Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY

dfsdsdfds

cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var

favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss

not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty.

güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd)
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Yere bi guzel yatiyosun... :D Crunch, cross crunch, side crunch ve lyng leg raise dinlenmeden. Giant set gibin. 2 tur dondur bitiriyor zaten.

side crunch kızlar için dsaaasd. diğerlerini yapıyorum zaten. bu ara pilates topunun üstünde ağırlıkla yapmaya başladım. titreye titreye yapıyorum iyi

Kanuni said:

hanging leg rise the king

abi omuz sıkıntıda olduğu için barfixden uzağız yaklaşmıyorum yanına asd
Sosyal ağlarda paylaş

ikaya_219 said:

Perfectionist said:

Linkleri bi daha oku istersen?

Sende veya 3 5 kişide işe yaramaması herkes için aynı sonucu doğurucağı anlamına gelmez 10 kişiye yaramaz 5 ine yarar bu kişiden kişiye değişebilir

Bütün tıp, biyoloji ve spor bilimi araştırmalarını tek cümleyle çürüten adam
Sosyal ağlarda paylaş

akciğerin böbreğe dönüşmediği gibi yağ da kasa dönüşmez, kaslar şişip büyür ya da küçülür bundan alakasız olarak da yağ tabakası azalıp artabilir, yaptığın antremana göre aynı anda yağ ve kas alabilirsin, yağ ve kas kaybedebilirsin kaslarını şişirirken yağ kaybedebilirsin
tabi normal bi insanın yılda max 2kg kas kütlesi yapabildiğini bilmek lazım(2kg olması lazım tam emin değilim) istediğin kadar yağ alıp yakarsın bundan bağımsız olarak
Sosyal ağlarda paylaş

0ne her zamanki gibi fail asf

perfectim atletik fitnez 4 ana pozdan oluşan 3-4 tane temel hareketi de max yapmak üzerine bi yarışma diye biliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=iCCCq4BMztU

bu sipastik birinci oldu bitanesinde. güzel göğüs anatomisi var + kol iyi gerisi çöp

edit:şov daha çöp
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...