Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dana22, bu wolas ya troll ya da cidden biraz eksik. O yuzden gereksiz efor harcama. Ben senin eforunu dogru yonde fistikliycem yakinda :)

Al sana case study. :) Creatine supplementasyonu ile birlikte alinan caffeine, creatine in ergogenic etkilerini azaltir mi? Azaltiyorsa hangi durumlarda ve dozajlarda.

-----

Bu arada epeydir yazmiyorum 100,5kg %11 bodyfat durumuna geldim yaklasik. 3kg (2ay) sonra beast mode. Kutle kaybim nerdeyse sifir. Cok temiz yag yaktim bu sene. Before after a foto aticam definisyon bitince.
Mesaj tarihi:
Creatine supplementasyonu ile birlikte alinan caffeine, creatine in ergogenic etkilerini azaltir mi?

eoah..nasil olcecegiz?kesin sonuc belli ufak bir doz araliginda arttirir sonrasinda ise azaltir tipi birsey cikar..genel suppl sonuclari buna benziyor cunku..
Mesaj tarihi:
beni görmüş olabilirsin :) bizim salondaysan sürf yapıyorum ondan çalışmak zorundayım bilekler kopuyor. özel bişi yapmıyorsan bence gereksiz zaten az çok çalışıyor bir çok harekettte
Mesaj tarihi:
Barla çalışıyorsan barı doğru tuttuğun zaman bileklerde iyi çalışıyor birde bar kalın olduğu zaman bileklerin daha iyi çalışıyor diye biliyordum ve hemen hemen doğru bu şekilde tecrübe ettim.
Mesaj tarihi:
abiler bana bi shaker onersenize. daha dogrusu nerden alırım onu bi soyleyiverin. internette falan guzel seyler varsa o da olur, gittigidiyor falan. paraya kıyıcam :) hala sirketin verdigi dandik termos gibi seyi kullanıyorum, cok dandik.
Mesaj tarihi:
5tl lik shakerlarim var bi suru.. tavsiye edilecek yani yok pek. Al ucuzundan bolca :)

On vs var.. kapak govde ve icinde izgaramsi aparat.. full plastik iste 5 tl.
Mesaj tarihi:
http://polleoadria.hr/wp-content/uploads/2012/08/eu-mini-shaker.jpg

Yeterli bence. Boyut olarakda kucuk nefis.

Seninkisi gym esnasinda falan kullanmak icin vs..

Gymden sonra whey vs icin overkill olmasin o.
Mesaj tarihi:
yillardir kullaniyorum valla hic sikintim olmadi shaker ve veya kalitesi ile ilgili.

ne kadar cok o kadar iyi yikamayi unutuyorsun cantada kaliyor falan, birde whey beklemisi kedi olusu gibi kokuyor masallah.

o yuzden diyorum ne kadar fazla o kadar iyi.

hatta gym oncesi booster icin de lazim eger kullanilacaksa.

her gun iki tane bekar adamsaniz daha da zor unutursun vs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...