valequenta Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 menemene tuzat kampanyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 futbol klübü mü titan zinciri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dedi eski başkanı alenen avro dilenen kulübün taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aziz yıldırım gibi bir başkanımız olacağına avro dilenelim kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ben aziz yıldırımı mı savundum şimdi yaw ne garip adamlarsınız lan ahahaha. beşiktaşın şu haline gülenlerin 3-5 yıl önceki hallerini hatırlamamaları konu, aziz yıldırım ve fenerbahçe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dedi başkanı aziz yıldırım olan fb taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o sivri çeneli abiyle yarışıyorsun oldboyzlukta. başarılarının devamı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 liebe'yle ilgili tek dogru sey var o da imzasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yok mu lan arka çıkacak 1-2 fenerli beşiktaşlı, adamlar o1-o2-o3 nasıl destekliyorlar birbirlerini =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: kampanya başlamış şimdi herkes yatırıyormuş bu hesaba para İnternet sitelerinde 'bağış' adı altında yürütülen kampanya, Kulübümüzün bilgisi dışındadır. Beşiktaşımıza katkı sağlamak isteyen taraftarlarımız, takımlarımızın maçları için bilet alarak ya da Kartal Yuvası mağazalarımızdan alışveriş yaparak Kulübümüze destek olmaya devam edebilirler. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız. Beşiktaş JK gönderilen paralar yasal değil, kulüp bugün gönderilen bu paraları geri iade etmek zorunda., böyle bir kampanya için öncesinde izin alınması gerekiyor. haber1903.com kafasına göre kampanya başlatmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kampanya falan değil, taraftarın biri kendi kendine kulübün hesap numarasını bulup kendi kendine bağış yapmış. Fikret Orman'ın açıklamaları çok üzmüş, ürün alıp paranın bir kısmı kulübe gideceğine böyle tamamı gitsin demiş ASDASDADASAS Ya Avrupa'ya gidemeyeceğiz diye de bir şey söylenmedi halbuki, böyle gidersek yazın hiçbir sorun kalmayacak dedi adam yani. İşler ters giderse patlarız mesajıydı o da işte sokim adamlar sürekli parasız kaldık diye ağlaya ağlaya kendileri de inanmaya başladılar. Edit: Lan ben bu sayfayı görmemişim, geçen sayfaya mesaj yazdım ASDASDAS sokim spor bugün fena vurmuş. Away ben Efes maçını izleyeyim bari asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 surekli bi sokuyon sokim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu stad kesin yapılmıcak 30 Mayıs, Perşembe 2013 RIHANNA 07 Haziran, Cuma 2013 TIESTO 29 Haziran, Cumartesi 2013 DANCE DAY: THE PRODIGY, BASEMENT JAXX ve JAGUAR SKILLS 07 Temmuz, Pazar 2013 URBAN & HIP-HOP DAY: SNOOP DOGG , CEE-LO GREEN VE NAS 26 Temmuz, Cuma 2013 IRON MAIDEN, ANTHRAX VE VOODOO SIX bu konserler ne ara olcak da yıkılcak bu stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Iron Maiden'dan sonra Ağustos'ta yıkarlar işte, nasılsa 1.5 sene zaman verdiler o sürede yaparlar sorun olmaz. Iron Maiden'a da kesin gitmek gerek ya, hem boktan Sonisphere'de gitmemiştim hemde İnönü'de son konser ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 vay Iron Maiden geliyor demek!! 16-17 yıl önce dinlerdim hey gidi, asitciler metalciler falan komikti ya. çocuklar bilgisayar basında oturmak dışında baska seyler yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 iron maiden ın yaşı olmaz ki abi? temmuzda değil de şu ara olaydı keşke =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 6 yasından beri dinliyorum 70inde gene dinlicem problem deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 artık kafa kaldırmıo metal'i :) o açıdan dedim, o zamanlar başka bir hevesti, şimdi en fazla dire straits, pink floyd falan bu arada konserler devam ederken stad yıkalacak bildiğim kadarıyle yeni açık tarafını yıkacaklar konserler olmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ee tabii 16sında dinledigin gibi dinlemiyorsun o zmn iron maiden calarken uyuyabiliyordum simdi komsu gece gece calsa gider kafasını kırarım p.s. suan lorena mckennit calıyor :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 metal heves değildir, yaşam biçimidir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dtGuC7P-Yes&feature=share abi adam artık altına kiremit alıp eriyene kadar abdest mi alsın yoksa başka bir şey mi yapsın bilinmez de şu basiretsizliğine bir çözüm bulsak süper olacak asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ahaha :D of hügo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 iron maiden geliyosa stadı yapmasalar da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oğuzhan ümit milli maçta yardırmış, yok etmiş. 2 gol, 1 asist birde penaltıya sebep veren akıl almaz pas deniyor. İzleyemedim de arkadaş gitmiş tribünden paso mesaj atıyordu mükemmeldi diye Gerçi çok üst düzey bir maç değildi ama BJK'de niye bunu yapamıyor diye Sametciğime sormak gerek. Ayrıca stad sezon bitiminde yıkılacakmış. Konserlerin Temmuz'da olması kafanızı karıştırmasın vs. deniyor. Arka taraflar yıkılacak ve yine oralarda çalışmalar başlayacakmış. Zaten stad geriye kayacağından ve önemli yerler orada olacağından en çok iş orada olacakmış vs. vs. Şükrü Saraçoğlu'nun her sene kapalı bir tribünü veya 2 yıl önceki Karabük stadı gibi brandalar çekili bir sahada Iron Maiden, Rihanna konserleri de komik olur ya sdafas Iron Maiden diyecek sonunda "2 KEZ GELDİK, İKİSİNDE DE MEZBAHADA KONSERE ÇIKARDINIZ LAN" diye daha da gelmeyecek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 iron maiden konserinde eski açık yıkılmış olacakmış sahne biraz orta saha önüne kurulacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar