Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows short-term release sistemine geciyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Linux'un 6 aylik, OS X'in de Mountain Lion ile baslayan bir yillik sistemine Windows da katiliyor. Habere gore yazin sonralarina gore gelmesi planlanan ve Windows Phone ile Windows arasindaki uyumu daha da arttiran bir guncelleme ile olacak. Windows 8 adi korunacak ama, sadece yillik guncellemeler olacak cok ucuza ya da bedavaya, o konuda kesin bir bilgi yok ama Windows 8 adi degismeyecegi icin ucretsiz olacaklarini on goruyorum ben.

Kullanici acisindan bir onemi yok bunun, servis paketlerinden hallice guncellemeler sadece UI gibi seylere de ara-sira degisiklik getiren; asil olay developerlar icin. Her yil SDK de degisecek ve Microsoft eski SDK ile yapilan programlari Store'una almayacak. Geriye uyumuluk var ama tabii client tarafinda.

Bu guncelleme Windwos 8'e ozgu degil, Windows Phone da ayni sekilde guncellenecek.

Kaynak ZDNet. Ne kadar guvenilir bilmiyorum ama short-term release sistemi mantikli. Windows disinda tum tuketici marketindeki OS'lar bunu kullaniyor ne de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi alan memnun satan memnun siz ne kasionuz bu kadar anlamiyorum ki.

Apple urunleri daha pahali olmasina ragmen bu kadar insan aliyor. Alan herkes gerizekali de mi? Bu kadar insan hicbir sey bilmiyor, sirf adi apple diye 1.5 kat para veriyor.

Neyse derail etmeyim de elestirirken adam gibi elestirin. Hayatimin en iyi yatirimlarindan biri mac air almakti. Bambaskaymis gercekten. Ama ben ne bilirim ki. Sirf adi apple diye kullanimi falan kolay saniyorum kesin :(

Windows'a da basarilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Katiliyorum. OS X apayri cidden. Hem Posix uyumu, hem kolaylik, hem ne Linux'de ne de Windows'da olmayan super fikirlere sahip applar. En son Unclutter diye bir sey kesfettim, cok iyi mesela.

Yillik sistem eski 4-5 yillik sistemden daha iyi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...