BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bu senenin değişik bir istatiği: Sivok 5 gol Toraman 5 gol Hilber 2 gol Ersan 1 gol 4 defans oyuncusu 13 gol atmış. Bjk kaleye çektiği her 2.9 şuttan birini gole çevirmiş, bu konuda en iyi. Kalesine gelen 2.9 şuttan biri gol olmuş, bu konuda en kötü. Bunların dışında kalesine gelen şutların çoğu kaleyi tutmamış... Demek ki geldimi şut adam gibi geliyor. Ben hala mcgregor'u kötü veya yetersiz bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 toplam kac sut cekmis bjk? vay 47 gol atmıs lan adamlar. ne ara attınız emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 en çok atanda yiyende biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Doğruysa yazık olmuş iş yapardı bu adam said: Devre arasında Beşiktaş ile görüştük. Fakat Samet Aybaba, Gekas’ı son anda istemedi. Özellikle Almeida sakatlandıktan sonra ciddi şekilde Gekas’ı istemişlerdi. Fakat Aybaba’nın yakın arkadaşı olan Mesut Bakkal, ‘bu oyuncu sakat, alma’ demiş. http://www.bjkgazetesi.com/2013/02/12/gekas-isyanlarda-besiktasa-transferim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gekas kendisi söyledi o lafı, hatta onun için sakat diyen şahsa da etek giysin tarzı bi hakaret etmişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 lol samet oyuncu alırken mesut bakkal a soruyorsa beşiktaş'ın işi yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Zaten yaptığımız ne doğru ki... Bugün bir haber daha var alt yapıdan iş yapmaz diye gönderilen adamlar hiçde fena işler yapmıyor İBB gönderdiğimiz adamları alıp bizim 16 yaş altına 25 puan fark mı ne atmış. Helal olsun valla, süper işler yapıyor yönetim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 1.BURSASPOR 25 61 2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 57 3.İSTANBUL BBSK 24 55 4.GENÇLERBİRLİĞİ 26 52 5.TRABZONSPOR A.Ş. 26 51 6.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 26 50 7.BOLUSPOR 25 46 8.GALATASARAY A.Ş. 25 45 9.TURGUTLUSPOR 26 43 10.SAMSUNSPOR 26 36 11.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 33 12.ESKİŞEHİRSPOR 26 30 13.MKE ANKARAGÜCÜ 26 28 14.DARDANELSPOR A.Ş. 26 25 15.ANKARASPOR A.Ş. 25 24 16.KAYSERİSPOR 27 16 17.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 26 13 18.BUCASPOR 25 10 19.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Off birazdan FB.org'dan açıklama gelir 12 puan fark attık psikolojik üstünlük bizde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ulan taraftarı bile olmayan takıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Esnaf said: lol samet oyuncu alırken mesut bakkal a soruyorsa beşiktaş'ın işi yaş Mesut'unu bilmem de Altınsay gittikten sonra bakkala soruyoruz deseler inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi altınsay :( bu kulübün kurtuluşunun ismiydi ama işte o tip adamlar Türkiye'ye cidden çok fazla kendisi de ruh hastası olunca geçimsizliklerin ardı arkası kesilmiyor gerçi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rewendor said: Abi ben 23 diyorum sen 25-26 diyosun :) Semih'te Çolak'ta da oldu benzer muhabbet, revizyon vb haberleri. Zaten takımın tamamı böyle demedim ben, böyle gençler de ağırlık kazandı dedim sayıca. Yıldızlar satıldı, tek adama kaldı dedim. Beşiktaş'ın ilk 11i şampiyonluk yarışı gayet yeterliydi hep, yetersiz olan yedek kulübesiydi. En formda zamanında Almeida & Fernandes & Oğuzhan sakatlanmasalar Beşiktaş yine eskisi gibi çok gol atıp şu son haftalardaki puanları kaybetmezdi, bu berbat takım savunmasına rağmen. Kondisyoner doktor vs'de ucuza kaçılması, bunun üstüne bi de yedek kadronun çok kötü olması bu duruma getirdi. Fernandes oynuyo ama hala çok güçsüz, 2,3 hafta falan lazım gibi en az. Almeida'da geçen senenin çok üstünde performans gösteriyodu ki adamı iyileşti zannedip iyileşmeden sahaya sürüp patlattılar resmen. Özetle geçen seneki kadrodan Simao, Quaresma eksik sadece, ki Quaresma büyük maçlarda iyi oynayıp genelinde yararından çok zararı oluyodu. Artı olarak Gökhan Süzen var ki solbekte yıllardır görmediğimiz kadar iyi oynuyor, ki o olduğu sürece Köybaşı yedek kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 son 2 haftada alının salak beraberliklerin kulubeyle sakatlıkla ilgisi yok abi. salaklıkla ilgisi var. o maçları alsak lig yarışında olurduk yine. şimdi 2. liğe oynamak zorunda takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Esh said: son 2 haftada alının salak beraberliklerin kulubeyle sakatlıkla ilgisi yok abi. salaklıkla ilgisi var. o maçları alsak lig yarışında olurduk yine. şimdi 2. liğe oynamak zorunda takım. Salaklığı yapan da oyuncular sonuçta. Bomboş ortasahada 2 dk top çeviremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Futbolcudan falan değil teknik direktör yetersizliğinden. Büyük takım yönetmekten neler yapması gerektiğinden haberi yok Samet Aybaba'nın. Beşiktaş'ın şuanki oyun yapısı taktiği falan aynı iyi jenerasyon yakalamış anadolu takımı tarzı işte. Oyun nasıl tutulur, skor avantajı yakalanınca nasıl maç bitirilir bilmiyor Aybaba. Maçı tutması gerekirken ayağında top tutabilicek oyuncuları çıkarıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Holmen'i almışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Serdar Kurtuluş'u da almışız güya. Hiç gerek yok. Hilbert'in tırnağı falan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu serdar kurtuluş bizim zamanında gönderdigimiz serdarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Evet, 3 sene takımda duran ve gönderilen adamı geri getirmek? bizim azizden özendiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 samet aybabanın vizyonu bu kadar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yasin sülün vardı bi ara onu alsınlar :P oha adam futbolu bırakmış beşiktaş ın u-18 takımının başındaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 serdara kadar mı düştük yani öh diyorum. Hiç mi alt yapıda adam yok o bölge için en kötü al onu geliştir. Bu gidişle gidip awokachiyi de getiriyoruz desinler şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kısmetse fener maçına inönüdeki son derbi maçında kapalı alttayım. öncesinde hasbi de rakı üstüne kapalı ... bu sene ilk defa kapalı kapalı gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bizim maça bebiş hakem verdiler. iyi yönetirse gençlerin önünü açalım deme hakkım saklıdır sdfsd. ama gidip cüneyt çakır'ı gaziantep bursa maçına veriyorsun nasıl iş o ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar