Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Killer gevezeliği bırak da beslenme topiğinde kahvaltıyla ilgili sorularım var onları cevapla.

hacı çok garip şeyler yazıyonuz yoruyo bazıları özelden sor soru varsa fsad

barnacle said:

survivorda bodyciler fıslıyor gördünüz mü? ümit karan sporcu olarak tokat manyağı yapıyo sdfs.

ordaki murat bizim okuldaydı. hatta çok ilginç bi muhabbetimiz var herifle
Sosyal ağlarda paylaş

dün kızın biri animal cuts ve omega3 fotosu falan koymuş başladım ordan muhabbete. bugün steorid mi kullanıyosun falan dedi. ben de şu moddayım

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m740hpjSFq1qjxsrno1_500.jpg

ne alaka steroidlik vücudum yok dedim. sonra işte su tutuyo ya falan dedi. dedim kötü bişey o zaman sulu duruyosa, sonra dediği şu

"kullanmadiysan helal be baya basarili vucud yaptin:-)"

hangi fotoma bakıp şu yorumu yaptı merak ediyorm askdf
Sosyal ağlarda paylaş

Koç Ünivesitesi civarı spor salonu arıyorum kısaca
tiLi said:

üçüncü boğaz köprüsüne yakın salon aranıyor. çok ara verdim bi de başlamak için çok geciktim. sarıyer ve daha kuzeyde düzgün salon lazım. aradığım özellikler önem sırasına göre:
1-temizlik
2-gelen insanların kalitesi(1 ve 2 birbiriyle bağlantılı aslında)
3-squat için rack olması, clean için alan olması
4-chest supported row ve dips aleti opsiyonel

şimdilik arnavutköyde oturuyorum ama şantiyeye taşıncam garipçeye. arnavutköy civarı da geçici bi salon bulabilirim aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

bulaşma zaten sen güzel besin öğelerini tamamlayabileceğin doğal yemeklerini ye o yeter sana yarışmaya hazırlanmıyorsun göze hitap etmeye çalışıyorsun hiç gaza gelme.

kim dedi göze hitap etmeye çalıştığımı? sdfs ayrıca dolabımı görmedin sen sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

hiit in belli bir şekli şemali yokki doğru bulduğu şekilde kafasına göre yapıyor eğitmenler random ilk google da çıkan programı al yap yanlış doğru değil hepsi işe yarıyor biri daha hard core öbürü sorf başka fark yok bu farkıda sen yaptıkca kendin anlayabiliyorsun şunu 1dk yapayım bunu 20 kere yapayım gibi.

tek bişi söyleyebilirim tavsiye olarak yaptığın 30 dakika boyunca asla dinlenme.
hareketleri sınıflandır, bir zor bir kolay yaparsan bu sırada kasları biraz olsun dinlendirmiş olursun
hareketlerin hepsini doğru yapabildiğine inanıyorsan bir sonraki adım olarak hareketi yaparkenki hızını arttırmaya çalış hızlı yapıcam diye yanlış yaparsanda bir halta yaramaz .
Sosyal ağlarda paylaş

benim hiitlik yada crossfitlik durumum yok zaten şu anda ,istesem de entire body şekilde çalışamam ama cardio olarak hiit yapıcam sanırım en azından 2 gün ağırlık +1 gün boş gün de normal cardio yerine hiit giricem ,hem monoton değil baymıyor hem de zorluyorsun vücutu ,hoşuma gitti benim sprint stayla
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...