cantug Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 off abi çok iyi ara verdiler nası beklicez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Adamı öldürmeye gidion yerde kıvranan adamın boynunu kılıç kabzasıyla yakalamaya çalışıon. Sen ne gereksiz, ne lüzümsuz bir karaktermişsin bea. Keşke ölseymiş dedim. Senaristlerin saçmalamasından başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 beler ben askere gittim sonrasını anlatın bolbol okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aww :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Esnaf said: ben 2. sezon 1. bölümden sonrasını izlememiştimde az önce cnbc e de 8. bölüm vardı.küçük kızı yeni buluyorlardı ki acayip saçma bi şekilde buluyorlardı asgfhas. 2. sezon boyunca küçük kızımı arıyorlardı abi asgfdkasb iyi ki sezonun devamını izlememişim :P afferin sana. banlayin sunu allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ulan yeni zenci bulunca yine harcadılar eskiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Zenci kotası 1 olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 The Wire'dan Dennis "Cutty" Wise gelmiş diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 omar da gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi ÖLÜM BAKIŞI'yle Cutty gelmiş Wire'dan ahahahah. Abi bu adamın stare'i eti kemigi deliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Dövüş sahnesi ne kalitesizdi ya, istenilen sonuca getirene kadar 40 tane ayak oyunu yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ayrıca bölüm sonundaki previewı izlememenizi tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Hayret güzel bölüm. Tabii iki ay tatile girince mecbur yapıyorlar bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 andrea da öldü mü bu sezon yeter harbi tavan yaptı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Andrea'ya katanayı versinler tamam bu iş, 2012 best show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kardesleri iki bacak arasından göstermek <3 kimini etinden kimini sütünden kimini bacak bacaklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 lan nası bitti ya. en iyi bölümlerdendi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bölümün başındaki abi direk war z den fırlamış.elde hammer sırt çantası sdfs bölüm güzeldi.totolar yine merakta bırakıp ara verdiler ya rick başgan kurtarmaya gelir ya da andrea bşi yapabilir.gerçi andrea pompacısını bulmuş bırakmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 fir3blad3 said: Zenci kotası 1 olduğu için. ahahah gerçekten böyle bişey var ya sfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 PastorOfMuppets said: Andrea'ya katanayı versinler tamam bu iş, 2012 best show. senelerce televizyonda medyada lanse edilen aptal sarışından bile daha aptalını ilk defa bu dizide gördüm. silah kullanmasını bilen, tavırlı aptal sarışın en kötü aptal sarışınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kadinin götü güzel orda hakkini verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu dizideki insanların spontane şekilde ölüyor olması lazım. neden ölmüyorlar? hepsi virüs kapmış. neden sadece walker tarafından ısırılınca ölüp sonra da walker olarak geri geliyorlar? madem patojenle enfekte olmalarına rağmen ölmüyorlar, o zaman walkerlar tarafından ısırılınca oluşan yaranın sıradan bir yaradan farkı olmaması lazım. bağışıklık kazanmışlar demek. nedir yani bu walkerların olayı? tamam, kurbanı parçalasınlar anlarım. peki bu bir tanecik ısırıktan niye ölünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dizi bu farkindasin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sus, cevap verme. yazarın biri önceki bölümleri bilmeden sallamasyon yapmış hepsinin enfekte olduğunun söylendiği bölümde. çatışma sahneleri de çok saçmaydı. silahlı çatışma sırasında yüksek alana hakim olan daha avantajlıdır. farmda takılıp depresyon takıldıkları bölümler daha akla mantığa uygundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 spo o sarışın mahkum ne dürüstmüş öyle yaw, ne kadar açık belli etti niyetini öyle=)koptum... Hapisaneye gelen yeni ekibi sevdim ben, governara karşı elemanımız olsun... Şubat ne abi ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar