Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Bu senenin değişik bir istatiği:

Sivok 5 gol
Toraman 5 gol
Hilber 2 gol
Ersan 1 gol

4 defans oyuncusu 13 gol atmış.

Bjk kaleye çektiği her 2.9 şuttan birini gole çevirmiş, bu konuda en iyi.
Kalesine gelen 2.9 şuttan biri gol olmuş, bu konuda en kötü.

Bunların dışında kalesine gelen şutların çoğu kaleyi tutmamış...
Demek ki geldimi şut adam gibi geliyor.

Ben hala mcgregor'u kötü veya yetersiz bulmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğruysa yazık olmuş iş yapardı bu adam
said:
Devre arasında Beşiktaş ile görüştük. Fakat Samet Aybaba, Gekas’ı son anda istemedi. Özellikle Almeida sakatlandıktan sonra ciddi şekilde Gekas’ı istemişlerdi. Fakat Aybaba’nın yakın arkadaşı olan Mesut Bakkal, ‘bu oyuncu sakat, alma’ demiş.
http://www.bjkgazetesi.com/2013/02/12/gekas-isyanlarda-besiktasa-transferim/
Sosyal ağlarda paylaş

1.BURSASPOR 25 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 57
3.İSTANBUL BBSK 24 55
4.GENÇLERBİRLİĞİ 26 52
5.TRABZONSPOR A.Ş. 26 51
6.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 26 50
7.BOLUSPOR 25 46
8.GALATASARAY A.Ş. 25 45
9.TURGUTLUSPOR 26 43
10.SAMSUNSPOR 26 36
11.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 33
12.ESKİŞEHİRSPOR 26 30
13.MKE ANKARAGÜCÜ 26 28
14.DARDANELSPOR A.Ş. 26 25
15.ANKARASPOR A.Ş. 25 24
16.KAYSERİSPOR 27 16
17.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 26 13
18.BUCASPOR 25 10
19.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 8
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Abi ben 23 diyorum sen 25-26 diyosun :)

Semih'te Çolak'ta da oldu benzer muhabbet, revizyon vb haberleri. Zaten takımın tamamı böyle demedim ben, böyle gençler de ağırlık kazandı dedim sayıca. Yıldızlar satıldı, tek adama kaldı dedim.

Beşiktaş'ın ilk 11i şampiyonluk yarışı gayet yeterliydi hep, yetersiz olan yedek kulübesiydi. En formda zamanında Almeida & Fernandes & Oğuzhan sakatlanmasalar Beşiktaş yine eskisi gibi çok gol atıp şu son haftalardaki puanları kaybetmezdi, bu berbat takım savunmasına rağmen. Kondisyoner doktor vs'de ucuza kaçılması, bunun üstüne bi de yedek kadronun çok kötü olması bu duruma getirdi. Fernandes oynuyo ama hala çok güçsüz, 2,3 hafta falan lazım gibi en az. Almeida'da geçen senenin çok üstünde performans gösteriyodu ki adamı iyileşti zannedip iyileşmeden sahaya sürüp patlattılar resmen.

Özetle geçen seneki kadrodan Simao, Quaresma eksik sadece, ki Quaresma büyük maçlarda iyi oynayıp genelinde yararından çok zararı oluyodu. Artı olarak Gökhan Süzen var ki solbekte yıllardır görmediğimiz kadar iyi oynuyor, ki o olduğu sürece Köybaşı yedek kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcudan falan değil teknik direktör yetersizliğinden. Büyük takım yönetmekten neler yapması gerektiğinden haberi yok Samet Aybaba'nın. Beşiktaş'ın şuanki oyun yapısı taktiği falan aynı iyi jenerasyon yakalamış anadolu takımı tarzı işte.

Oyun nasıl tutulur, skor avantajı yakalanınca nasıl maç bitirilir bilmiyor Aybaba. Maçı tutması gerekirken ayağında top tutabilicek oyuncuları çıkarıyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...