Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

5 sene ? tili sen kac yasindasin be adam 18 diye biliyorum :)

salladimmi nedir.

18 de başlamıştım. başlangıç yaşımı falan biliyo heralde herkes. şimdi 23.
işe girince afalladım bi oturtamadım daha. 10a kadar falan çalışıyorum, spora vakit yok. işler oturunca adam gibi başlamam lazım. ama adam gibi başlayamıyorum diye hiçbir şey yapmamak çok büyük hata. malesef öyle yaptım. en azından 1 leg squat, patlayıcı şınav falan arada yapmalıydım
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş.

yaşlarından dolayı heyecanlı gençler var ,fazla spordan narsist insanlar var ,hatta obsesif olup kafayı sıyırmışlar bile var da şu saydıklarım bile senin başarısız trollünden daha mantıklı ,ne spastik bir adamsın sen tek kaş ,bi kaybolmadın gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Lord_Argos said:

yaşlarından dolayı heyecanlı gençler var ,fazla spordan narsist insanlar var ,hatta obsesif olup kafayı sıyırmışlar bile var da şu saydıklarım bile senin başarısız trollünden daha mantıklı ,ne spastik bir adamsın sen tek kaş ,bi kaybolmadın gitti

Gel kaybet?
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Lord_Argos said:

Valla hepsi bos. Gereksiz. Gitsene sen?

Bu nasıl bir zihniyet anlamak çok güç. Adam gibi soru soruyoruz, başka uğraş önermeler filan. Ne sanıyosun kendini? Hayatında spor mu yaptın, ağırlık çalışmayı spor zannedip, biraz düzgün beslenme konusunda makale okuyunca birşeyler bildiğinimi zannettin? Bundan 5 sene önce bilgisayar önünde wow oynayan klasik fat nerdlerden biriydin, şimdi biraz düzeldin diye ağzın açılmış. Devam et.

Edit: 11 senedir profesyonel sutopu oyuncusuyum, 1 sene kickbox ve muay thai dersi aldım, 1 senedir bunun yanında fitness da yapıyorum. İçinizde "gerçek" sporcular var, onlar üzerine alınmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Lord_Argos said:

Arada kendimi seçtim sanırım sdf

@Argos

farklı uğraş crossfit güzel bi öneri bence. 800 tane mekik çekip sıkılmıyosan crossfitte eğlenirsin. hem o zaman mekik çekmeyi de düşünmessin karnın çatır çutur olur
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

ağırlık çalışmayı spor zannedip, biraz düzgün beslenme konusunda makale okuyunca birşeyler bildiğinimi zannettin?

Edit: 11 senedir profesyonel sutopu oyuncusuyum, 1 sene kickbox ve muay thai dersi aldım, 1 senedir bunun yanında fitness da yapıyorum. İçinizde "gerçek" sporcular var, onlar üzerine alınmasınlar.

Kişisel meseleleri bilmem de gerçek spor şu bu diye bir şey yok. Ağırlık çalışan pek çok insan da esneme hareketi yaparken yine müsabakası olan sporların antremanlarında yapılan hareketleri yapar yada kuvvet gerektiren sporları yapanlar yine girer salona ağırlık çalışır. Doğru düzgün yapılmış bir programla salonda çalışmak gayet güzel bir spor yapma yöntemi.

Her ağırlık çalışan sportif bir bilinçle doğru çalışmıyor olabilir doğru ama her spor dalıyla ilgilenen de doğru yapıyor diye bir şey yok. boks salonuna gittiğim dönemde antremandan sonra ertesi sabaha kadar hiçbir şey yeme diyen hoca da gördüm, adam kaç yıllık milli boksör ama yanlış yapmasına engel değil.
Sosyal ağlarda paylaş

mevzuyu bilmiyorum ama bi 800 mekik muhabbeti dönmüş.

bırak 800 mekiği pack çıkarmak için mekik yapmak bi kere yanlış zaten. başka hareketler daha yararlı, özellikle merkez bölge hareketleri.

ben bunu nereden biliyorum, uzun süre takip ettiğim men's health, muscle and fitness, bb.com tarzı kaynaklardan. onlar yanlışsa da kusura bakmayın artık fassd

bir iki makale atayım hatta
esas çok detaylı bi sayısında anlatıodu ama bulamadım

http://www.menshealth.com.tr/en-etkili-iki-karin-hareketi/?pid=1859

said:
OMURİLİĞİNİZİ KORUYUN
Karın kaslarınız hareket etmek için değil, harekete karşı koymak için dizayn edilmişlerdir. Eğilerek omuriliğinizi büktüğünüz egzersizlerden (mesela mekik!) uzak durun.

http://www.menshealth.com.tr/hedef-karin-kasi/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...