Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

applev0dka said:

CthuLhu said:

DeathLord said:

Bu dakikaya kadar haksızdınız, şuandan itibaren haklısınız baya gol verilmedi çünkü.

Kafa vuruşunda top çizgiyi geçmiyor çıkarmış kaleci

necipin vurusu ?

savunma kıçını dönmüş gidiyor düdük var diye?

hakem hakli yani eyw
Mesaj tarihi:

Sen topa vururken biri ayağının önüne ayağını koyarsa bu faul olur arkadaşım. Ha Hakem faciaydı ama bütün bunlara rağmen oyunu şu noktaya getirmek de anca bizim yapabileceğimiz bir iştir..

Mesaj tarihi:
Yok öyle bi dünya, rakip oyuncuya dokunmuyor bile adam araya girip vücudunu kullanmak gayet temiz bir olay futbolda. Ayağını koyup pozisyon alıp basıp geçiyor zenci Ersan'ı %100 savunma hatası öyle faul mü olur.
Mesaj tarihi:
beyler gözyaşlarınızı şuraya koyun satıp tazminat ödersiniz
http://1.bp.blogspot.com/-elKhJoTaZhE/TsbsRHfROQI/AAAAAAAADmM/WdpQjAmw0sw/s640/duralex-bowl-medium.jpg
Mesaj tarihi:
şu samet denen heriften neden nefret ettiğimi bir kez daha bana göstermiştir, nefretimsin samet nefretim,

beşiktaş puan kaybedebilir, teknik olarak hatalar yapabilir, yanlış oyuncu çıkartabilir, yanlış kadro oynatabilir, yani bütün bunları yapabilir, hocanın kapasitesi bu dersin bekletin de ona göre olur geçer gider,

ama kalkıp kendi hatalarının günahını bir futbolcudan çıkartmak için sırf onu yuhalasınlar diye 80.dk oyundan alıyorsan bırak hocayı adam değildir adam, bi de çıkıp ötüyor habire biz aileyiz diye , iki yüzlü içten pazarlıklı herifin teki, sen hocaysan sen aileysen ersan 'a sahip çıkarsın onu yuhalatmazsın, ama yapar mı!! zaten kaybedilen her puanda birileri suçludur ama kendisi değildir.

nefret ediyorum bu adamdan , teknik direktörlüğünden değil direk kişiliğinden nefret ediyorum. teknik direktör zaten olamıyor ama bari insan olsun ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...