Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

khala said:

tiLi said:

yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum

v3 ise süper tercih.

aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir

v3 baya iyidir ama fiyatı da ona oranla yüksek tabi.

Alternatif olarak Emirgan sana uyarsa Checkmat İstanbul'u da tavsiye ederim. Kuzenimin salonu zaten, ANSI Accredited CrossFit L1 sertifikalı kendisi. Emrah Özdemir hocası, onun sayesinde gönül verdi bu işe salon açtı :)
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

tiLi said:

khala said:

tiLi said:

yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum

v3 ise süper tercih.

aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir

v3 baya iyidir ama fiyatı da ona oranla yüksek tabi.

Alternatif olarak Emirgan sana uyarsa Checkmat İstanbul'u da tavsiye ederim. Kuzenimin salonu zaten, ANSI Accredited CrossFit L1 sertifikalı kendisi. Emrah Özdemir hocası, onun sayesinde gönül verdi bu işe salon açtı :)

emirgan şimdiki evime çok yakın 2 aylık yazılabilirim hemen. daha sonra garipçeye uzak baya
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

trump yenilendi yeni trx istasyonu falan geldi.

Bu arada ayak parmaklarıma giren kramplar yüzünden çalışamadım bugün adam gibi ya. Sırt çalışırken ayağa kramp niye girer arkadaş !!!

girer. latt pullda kendimi kasarken kalfa kramp girmişti attım kendimi yere dfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

Tartışmayacaksan aksini niye idda ediyorsun glikojen bitmiş kramp girmiş bilindik bişi bu. xyz diye bilmiyorum sayamam fakat glikojeni destekleyen besinler yerse kramp riski azalır. tabi öncesinde ısındığını varsayıyorum

sırt sırasında kalfa kramp girmesi bench dizliğne kendimi fazla sıkıştırmam. glikojen değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...