Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 : (((((((((( Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor bunlar için tek key veriyor beyler haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sadece 2 tane coh expansion için aldım ben, saints row 3 dahil hepsi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ohaa! alıyorum hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 almayanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 saints row the third için alınır mı bilmiyorum. ikinci oyun olsa direk alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bende coh için aldım saints row yoktu bide ama o olmasa da olurdu da işte öbür oyunların da keyi gelseydi arkadaşa vericektim neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Top Contributors: 1. LET RELIC FINISH DoW3 $133.37 2. @LinuxGamers not happy $101.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bunneh said: : (((((((((( Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor bunlar için tek key veriyor beyler haberiniz olsun tek key derken? kaç dolar sonrasında steam key veriyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 said: Pay $1 or more for Steam keys for Company of Heroes (and its two full-blown expansions Opposing Fronts and Tales of Valor), Darksiders, Metro 2033, and Red Faction: Armageddon. And if you pay over the average price you’ll also receive the extraordinary Saints Row: The Third! 1 dolara saints row haric hepsini aliyosun, average in ustunde para odersen saints rowu da veriyo. average su anda 5.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Madcat said: Bunneh said: : (((((((((( Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor bunlar için tek key veriyor beyler haberiniz olsun tek key derken? kaç dolar sonrasında steam key veriyordu? bilmiyorum da ben average üstü aldım soundtracklerle beraber tek key geliyor bunlar yani bunların içinde sahip olduğun oyunlar için ekstra hediye falan gelmiyor edit: marty yazmış ne kadar olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ha bi de average'i sorcam her refresh ettiğimde 1 cent 1 cent'te olsa değişio tam aldığın anda 1 centle kaçırma ihtimalin de var galiba ahuahua biraz daha dolsun average sabitlenir gibi gelio bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 geçen android bundleda her oyuna farklı key vermişler bunda toptan veriyolar onu diyo, her oyuna ayrı verseler sanırım en az 20 tane bundle alırdım oyunları ona buna dağıtmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dağıtmak için aldım 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Oha yalniz orda ki 3432443 bundles sold yazisi real time guncelleniyor. Genelde javascript ile random arttirilir onlar goz boyamak icin. O hizda satis yapiyorlarsa -ki yapiyorlardir- baya sahane lan. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 2 tane daha aldım sdf 3 dakikada 7bin daha sattı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 It appears that you have no heart! Please prove that you are really human. bunu gormek icin her bundle a girdigimde once bi 0.01 yapıyorum =)) oyunlar supermis de hic oynamıycagım oyunlara vermek istemedim resmen 1 dolar bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 thq nun düştüğü hallere bak ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 1 dolara çok deli oyunlar aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 humble bundle ile mali krizi aşacaklar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Batan geminin malari iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 fazla para kazanamayacak bu bundle linux yok, mac yok, drmfree. bunlar yoksa 0.01 cent bile vermeyecek mallar var afedersiniz, o yüzden thq batmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 o kadar hızlı aldım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Saints Row: The Third Steam Key bu oyunu indiremezsin arkadas senin ülkene müsade yok diyor napacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 metro yu almamıştım iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar