khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tiLi said: khala said: tiLi said: yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum v3 ise süper tercih. aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir v3 baya iyidir ama fiyatı da ona oranla yüksek tabi. Alternatif olarak Emirgan sana uyarsa Checkmat İstanbul'u da tavsiye ederim. Kuzenimin salonu zaten, ANSI Accredited CrossFit L1 sertifikalı kendisi. Emrah Özdemir hocası, onun sayesinde gönül verdi bu işe salon açtı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Seperate said: yerlerde süründürmek için kimbilir kaç lira para alıyordur bunlar pehh ,gerçi uzun eşek falan da var programın içinde 8000 en JP para birimi dolar olarak 165 dolar aylik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ninja san bizim salonda o tür hareketler yapmaya kalsam kolumdan tutar bunun dersini açalım diye yapışırlar bana :) yabancı değilim o hareketlere 11 sene uzak doğu sporları ile ilgilenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ozaman saygi duydugumu belirteyim. Wolas san. 11 Sene hangi Dou lar ile ugrastiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 taekwondo 5, kickboks 3, bir kaç ay aikido çok bayıkdı sıkıldım gerisi wing chun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 165 dolar fazlaymış o eğitime burada aynı grup eğitimleri çok daha ucuz tabi yapanı bulmak gerek önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 3 warm-up sets of 6-10 reps 3 sets to failure in 6-10 reps warmup fail kısmı ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kendime not : Yarın öbürgün wolasla kavga edersen gülhane parkında şafak vakti ölüm dövüşü tekliflerini reddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 asdjhasd yok ben kavga etmiyorum kaçbilirsem hep kaçarım gerek yok kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 khala said: tiLi said: khala said: tiLi said: yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum v3 ise süper tercih. aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir v3 baya iyidir ama fiyatı da ona oranla yüksek tabi. Alternatif olarak Emirgan sana uyarsa Checkmat İstanbul'u da tavsiye ederim. Kuzenimin salonu zaten, ANSI Accredited CrossFit L1 sertifikalı kendisi. Emrah Özdemir hocası, onun sayesinde gönül verdi bu işe salon açtı :) emirgan şimdiki evime çok yakın 2 aylık yazılabilirim hemen. daha sonra garipçeye uzak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Checkmat ayrıca Brazilian Jiu Jitsu eğitimi verecek bir salon, şu an faaliyete geçmedi sanırım öğrenip sana geri dönüş yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sadece bjj gibi duruyo yalnız bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Wolas san gercekten saygi duydugumu belirtmek isterim. Ninpou taijutsu konusunda da vaktiniz olursa Sarbat Ercan Sama nin dojosuna bir ugramanizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tiLi said: sadece bjj gibi duruyo yalnız bu? Yok, crossfit yapılabilecek bir salon olduğu için istediğin her türlü bar, rack, dumbbell, istasyon bulabilirsin. Salonun fotolarını isteyip buraya koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 trump yenilendi yeni trx istasyonu falan geldi. Bu arada ayak parmaklarıma giren kramplar yüzünden çalışamadım bugün adam gibi ya. Sırt çalışırken ayağa kramp niye girer arkadaş !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ayağına kramp gireceğini hissettiğin an parmakların ile yeri tutmaya çalışırsan kramp girmeyecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 samaella said: trump yenilendi yeni trx istasyonu falan geldi. Bu arada ayak parmaklarıma giren kramplar yüzünden çalışamadım bugün adam gibi ya. Sırt çalışırken ayağa kramp niye girer arkadaş !!! girer. latt pullda kendimi kasarken kalfa kramp girmişti attım kendimi yere dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 samella abi sen git gitar cal. bu ne lan. yakinda su harekette kivrildi kicima kacti ne yapacagim diye soracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Sırtını fazla zorlamandan dolayı kramp girmiş kaslarının içindeki hede hödüyü bitirmişsin ayağından almış acısını daha iyi beslen girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Killer said: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388561_577400405606010_1879895945_n.jpg benim 8e falan düşmem lazım 10 kesmez beni 10-14 cok iyi bence. (su anda benim icin hayla olsa da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Valla bu kadar düzgün 15-18de yok ona bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Wolas said: Sırtını fazla zorlamandan dolayı kramp girmiş kaslarının içindeki hede hödüyü bitirmişsin ayağından almış acısını daha iyi beslen girmez alakasız ama tartışmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tartışmayacaksan aksini niye idda ediyorsun glikojen bitmiş kramp girmiş bilindik bişi bu. xyz diye bilmiyorum sayamam fakat glikojeni destekleyen besinler yerse kramp riski azalır. tabi öncesinde ısındığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Glikojen bitmesiyle krampın bir alakası yok yalnız ,öyle olsaydı eğer kimse hiçbir hareketi 10 tekrar bile yapamazdı Krampların çoğunluğu minerallerle alakalı ,potasyum ,kalsiyum vs vs. Kasların kasılırken ki mineral geçişleriyle alakalı bir durum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Wolas said: Tartışmayacaksan aksini niye idda ediyorsun glikojen bitmiş kramp girmiş bilindik bişi bu. xyz diye bilmiyorum sayamam fakat glikojeni destekleyen besinler yerse kramp riski azalır. tabi öncesinde ısındığını varsayıyorum sırt sırasında kalfa kramp girmesi bench dizliğne kendimi fazla sıkıştırmam. glikojen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar