinava gaziemir de. Yalnoz pis tirstim. Bizim mudur senin isi hallettik hadi iyisin falan diyor dahada tirsitiyor beni. Sirkette 4 askeri torpil mevzusu na sahit oldum. 3u iyo cikti ama o 3une torpil yaptiran buyuk patronun oglu sirnakta yapti. Karismayin benim isime dedim ama yok dinletemedim. Mayista gorevinin basindasin diyorlar. Oysa ki ben uzun donem yapmak istiyorum.
Bu arada fiziksel sinavda olacakmi? Hic bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabır diliyorum arkadaşlar hepinize, daha dün gibi hatırlıyorum sınava tuzlaya gittiğimi kız arkadaşım ile, otele girişimizi yapmamışlardı evli değiliz diye olay çıkarmıştım başka otelde zorla oda buldurmuştum, taksi parasını da onlara ödetmiştim.

asla unutmam urfada birliğe teslim olduğumda akşam 6 gibi birden binlerce yarasının birliğin üzerinde "kırmızı" gökyüzünde uçuşunu. hayatımda gördüğüm en korkunç şeylerden biriydi herhalde hehe.

ps. benim dışında bütün eşim dostum fıstık gibi askerlik yaptı tabii. 20k kişi arasında iki antalyalıdan biriydim*. çöl ve kutup ayısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Sabah 6da almaya baslamislar. Ben 8de ordaydim 1de ciktim. Sinav dahil 1saat 15dk surcek is cileye dondu bitmek bilmedi. Herkes 4 yillik kafasi calisan insan sanirsin ama alakasi yok. Onundeki adami takip etmekten aciz yakasina taktigi aday numarasina bakmaktan aciz insanlar topluluguydu resmen.

+1
Adam sınav çıkışı ''sorular nasıldı zorlandın mı'' vs. gibisinden bildiğin sınav kritiği yaptı yanımda, bi diğeri biz
şimdi ne zaman birliğe teslim olacağız diye bi soru patlattı ki
olduğum yerde kaldım, bildiğin denyo dolu Allah sabır versin hepimize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...