Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kısa geliyo işte bant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 2.10 luk voleybolcular kosuyor burda ? cok genismi atiyorsun kosu adimlarini ? daralt hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Sparkcaster said: 2 metre civarı gerçek erkek var mı bench basan, bişey sorcam. 188-190cm yetermi? sorun ne ya :) merak ettim perfect uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kaç metreki koştuğun bant yetmiyor ? 120cm sana yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kanuni said: Sparkcaster said: 2 metre civarı gerçek erkek var mı bench basan, bişey sorcam. 188-190cm yetermi? sorun ne ya :) merak ettim perfect uzun. Ben varım 194 bench de 70 kg ı geçemedim kollar uzun ve güçsüz. Gerçi illa süper basacam diye bir iddiam olmadı en fazla görebildiğim kilo 140 deadlift. Şimdi kondisyon çalışıyorum zaten az yağ yakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 dfghdfghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 olm ya herkes benchinin 2 katı kadar dl ve squat giriyo bende tam tersi fuck the system :/ core o kadar da zayıf değil diyoduk ama çöp çıktık arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 benchte 170 basmış arkadaşımı görünce hayattan soğumuşluğum var emenique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Benim antrenman yaptığım arkadaş 100 filan rahat giriyor ama adamın kollar güçlü ve kısa. Boyu da kısa. Yani herkesin zayıf yönünün üstüne gitmesi gerek. Yağ yakma periyodum var yazın sonuna kadar ondan çıkayım. Adam gibi gidicem bir salona 1-2 hafta öğrenicem bu işin tekniğini çünkü uykuda sorun yok beslenmede sorun yok. Temel harektleri de az çok biliyorum ama vücudumun zayıf yönlerini öğrenip onun üzerinde çalışmayı öğretecek bir hoca lazım. O da antalya da yok. Olanı da bodybuilding tarzı. 1-2 ay içinde İstanbuldaki Crossfit34 e gidebilirim zaten istasyon çalışmaları yapıyorum şu an pull up dışında çoğu hareketi baya iyi yapıyorum. Varmı başka crossfit tarzı çalışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Yukarida lafi gecmis, 195cm 100kg'yim 110kg falan bench yapiyorum. Soru nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Oo saygılar benim üst vücut çalışmış halim Perfect :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Eyvallah. :) uzun suredir ayni kiloyla calisiyorum aslinda. Gerci 5 aydir fat loss diyetindeyim neredeyse. Uzun boylularda bu tarz hareketler genelde biraz zor oluyor. Neyse iste. Yardim gerekirse buralardayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 tutuş kol açıklığı falan lazım. tekniği yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Seperate said: verte said: Seperate said: 3 gündür falan ağırlıktan sonra kardioya geçince sağ kaburganın alt tarafındaki bölge ağrı yapıyor , koşu bandı veya crossta oluyor ,bisiklette sorun yok ,dalak şişmesi gibi ama karaciğer var o tarafta yada safra kesesi ,hayırdır inşallah Seperate bende de vardı böyle bir problem, tamamen nefes kontrolü ile alakalı. Problemin olma nedeni organlarının birbirine değmesi ve bünyenin panik yapıp durdurması. Koşuda mesela her adımında yere doğru bir darbe yapıosun ve bu darbe yayılı olarak tüm organların üzerinden taşınıo. Kısaca 1) diyaframdan nefes al, 2) tempona göre nefesini ayarla (örn 3 adımda 1 defa nefes verilir gibi) 3) nefesini verirken bir anda ver, 4) nefesini vereceğin adımı hangi tarafın ağrıyorsa o adımını atmadan önce ver 5) su içip koşmamaya çalış ( böbreklerin şişiyor vb daha fazla basınç daha fazla ağrı) Nefes konusuna dikkat etmeme rağmen halen devam ediyor bu ,özellikle ani efor sarfettiğim de oluyor ,gerçi ağırlık antremanında olan bir durum değil ,ne zaman koşu bandına çıksam bir süre sonra şişiyor o bölge resmen ,inatlaşırsan da bıraktıracak seviyede ağrıyor Koşma hızını bilmiyorum ama o ağrının nedeni üst vücuttaki organların darbe alması, dolayısıyla üst vücudunu statik tutman gerekiyor, su içtiğinde vb nedenlerle depo edildiği için darbe olma olasılığını arttırıyorsun aslında. Aynısı yemek yemende de geçerli. Üsttekilere ek olarak ekliyebileceğim duruşun önemli, üst vücudunu ne kadar hareketli kullanırsan o kadar kötü (tabiki burda kolların sabit odun gibi koş demiyorum, koşuşunda bir düzen, periyodiklik olması önemli demek istediğim :) Bunun dışında core bölgeni geliştirebilirsin, abs, sırt, bacak vb. istenmeyen haraketi biraz da olsa engelleyebilir. Son olarak bu kadar değişkenin olduğu bir konuda yanlışın veya herhangi bir kesinliğin olmadığını ve bu yüzden laf dalaşına girmenin luzumu yok diye düşünüyorum. Deneyipte sonuçları gözlemlemek en mantıklısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Basurla tanıştım bu haftasonu :P Bakalım o mu yaman ben mi bu akşamki antreman sonrası anlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sparkcaster said: tutuş kol açıklığı falan lazım. tekniği yani rackteyken dirsek 100 derece falan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 zilyon video var izlesene anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Selam kaslılar, Ben geçen ay spora başladım. 1 ay boyunca cardio ağırlıklı bi programla ve ekmek yemeyerek 5kilo civarı bi kilo verdim. 70tim 65e düştüm. 1.71 boyundayım. Bana bi program verirler de burda tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler almak istiyorum. Kollarım falan incedir benim ama göbek bölgem yağlı. Ayaktayken verdiğim kilolar sonucu göbeğim yok gibi dursa da oturunca çıkıyor acısı. Biraz da artık kas yapmak istiyorum nasıl bi program uygulamalıyım? Cardiodan çok sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bence, kilonu koru ağırlık çalışmaya başlayınca yağ yakbına uğrayıp kas alıcaksın ve kilon değişmeyecek zaten şuanki kilon senin için gayet iyi hatta çalışmana göre kaslanırsan kilo bile alırsın fakat görünüşde incelmiş olacaksın oradan sıkıntın olmasın. programa gelince haftada kaç gün gidebilirsin spor geçmişin varmı herhangi bir rahatsızlığın varmı? ayrıca bulunduğun salonda tecrübeli kimse yokmu bizlere sorma ihtiyacı hissettin? seni gözlemleyerek en iyi yorumu onlar yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Program dışında pek ilgilenilmiyo. O programda benim isteklerime göre hafif kilo kaybı ve kas oluşumu şeklinde klasik bi program. 1.ayım bittiği için şimdi 2.programa geçicem yarın.Bi sizlerin de fikrini almak istedim. Spor geçmişim 10 senedir yok. Serbestim haftada 4-5 rahat gidebilirim.Herhangi bi rahatsızlığım da yok. Daha henüz makinalar dışında bench press olsun o tarz dumble'lı halteri ağırlıkları hiç kullanmadım mesela. Bi de yemek çok sıkıntı ya. Severim yemek yemeği, fedakarlık ediyorum da mesela spordan geldim tavuk yedim. Şöyle güzel besinler lazım bana zevkle kahvaltıda yiyebilceğim. Krep yapayım diyorum, süt ve yumurta içerdiği için ama un kalorili diye düşünüyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bence direk bench barfix dips deadlift squat basla serbest olarak kiloları abartmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Jaegerjaquez said: bence direk bench barfix dips deadlift squat basla serbest olarak kiloları abartmadan Starting strength Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 21 gün önce 17.8% di yağ oranım dün ölçüldüm 16.5% e düşmüşüm. Eylüle kadar yağ problemimi çözeyim de ondan sonra umarım hayatım boyunca yağlanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ne cektin be soris yagdan ne cektin be! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yağı bi kere düşürüp yeme olayını raya oturttuktan sonra baya kolay yağ seviyesini korumak öyle zor bişi değil asıl sıkıntı boşalan yağ hücrelerinin küçülmesi derinin toparlanması vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar