Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adamı öldürmeye gidion yerde kıvranan adamın boynunu kılıç kabzasıyla yakalamaya çalışıon. Sen ne gereksiz, ne lüzümsuz bir karaktermişsin bea. Keşke ölseymiş dedim. Senaristlerin saçmalamasından başka bir şey değil.

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ben 2. sezon 1. bölümden sonrasını izlememiştimde az önce cnbc e de 8. bölüm vardı.küçük kızı yeni buluyorlardı ki acayip saçma bi şekilde buluyorlardı asgfhas.

2. sezon boyunca küçük kızımı arıyorlardı abi asgfdkasb iyi ki sezonun devamını izlememişim :P

afferin sana. banlayin sunu allah askina.
Mesaj tarihi:
bölümün başındaki abi direk war z den fırlamış.elde hammer sırt çantası sdfs

bölüm güzeldi.totolar yine merakta bırakıp ara verdiler

ya rick başgan kurtarmaya gelir ya da andrea bşi yapabilir.gerçi andrea pompacısını bulmuş bırakmaz sdfs

Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Andrea'ya katanayı versinler tamam bu iş, 2012 best show.

senelerce televizyonda medyada lanse edilen aptal sarışından bile daha aptalını ilk defa bu dizide gördüm. silah kullanmasını bilen, tavırlı aptal sarışın en kötü aptal sarışınmış
Mesaj tarihi:
bu dizideki insanların spontane şekilde ölüyor olması lazım. neden ölmüyorlar? hepsi virüs kapmış. neden sadece walker tarafından ısırılınca ölüp sonra da walker olarak geri geliyorlar? madem patojenle enfekte olmalarına rağmen ölmüyorlar, o zaman walkerlar tarafından ısırılınca oluşan yaranın sıradan bir yaradan farkı olmaması lazım. bağışıklık kazanmışlar demek. nedir yani bu walkerların olayı? tamam, kurbanı parçalasınlar anlarım. peki bu bir tanecik ısırıktan niye ölünüyor?
Mesaj tarihi:
sus, cevap verme.

yazarın biri önceki bölümleri bilmeden sallamasyon yapmış hepsinin enfekte olduğunun söylendiği bölümde.

çatışma sahneleri de çok saçmaydı. silahlı çatışma sırasında yüksek alana hakim olan daha avantajlıdır.

farmda takılıp depresyon takıldıkları bölümler daha akla mantığa uygundu.
Mesaj tarihi:

spo

o sarışın mahkum ne dürüstmüş öyle yaw, ne kadar açık belli etti niyetini öyle=)koptum...
Hapisaneye gelen yeni ekibi sevdim ben, governara karşı elemanımız olsun...
Şubat ne abi ya!!!

• Yeni Oluştur...