GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 DA2019 said: Nekro said: keyword u vereyim coco muhabbeti kapansin hadi, Yana Yatskovskaya Yüreğine kurban senin. naptın sen yiğenim yaaaaauv. piii perma stun yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 coco said: absolutely. hatta; certainly, definitely, clearly, and surely. Teach me the best english pleaseeeee ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ayıp ettin abi kaldırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ulan foto elimde, üstelik de yazısız... bekletiyodum futbol bölümünde yeri gelsin diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 elinizde kalmasın paylas fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_maxopeBuRJ1rawj9ko1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gerizekalı bir arkadaşım bu resmi koyup facebookunda beni taglemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gerizekalısın sen dedin mi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dedim. dayanamadım dedim. bu 3. yapışıydı. asker arkadaşı kotasını doldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adamın hayal dünyası geniş diye gerizekalı diyemezsin, bir gün onların arasında olabiliriz diyor. bence onu cern'e yazdırın seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: pembe iphone kılıfıda kullanıyomusun, fok balığı sesleride çıkartıyor musun, ben arabalardan hiç anlamam deyip sonra çıktığın adamların arabasına binince ilk iş radyoya uzanıp kanalı değiştiriyomusun, evindeymiş gibi rahat ediyomusun? ooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bariz bir acı var burada yaşanmış. yaşanmışlık var. duygusal açıdan ejeküle olmuş arkadaş. eski defterleri açmış. geçmişe hüzünlü bir bakış atmış. o günlerin kederini kara ve tozlu tortularıyla söküp. hanım kızımızın üzerine fırlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kavurma said: adamın hayal dünyası geniş diye gerizekalı diyemezsin, bir gün onların arasında olabiliriz diyor. bence onu cern'e yazdırın seneye. ya boş versene sen o salağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Coco gene topiğe tecavüz etmiş. ve kaçırmışım üff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok taze bir acı benimkisi, düğün olduktan hemen sonra eve beraberce dönüp terkedilmek, kandırılmak gibi. korkunç bir şey bu, böyle bir drama ne tv'de gördüm ne de bir yerde okudum. kendimi haklı çıkarmak için yazmıyorum ama bunu, söylediklerimde haksızdım o yüzden de üzgün olduğumu belirttim o arkadaşa. kimse yaşamasın umarım bu yaşadıklarımı. chrome said: bariz bir acı var burada yaşanmış. yaşanmışlık var. duygusal açıdan ejeküle olmuş arkadaş. eski defterleri açmış. geçmişe hüzünlü bir bakış atmış. o günlerin kederini kara ve tozlu tortularıyla söküp. hanım kızımızın üzerine fırlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Altınları alıp kaçtı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok uzun ve üzücü bir konu bu o yüzden detaylara hiç girmeyeceğim. sadece öylesine söylemek istedim, kimsenin kalbini kırmak adetim değildir çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Masakari said: Altınları alıp kaçtı mı ? ahaahajhdhag pis zalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi çok özel olmayacaksa merak ettim. yolda büyük kavga falan mı ettiniz yoksa önceden planlanmış birşey mi vardı ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 anlat olm dert babasıyız biz st. sorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 erkek çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 anlatır mısın lütfannn ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam resmen fragmanı verdi sonra log out oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 konu açsın ya. konu aç diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar