Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY dfsdsdfds cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty. güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kimse tinlamadi olm zaten. mod ayagina yattim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Yere bi guzel yatiyosun... :D Crunch, cross crunch, side crunch ve lyng leg raise dinlenmeden. Giant set gibin. 2 tur dondur bitiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hanging leg rise the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Perfectionist said: Yere bi guzel yatiyosun... :D Crunch, cross crunch, side crunch ve lyng leg raise dinlenmeden. Giant set gibin. 2 tur dondur bitiriyor zaten. side crunch kızlar için dsaaasd. diğerlerini yapıyorum zaten. bu ara pilates topunun üstünde ağırlıkla yapmaya başladım. titreye titreye yapıyorum iyi Kanuni said: hanging leg rise the king abi omuz sıkıntıda olduğu için barfixden uzağız yaklaşmıyorum yanına asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kollarini dayayarak yap , sirtini veriyorsun hani kollarida kivirip koyuyorsun dirsekten tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ikaya_219 said: Perfectionist said: Linkleri bi daha oku istersen? Sende veya 3 5 kişide işe yaramaması herkes için aynı sonucu doğurucağı anlamına gelmez 10 kişiye yaramaz 5 ine yarar bu kişiden kişiye değişebilir Bütün tıp, biyoloji ve spor bilimi araştırmalarını tek cümleyle çürüten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Pilates topunda russian twist de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dragon flag favorimdir tüm karnı calıstırıyor alt üst son tekrarda bide tam tepedeyken bisiklet yapıyosun bitene kadar fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu karın çalışmalarını ağırlık programından önce mi yapıyorsunuz yoksa sonra mı? sonra yapmak gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Myshkin, O normal. Cok oluyor bana. Birisine pubmed den makale gosteriyorum. Bana ornek goster senin savundugun seye diyorum muscle&fitness kupuru gonderiyor. Ben ondan cok rob riches abimize ne var bea bunda denmesine bozuldum. Ayip valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 genel bi ısınma için anttan önce tercih ediliyo genelde. ben de önce yaparım önce unutursam sonra fdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ben bitince yapiyorum. Zaten bir cok harekette calisiyor. Diger harketlerin verimini dusurmeye gerek yok. Ozellikle squat ve deadliftte saglam calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aynen, bende antreman sonunda calısıyorum mide hatta barfix çekiyorum mideden sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kışın yiyip sıçıp balina gibi olanlar bikini hayaliyle salona gelmeye başladı. Ordalık ıslak kıçtan geçilmiyor arkadaş. Ya bide bazı insanlar neden ceset gibi kokuyo aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bir cesit dopinge ihtiyacım var 10 km kosuyu 41 dk dan 33-35 e cekmem lazım , var mı bildiginiz deli enerji veren birsey yarısa az kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 animal rage gogo jack 3d var bide ama HÜSEYİN BOLTla kapışırsın o zaman asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 33 baya kadın atlet zamanı diil mi. bi de 41'den 33 falan, baya extreme. gerçekten doping lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 doping kontrolu varsa jack3d e girme hic, banlı substance var içinde, ne yarışması bu arada? benim de athletic fitness yarısması var 1 ay sonra :D barfiximi arttırmaya calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kesin muhabbeti geçmiştir de yağları kasa çevirmek diye bi mevzu var mıdır yoksa hurafe midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 akciğerin böbreğe dönüşmediği gibi yağ da kasa dönüşmez, kaslar şişip büyür ya da küçülür bundan alakasız olarak da yağ tabakası azalıp artabilir, yaptığın antremana göre aynı anda yağ ve kas alabilirsin, yağ ve kas kaybedebilirsin kaslarını şişirirken yağ kaybedebilirsin tabi normal bi insanın yılda max 2kg kas kütlesi yapabildiğini bilmek lazım(2kg olması lazım tam emin değilim) istediğin kadar yağ alıp yakarsın bundan bağımsız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ABİ SEN BİLMİYOSUN http://forum.paticik.com/read.php?62,6552003,6697558#msg-6697558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cager, Athletic fitness yarismasi ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 0ne her zamanki gibi fail asf perfectim atletik fitnez 4 ana pozdan oluşan 3-4 tane temel hareketi de max yapmak üzerine bi yarışma diye biliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=iCCCq4BMztU bu sipastik birinci oldu bitanesinde. güzel göğüs anatomisi var + kol iyi gerisi çöp edit:şov daha çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1dk da max barfix,dips ve kürek çekme var ayrı ayrı bide genel olarak vucuda bakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar