fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bugun fitness'a başlıyorum. göbekli falanım bildiğiniz. haftada 3 gün gidecem, 4 gidişte göbeğim erir diye düşünüyorum. haklıyım di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kedi ölüsü gibi kokması sıkıntı yaratmıyorsa normaldir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ictikten sonra icinde kalan 1 gun beklerse kokuyor be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fizban said: bugun fitness'a başlıyorum. göbekli falanım bildiğiniz. haftada 3 gün gidecem, 4 gidişte göbeğim erir diye düşünüyorum. haklıyım di mi ? Burası eritenlerin değil şişirenlerin yeri reyiz ! Şaka bir yana göbek eritmek zor abi. Kalas gibiyim erimiyor belim incelmiyor :D Rejim yapmıyorum sadece dikkat ediyorum yediklerime. Dün sabah haberlerinde seyretti vakumlam teknolojisi varmış. -5 derecede vakumluyo karnı, yağ hücreleri kırılıyomuş vs 2cm inceldi kadın bi yapışta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 diet harici erimez. %90 diet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 o zaman yarına kadar diyet yapiyim de göbek erisin. şimdi bu diyette iskender yasak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 pidesiz ve yağsız yiyorum ben iskenderi :D deneyebilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1.5 yasak, 1 ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 döner yiyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 iskender gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 beyler 3 gündür rejimi bozdum bugün hiçbişey yemesem amorti eder miyim? 10 gündür de spora gitmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 oha lan iskender rejimde yenebilecek birşeyse ben bildiğiniz rejim yapıyodur bayağıdır. şaka bi yana, ben ciddiyim. eskiden haftada 3 gün falan halı saha yapardım, göbeğim bu kadar bariz değildi. şimdi maşalla denizde batmaz bi hale geldim. oturduğum zaman öne çıkan bir göbek var, ayaktayken belirmiyor pek. boy 2m. göbek incelsin istiyorum. bugün fitness'a başlıyorum. 2-3 aylık zaman zarfında sahilde demet akalın şarkıları söyleyecek kıvama gelebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 6 ayda eritemedim panpa, baya sağlam diyet yapman gerekiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ben 2 haftada falan eritebiliyorum ama net rejim lazım. Ekmeği birayı cipsi kolayı gofreti çikolatayı tamamen kes, ızgara et balık tavuk + salata meyve harici bişey yeme. Anında gidiyor göbek. Bide ilk haftalarda kardio yoğun çalış günde 45 dakika en az koş pedal çevir vs. Dalağın bi şişsin ter at falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 o zaman pedalcıyım ezelden. incelmesi lazım bu göbeğin. düğün var ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ne düğünü reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sadece bu topige ozgu :D Reyizzz.. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sünnet değil sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fizban said: o zaman pedalcıyım ezelden. incelmesi lazım bu göbeğin. düğün var ya la :( Panpalit öncelik sporda değil yalnız boğazda. İskender YASAK. Islak hamburger YASAK. Arnavut böreği YASAK. Bunları yapamayacaksan terzine söyle smokine balkon diksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kardiyo terletir interval zayiflatir. buda boyle biline :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 beyler herkezin vucudu güzel olcak diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 @sexdice; zaten genelde düzgün besleniyorum ya. arada ufak kaçamakları da yapmayıp boğazıma hakim olurum. öğlen yemeğinde tavuk ızgara yiyerek güzel bir başlangıç yapacağım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Herşeyi yiyeceksin ama abartmayacaksın. Ekmeği günde 1 dilim yiyeceksin o kadar veya makarnadan tek kaşık alacaksın daha fazla değil. Diğer karbonhidratı az olan yemeklerden de abarmadan yiyip masadan aç kalkacaksın. Hiç yemez isen bir yerin şişer mazallah erkek çocuk canı çekdimi yemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 öyle diye diye milleti iktidarsız yaptılar abi. Bırakın şişsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Selam kaslılar, Ben yeni başladım da. Öyle sizin kadar hırslı da olamam muhtemelen. Şimdi başlamamdaki amaç göbek eritmek e biraz da kaslanmak.Yani öyle deli gibi kaslı olucam burdaki bi kaç arkadaş gibi hevesim yok. Ben başladım 2-3 hafta oldu cardio + makinelerle çalışıyorum. Yalnız işin cardio kısmı çok sıkıyo beni çünkü 1 saat civarı sürüyo. Çok vakti olan biri de değilim. 2 saat geçirmem imkansız gibi bişey. Ben şimdi 1.71 boyundayım ve 70kiloydum 67'ye düştüm. Karnı daha iyi çalıştırmak için önerebilceğiniz bişey var mı? ''Bak böyle yap bunları ye/iç çok çabuk şekilde faydasını görürsün.'' gibilerinden bi beklenti içindeyim sizden. Bu cardio kısmını azaltarak göbeğimi eritemez miyim? Bi de benim kollar falan ipincecik her yerim öyle sadece göbek bölgeme ve yüzüme kilo alıyorum. Bi de ağırlık setlerimi nasıl yapmalıyım. 3x15 3x12 4x10 tarzı önerileriniz var mı? Hangi türlü daha faydalı? 3x15 daha az kiloyla çıkartabiliyorum ama 4x10 yaparsan daha ağır çalışabiliyorum. Şu anda kasık bölgemden böyle belime doğru bi ağrım var. Spor yapsam mı ne yapsam bilemedim. Yaparken canım yanmıyo ama durduk yerde canımı yakabiliyo sizce daha kötü olur mu 1-2 gün dinleneyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar