Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Açıldıktan 10-12 saniye sonra kitleniyor ve mık mık diye ses cıkıyor laptop'dan. Bazen win başladıktan sonra bazen başlamadan... Power tusuna basıp kapatıyorum düzeliyor gün içinde açıp,kapasanda olmuyor. Sabah ilk açtıgımda oluyor yani Sanki ısınmayla alakalı bir problem gibi geldi gün içinde tekrarlamadıgı için ama çözüm bulamassam hard disk direk kapatmaktan bozulcak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yemini suyunu koydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 diskinde ciddi sorun var galiba. yemini düzenli vermezsen öyle oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 HD degistirme vakti gelmis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mik mik ne nasil bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Esh said: yemini suyunu koydun mu? ahahahah keşke benim bilgisayarımda mık mık etse çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hoykuren ekran kartindan sonra mik mik eden laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 system32'yi sil. yeni klasör oluştur. adını system31 yap düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gercekten kötü. nasil üretiyorsunuz bu tür cümleleri hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 konşan laptopun var bence hiç elleme mık mık iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 pilini sök bikaç dakka bekle tekrar tak, olmadı vürüs arattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sarjli,sarjsiz denedim fark etmedi ya. Garantisi var eger cozemezsem vericez artik :/ . Kitleninde bilg. Kapatana kadar öyle ses cikariyor iste ve sadece pc ilk acilista yapiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mevsim degisiminde usutmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 cereyanda kaldıysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mık mık eden canını yirim onun pisi pisi pisi geh pisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dostum üzücü bir haberim var, laptop'un roar runner http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/f/fb/Roadrunner.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hdd gidici aga yakında windows hdd de sorun buldu mesaji spamler ve sonra ansızın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Acer yeni tamir etti 5 ay olmus . Biraz benim de usengecligim var ama 4 kere tamire gitti .Once format atip gonderdiler ardindan Anakarti degistirdi sonra dvd yaratiyor dediler en son harddisk'i defistirdiler ki ben onlara taa 2. Servise gidisinden beri soyluyodum sikinti harddisk diye. Kisacasi Acer almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eskiden aynı problemin 4. tekrarında iade olayı vardı ne oldu o?Duruyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar