Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

kampanya başlamış şimdi
herkes yatırıyormuş bu hesaba para

İnternet sitelerinde 'bağış' adı altında yürütülen kampanya, Kulübümüzün bilgisi dışındadır.
Beşiktaşımıza katkı sağlamak isteyen taraftarlarımız, takımlarımızın maçları için bilet alarak ya da Kartal Yuvası mağazalarımızdan alışveriş yaparak Kulübümüze destek olmaya devam edebilirler.

Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

gönderilen paralar yasal değil, kulüp bugün gönderilen bu paraları geri iade etmek zorunda., böyle bir kampanya için öncesinde izin alınması gerekiyor.

haber1903.com kafasına göre kampanya başlatmış:)
Sosyal ağlarda paylaş

kampanya falan değil, taraftarın biri kendi kendine kulübün hesap numarasını bulup kendi kendine bağış yapmış. Fikret Orman'ın açıklamaları çok üzmüş, ürün alıp paranın bir kısmı kulübe gideceğine böyle tamamı gitsin demiş ASDASDADASAS

Ya Avrupa'ya gidemeyeceğiz diye de bir şey söylenmedi halbuki, böyle gidersek yazın hiçbir sorun kalmayacak dedi adam yani. İşler ters giderse patlarız mesajıydı o da işte sokim adamlar sürekli parasız kaldık diye ağlaya ağlaya kendileri de inanmaya başladılar.

Edit:

Lan ben bu sayfayı görmemişim, geçen sayfaya mesaj yazdım ASDASDAS

sokim spor bugün fena vurmuş. Away ben Efes maçını izleyeyim bari asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

bu stad kesin yapılmıcak

30 Mayıs, Perşembe 2013 RIHANNA

07 Haziran, Cuma 2013 TIESTO

29 Haziran, Cumartesi 2013 DANCE DAY: THE PRODIGY, BASEMENT JAXX ve JAGUAR SKILLS

07 Temmuz, Pazar 2013 URBAN & HIP-HOP DAY: SNOOP DOGG , CEE-LO GREEN VE NAS

26 Temmuz, Cuma 2013 IRON MAIDEN, ANTHRAX VE VOODOO SIX

bu konserler ne ara olcak da yıkılcak bu stad
Sosyal ağlarda paylaş

artık kafa kaldırmıo metal'i :) o açıdan dedim, o zamanlar başka bir hevesti, şimdi en fazla dire straits, pink floyd falan

bu arada konserler devam ederken stad yıkalacak bildiğim kadarıyle yeni açık tarafını yıkacaklar konserler olmaya devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuzhan ümit milli maçta yardırmış, yok etmiş. 2 gol, 1 asist birde penaltıya sebep veren akıl almaz pas deniyor. İzleyemedim de arkadaş gitmiş tribünden paso mesaj atıyordu mükemmeldi diye

Gerçi çok üst düzey bir maç değildi ama BJK'de niye bunu yapamıyor diye Sametciğime sormak gerek.

Ayrıca stad sezon bitiminde yıkılacakmış. Konserlerin Temmuz'da olması kafanızı karıştırmasın vs. deniyor. Arka taraflar yıkılacak ve yine oralarda çalışmalar başlayacakmış. Zaten stad geriye kayacağından ve önemli yerler orada olacağından en çok iş orada olacakmış vs. vs.

Şükrü Saraçoğlu'nun her sene kapalı bir tribünü veya 2 yıl önceki Karabük stadı gibi brandalar çekili bir sahada Iron Maiden, Rihanna konserleri de komik olur ya sdafas

Iron Maiden diyecek sonunda "2 KEZ GELDİK, İKİSİNDE DE MEZBAHADA KONSERE ÇIKARDINIZ LAN" diye daha da gelmeyecek sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...