Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 toplu alım için geçerli fiyat. 47 sini almak isterseniz fiyat 650 tl. Bir süre bekleyeceğim. Toplu halde satamazsam, parça parça satarım. Şuanlık sadece toplu bir şekilde elden çıkartmayı deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 20 si reserve. kalan 27 tane için fiyat 375tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 toplu da demiş ama aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tanesi 14 tlyi ne kadar uygun olduguna dikkat cekmek icin yazmis, zaten nasil satacaginida aciklamis yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 garantisi varmı plexlerin sdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Third party olarak beni kullanabilirsiniz. Hos alicidan nakiti saticidan da plexi alip kacarim blkide belli mi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 öm atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hepsi reserve edildi. Plex felan kalmadı. Arkadaşlar aldığında plexleri konuya dönüp bilgi veririm. Olaki reserve edenler almazsa diye, istiyorsanız yinede pm atabilirsiniz. Satılsada satılmasada geri dönüş yapar bilgilendiririm. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fistan said: yazmışsın zaten 14 tl Bu tür hareketleri kınıyorum 14 tl ye plex satmak ccp evereni ve ekonomisine büyük zarar vermektir. Ben plex alırken nerdeydin ? Bu arada fistan sen benim 13 sene önce buradan tanıdığım fistanmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 3-5 satışla uğraşmak istemiyorum. Paraya pula doymuş insanım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 akirafes said: Bu arada fistan sen benim 13 sene önce buradan tanıdığım fistanmısın ? bilmem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Reserve eden arkadaşlar paralarını yolladı. Artık plex kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar