Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ek olarak şu bildiğimiz oblik hareketi değil mi bi de http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-side-bend 2 dumbella yapıyordum hep. sanırım doğru olan buymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o hareket kolpa salla onu deadliftten sonra bel çekmesi dediğim şey olur ya böyle diklemesine çekme. aynı problem bende de var. bendeki omurga düzlüğü. fag gibi pilates ve esnetme hareketleri yapmam lazımt ekrar şekil vermek için. aynı problemi yaşıyo olabilrisn ty np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o zmn 2 şey birincisi kolpaysa oblik için hangi hareketi önerirsiniz ikincisi benim omurgada tam tersine skolyoz var. ondan olabilir diye kıllatıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 side plank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 teşekkürler. eskiden onu yapardım yine ona döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bunu yaptım bugun ben, ne diyosunuz tırt mı? Yoksa başlangıç seviyesi için iyi mi? ^^ http://www.youtube.com/watch?v=vsFkdrCUyl0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Fly said: side plank + Oblique static holds vücut ağırlığı 40-60 sn arası zorlamıyorsa ayakların arasına dumbbell yerleştirip devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dumbell row yapın sırt için yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ilk defa 30 kostum pismanım bir ise yaramıyor sdf , kosanlara söyliyim de 5-10 km yerine 300-600 metre depar atıp 500-1000 e kadar yürüyün 5-6 kere yapınca biticeksiniz zaten hem kısa süreli hem daha efektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 3 aydır salonda çalışıyorum bende. Boy 1.77 Kilo 71 Omuz 116.5 Göğüs 97.5 Kol 32.5 Haftada 3 gün gidiyorum. Amacım öyle çok kas yapmak değil. Fit olmak. Düzgün görünmek. Supplement desteği almıyorum. Bu halim de iyi memnunum. Belki 2-3 kilo daha alabilirim. Daha fazlasını istemiyorum. Program önerisi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 said: General Training For People Who Don't Care About Getting Big Or Ripped http://www.bodybuilding.com/fun/mahler108.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben 7 de başlıyorum koşmaya her 2 dakikada bir 2şer arttırıyorum 7-9-11-13-15 10 dakikada bitiriyorum günlük koşmamı sonrada ağırlığa geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 p90x bu hafta bitiyor. bundan sonra ne tavsiye edersiniz? insanity p90x2 ye filan mı geçsembi tur daha mı bunu mu dönsem yoksa salon + yüzme filan mı devam etsem bilemedim yol yordam pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Black-ice said: said: General Training For People Who Don't Care About Getting Big Or Ripped http://www.bodybuilding.com/fun/mahler108.htm şimdi geç olduda bunu yarın bi inceleyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ne kadar nankör bir spor dalısın arkadaş sen 2 hafta işten güçten gidemedik bugün aynı ağırlıklarla girince hmmmpfs tpppfs diye diye bi hal olduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Arma said: Black-ice said: said: General Training For People Who Don't Care About Getting Big Or Ripped http://www.bodybuilding.com/fun/mahler108.htm şimdi geç olduda bunu yarın bi inceleyim bakalım. ben de ilk karşıma çıkanı attım. bu tarz sitelerde güzel şeyler var bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 barnacle said: dumbell row yapın sırt için yeter oo pro benim sırt dumbbell row ile mi oldu sanıyosun? en büyük kas gruplarından biri lan nası tek hareket söylersin. oblik için mi diyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 senin haftalık programın nasıl hangi hareketleri kaç set yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şu an yapmıyorum da veriyim sırt programımı 4x10 barfix 5x12-10-8-6-5 dumbbel row 4x12-10-8-6- pulldown 4x10 cable rope row her baba yiğit yapamaz bunu ama 3 setle deneyebilrisinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bu benim 4. senem tabi kaç tane sırt programı yaptım ben. kendi programımım kendim yazarım ama en s on yazdığım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 oblik için demiştim panpa ya. devrik cümle kurmuşum :) ona benzer bi hareketi de vardı ya zaten yerde yapılan. ekstra hareketler kalınlaştırıyo beli diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dumbell row ile oblik'in alakası yok ki yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8h0GzPRIWLA şunla benzer işte ya hareket. ağır kilolarda direk kasılıyo karnın. ben baya hissediyorum hele tekrar sayısı arttıkça bir nevi plank oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ha doğru birsürü tipi var ben tek elli dizi sehpaya dayamalı bildiğimiz dumbell row diyorsun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=8h0GzPRIWLA şunla benzer işte ya hareket. ağır kilolarda direk kasılıyo karnın. ben baya hissediyorum hele tekrar sayısı arttıkça bir nevi plank oluyor. ya plank+row bu fag gibi row demişler. gerçek row bu değil sdfksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar