Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tili ise girdi okulu bitirip ne 20si yahu :) Bu arada yukardaki resimde coco sniffleyenlerin ortami bizden daha iyi. Aci ama gercek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Troll değil normal bir soru soracağım. 800 mekik çeken birine alternatif ne program önerirsiniz abs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ben sahsen daha faydali bir ugras bulmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 cok cektigin icin negatif etkileyebilecegi aklina gelmis miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lord_Argos said: Troll değil normal bir soru soracağım. 800 mekik çeken birine alternatif ne program önerirsiniz abs? bu spor sana göre değil. crossfit öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Hakkaten 800 mekik çekmenin amacı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lord_Argos said: Troll değil normal bir soru soracağım. 800 mekik çeken birine alternatif ne program önerirsiniz abs? dragon flag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kanuni said: 5 sene ? tili sen kac yasindasin be adam 18 diye biliyorum :) salladimmi nedir. 18 de başlamıştım. başlangıç yaşımı falan biliyo heralde herkes. şimdi 23. işe girince afalladım bi oturtamadım daha. 10a kadar falan çalışıyorum, spora vakit yok. işler oturunca adam gibi başlamam lazım. ama adam gibi başlayamıyorum diye hiçbir şey yapmamak çok büyük hata. malesef öyle yaptım. en azından 1 leg squat, patlayıcı şınav falan arada yapmalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lord_Argos said: Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. Valla hepsi bos. Gereksiz. Gitsene sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tili ne sandın olm, neden millet göt göbek bağlıyor anla işte :D pc başından kalkma bütün gün, ye dürümleri acıkmamak için sonra şişiyon işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lord_Argos said: Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. yaşlarından dolayı heyecanlı gençler var ,fazla spordan narsist insanlar var ,hatta obsesif olup kafayı sıyırmışlar bile var da şu saydıklarım bile senin başarısız trollünden daha mantıklı ,ne spastik bir adamsın sen tek kaş ,bi kaybolmadın gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 800 mekikten sonra abs önerisi ne verilebilir ki ? hmm 50 tane yeterli, gerisi karnına yazık zaten. Bu arada sabah gitmeye karar verdim spora. Ne yiyim ? Tili kahve iç öyle git dediydi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Seperate said: Lord_Argos said: Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. yaşlarından dolayı heyecanlı gençler var ,fazla spordan narsist insanlar var ,hatta obsesif olup kafayı sıyırmışlar bile var da şu saydıklarım bile senin başarısız trollünden daha mantıklı ,ne spastik bir adamsın sen tek kaş ,bi kaybolmadın gitti Gel kaybet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Şunu diyebilecek bir organizma 2000li yıllara kadar yaşıyor arkadaş daha ne denir ki ,allahtan tek kaşlar inatla doğal seleksiyona yenik düşüyor farkında değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2009/08/21/her_gun_800_mekik_cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Perfectionist said: Lord_Argos said: Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. Valla hepsi bos. Gereksiz. Gitsene sen? Bu nasıl bir zihniyet anlamak çok güç. Adam gibi soru soruyoruz, başka uğraş önermeler filan. Ne sanıyosun kendini? Hayatında spor mu yaptın, ağırlık çalışmayı spor zannedip, biraz düzgün beslenme konusunda makale okuyunca birşeyler bildiğinimi zannettin? Bundan 5 sene önce bilgisayar önünde wow oynayan klasik fat nerdlerden biriydin, şimdi biraz düzeldin diye ağzın açılmış. Devam et. Edit: 11 senedir profesyonel sutopu oyuncusuyum, 1 sene kickbox ve muay thai dersi aldım, 1 senedir bunun yanında fitness da yapıyorum. İçinizde "gerçek" sporcular var, onlar üzerine alınmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Seperate said: Lord_Argos said: Ne kadar boş adam varsa hepsi spor bölümüne dolmuş. yaşlarından dolayı heyecanlı gençler var ,fazla spordan narsist insanlar var ,hatta obsesif olup kafayı sıyırmışlar bile var da şu saydıklarım bile senin başarısız trollünden daha mantıklı ,ne spastik bir adamsın sen tek kaş ,bi kaybolmadın gitti Arada kendimi seçtim sanırım sdf @Argos farklı uğraş crossfit güzel bi öneri bence. 800 tane mekik çekip sıkılmıyosan crossfitte eğlenirsin. hem o zaman mekik çekmeyi de düşünmessin karnın çatır çutur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lord_Argos said: ağırlık çalışmayı spor zannedip, biraz düzgün beslenme konusunda makale okuyunca birşeyler bildiğinimi zannettin? Edit: 11 senedir profesyonel sutopu oyuncusuyum, 1 sene kickbox ve muay thai dersi aldım, 1 senedir bunun yanında fitness da yapıyorum. İçinizde "gerçek" sporcular var, onlar üzerine alınmasınlar. Kişisel meseleleri bilmem de gerçek spor şu bu diye bir şey yok. Ağırlık çalışan pek çok insan da esneme hareketi yaparken yine müsabakası olan sporların antremanlarında yapılan hareketleri yapar yada kuvvet gerektiren sporları yapanlar yine girer salona ağırlık çalışır. Doğru düzgün yapılmış bir programla salonda çalışmak gayet güzel bir spor yapma yöntemi. Her ağırlık çalışan sportif bir bilinçle doğru çalışmıyor olabilir doğru ama her spor dalıyla ilgilenen de doğru yapıyor diye bir şey yok. boks salonuna gittiğim dönemde antremandan sonra ertesi sabaha kadar hiçbir şey yeme diyen hoca da gördüm, adam kaç yıllık milli boksör ama yanlış yapmasına engel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 En gerçek sporcu bunlar beyler; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gercek sporcu 800 mekik? niye 8000 degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Eğer sen 2 sene ağırlık çalışıp, sonra da 2 sene kös kös oturuyorsan, bu spor değildir, ağırlık kaldırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mevzuyu bilmiyorum ama bi 800 mekik muhabbeti dönmüş. bırak 800 mekiği pack çıkarmak için mekik yapmak bi kere yanlış zaten. başka hareketler daha yararlı, özellikle merkez bölge hareketleri. ben bunu nereden biliyorum, uzun süre takip ettiğim men's health, muscle and fitness, bb.com tarzı kaynaklardan. onlar yanlışsa da kusura bakmayın artık fassd bir iki makale atayım hatta esas çok detaylı bi sayısında anlatıodu ama bulamadım http://www.menshealth.com.tr/en-etkili-iki-karin-hareketi/?pid=1859 said: OMURİLİĞİNİZİ KORUYUN Karın kaslarınız hareket etmek için değil, harekete karşı koymak için dizayn edilmişlerdir. Eğilerek omuriliğinizi büktüğünüz egzersizlerden (mesela mekik!) uzak durun. http://www.menshealth.com.tr/hedef-karin-kasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aga menshealthi source olarak gösterme pls tşk beni göster daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 nutri nerde ayrıca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar