Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 %15 çok geldi evet resminide gördüm diye hatırlıyorum hiç o kadar yağ var gibi durmuyordu kendimle kıyasladım en fazla halim %12 idi ki benim ile o resim arasında epey fark var üst vücut olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/483711_576449869034397_730433539_n.jpg şunu perfect için kullanmak istiyorum ama perfectin manitası var ztaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yüzde 15 çok sıkıntı değil benim için. 2 haftada ben onu düşürrüm kendimi bilyiorum. %10 yaza girerken zor diyo hoca. kütle de az kaldı tabi. ama burda The Animal'dan söz ediyoruz beyler rahat olsun herkes bench press merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 zor diye bişi yok ben bile göbek eritiyorm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 barnacle said: survivorda bodyciler fıslıyor gördünüz mü? ümit karan sporcu olarak tokat manyağı yapıyo sdfs. hep diyorum abi badi spor değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 badiye ben de spor demiyorum çünkü body > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 axedice said: Killer gevezeliği bırak da beslenme topiğinde kahvaltıyla ilgili sorularım var onları cevapla. hacı çok garip şeyler yazıyonuz yoruyo bazıları özelden sor soru varsa fsad barnacle said: survivorda bodyciler fıslıyor gördünüz mü? ümit karan sporcu olarak tokat manyağı yapıyo sdfs. ordaki murat bizim okuldaydı. hatta çok ilginç bi muhabbetimiz var herifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dün kızın biri animal cuts ve omega3 fotosu falan koymuş başladım ordan muhabbete. bugün steorid mi kullanıyosun falan dedi. ben de şu moddayım http://25.media.tumblr.com/tumblr_m740hpjSFq1qjxsrno1_500.jpg ne alaka steroidlik vücudum yok dedim. sonra işte su tutuyo ya falan dedi. dedim kötü bişey o zaman sulu duruyosa, sonra dediği şu "kullanmadiysan helal be baya basarili vucud yaptin:-)" hangi fotoma bakıp şu yorumu yaptı merak ediyorm askdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Koç Ünivesitesi civarı spor salonu arıyorum kısaca tiLi said: üçüncü boğaz köprüsüne yakın salon aranıyor. çok ara verdim bi de başlamak için çok geciktim. sarıyer ve daha kuzeyde düzgün salon lazım. aradığım özellikler önem sırasına göre: 1-temizlik 2-gelen insanların kalitesi(1 ve 2 birbiriyle bağlantılı aslında) 3-squat için rack olması, clean için alan olması 4-chest supported row ve dips aleti opsiyonel şimdilik arnavutköyde oturuyorum ama şantiyeye taşıncam garipçeye. arnavutköy civarı da geçici bi salon bulabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 killer 1-2 resim koyda gaza gelelim panp4 bide o animal packden bizim hocalarda alıo onlar hormanları falan bozmuomu veya kimyasallar yokmu içinde ben bulasmak istemiorum o tür seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 isteyine sorarsın foto yok 3.5 aylık sakatlıktan yeni çıktım ki çıkmadım sakatım hala dfsk 1 aya koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bulaşma zaten sen güzel besin öğelerini tamamlayabileceğin doğal yemeklerini ye o yeter sana yarışmaya hazırlanmıyorsun göze hitap etmeye çalışıyorsun hiç gaza gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ne kadar boş muhabbet dönüyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Wolas said: bulaşma zaten sen güzel besin öğelerini tamamlayabileceğin doğal yemeklerini ye o yeter sana yarışmaya hazırlanmıyorsun göze hitap etmeye çalışıyorsun hiç gaza gelme. kim dedi göze hitap etmeye çalıştığımı? sdfs ayrıca dolabımı görmedin sen sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben memphise sölüyorum yoksa senden haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ha pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Killer said: http://www.hurriyet.com.tr/saglik/22908598.asp İleride sana yarayabilir. Bu arada benchde sol avucumda siniremi denk geldi nolduysa son seti çıkartamadım ya solum gitmedi avuçtan bilek acıdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 avucunuzdan güç almayın yaparken tutuğunuz şeyi iyice sıkın (çok enteresan yerlere çekilebilr :D ) diğer türlü sakatlık çıkabilir iteklemeli bile olsa açık avuç yapmayın iyi tutun her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bana kısaca hiit olayını anlatıp bir de nasıl girişeyim ,kaç dk. vs deyiverecek bir cengaver var mı goçlarım aslanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bugün denedim 30 sn hard +1 dk slow motion takılmaca 9 set yaptım abow ,hem süre olarak hem de efektif olarak süper birşey hatta biraz geniş çalışma alanı vs bulabilsem ilerde hiit,crossfit olaylarına girerim ya ,ulaşılması gereken seviye budur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 hiit in belli bir şekli şemali yokki doğru bulduğu şekilde kafasına göre yapıyor eğitmenler random ilk google da çıkan programı al yap yanlış doğru değil hepsi işe yarıyor biri daha hard core öbürü sorf başka fark yok bu farkıda sen yaptıkca kendin anlayabiliyorsun şunu 1dk yapayım bunu 20 kere yapayım gibi. tek bişi söyleyebilirim tavsiye olarak yaptığın 30 dakika boyunca asla dinlenme. hareketleri sınıflandır, bir zor bir kolay yaparsan bu sırada kasları biraz olsun dinlendirmiş olursun hareketlerin hepsini doğru yapabildiğine inanıyorsan bir sonraki adım olarak hareketi yaparkenki hızını arttırmaya çalış hızlı yapıcam diye yanlış yaparsanda bir halta yaramaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 benim hiitlik yada crossfitlik durumum yok zaten şu anda ,istesem de entire body şekilde çalışamam ama cardio olarak hiit yapıcam sanırım en azından 2 gün ağırlık +1 gün boş gün de normal cardio yerine hiit giricem ,hem monoton değil baymıyor hem de zorluyorsun vücutu ,hoşuma gitti benim sprint stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 grup derslerinin hepsi zevkli keşke ağırlık antremanlarıda grup şeklinde olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 buddy ile çalışmak ya da pt'n olması öyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar