Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Dana22, bu wolas ya troll ya da cidden biraz eksik. O yuzden gereksiz efor harcama. Ben senin eforunu dogru yonde fistikliycem yakinda :) Al sana case study. :) Creatine supplementasyonu ile birlikte alinan caffeine, creatine in ergogenic etkilerini azaltir mi? Azaltiyorsa hangi durumlarda ve dozajlarda. ----- Bu arada epeydir yazmiyorum 100,5kg %11 bodyfat durumuna geldim yaklasik. 3kg (2ay) sonra beast mode. Kutle kaybim nerdeyse sifir. Cok temiz yag yaktim bu sene. Before after a foto aticam definisyon bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oh neyse killer ayrılmış başlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 eet rahat rahat aerobik yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Creatine supplementasyonu ile birlikte alinan caffeine, creatine in ergogenic etkilerini azaltir mi? eoah..nasil olcecegiz?kesin sonuc belli ufak bir doz araliginda arttirir sonrasinda ise azaltir tipi birsey cikar..genel suppl sonuclari buna benziyor cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Pubmed pliz. Makaleyi bul ustunden gidelim. Ben seni uyuz etmek icin veya olcmek icin sormuyorum. Kafamda cozemedim bu konuyu ondan. Napiyosun sen pratikte dersen umrumda degil ikisini de mis gibi aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Dediklerimi destekliyim havada kalmasin. Asagidaki ikisi ve referanslari. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8929583 http://examine.com/faq/does-caffeine-counteract-creatine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 tamam son referanslarını verdin ayrıl artık burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 foruma bilim gelmiş haber vermiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bilek çalışmak bir halta yarıyormu ? Dambılla veya barla büküp büküp duruyorlarda salonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 beni görmüş olabilirsin :) bizim salondaysan sürf yapıyorum ondan çalışmak zorundayım bilekler kopuyor. özel bişi yapmıyorsan bence gereksiz zaten az çok çalışıyor bir çok harekettte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Barla çalışıyorsan barı doğru tuttuğun zaman bileklerde iyi çalışıyor birde bar kalın olduğu zaman bileklerin daha iyi çalışıyor diye biliyordum ve hemen hemen doğru bu şekilde tecrübe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.bodybuilding.com/fun/10-reasons-squats-are-a-terrible-exercise.html?mcid=face squats are a terrible exercise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abiler bana bi shaker onersenize. daha dogrusu nerden alırım onu bi soyleyiverin. internette falan guzel seyler varsa o da olur, gittigidiyor falan. paraya kıyıcam :) hala sirketin verdigi dandik termos gibi seyi kullanıyorum, cok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 5tl lik shakerlarim var bi suru.. tavsiye edilecek yani yok pek. Al ucuzundan bolca :) On vs var.. kapak govde ve icinde izgaramsi aparat.. full plastik iste 5 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bundan alıcam sanırım 30 tl http://www.blenderbottle.com/sportmixer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://polleoadria.hr/wp-content/uploads/2012/08/eu-mini-shaker.jpg Yeterli bence. Boyut olarakda kucuk nefis. Seninkisi gym esnasinda falan kullanmak icin vs.. Gymden sonra whey vs icin overkill olmasin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 supplementlerle gelen bedavalardan dolayı evde 10 tane fln var. ama bu kadar kalite diil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Antrenman sonrasi kullanicam tabi de ayarinda koyarim overkill olmaz cozum basit :) Kucukleri de varmis ama gg'de bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 enerjim çook düşük uyandım la bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 saat degisimine ayak uyduramadım. baya zor oluyo sabah uyanmak su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 toggie said: bundan alıcam sanırım 30 tl http://www.blenderbottle.com/sportmixer bende almayı düşünüyoum, nasıldır bu shaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 5 liralık shaker neyinize yetmiyor ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çünkü bedava dağıtılan shakerların plastik kalitesi çöp gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aldım ben yarın elimde olursa yazarım yorumlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yillardir kullaniyorum valla hic sikintim olmadi shaker ve veya kalitesi ile ilgili. ne kadar cok o kadar iyi yikamayi unutuyorsun cantada kaliyor falan, birde whey beklemisi kedi olusu gibi kokuyor masallah. o yuzden diyorum ne kadar fazla o kadar iyi. hatta gym oncesi booster icin de lazim eger kullanilacaksa. her gun iki tane bekar adamsaniz daha da zor unutursun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar