Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

Killer said:

bu hareketi önneriyo musun cidden? droid vücudunda omurga adamantium galiba tili lgsdf

valla ben salondayken gey gibi db snatch diil power snatch yapiyodum. db snatche gey dediyasem shrugi sen dusun

beğenmedim ben hareketi ya bnlik değil. zaten bel problemim var da genel olarak beğenmedim dsksg.

burda ama bi full body olayı var gibi. shrugla nasıl kıyaslıyosun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

snatch = bench press
shrug = cable crossover gozumde deger olarak. ust trapez zaten bircok harekette calistigi icin tek hareket yeterli. tek hareket olarak ne secersin dersen ya snatch ya clean. guclendirir de.
o zaman sen db shoulder press yaparken dambillari clean de yapamiyosundur ki?
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

snatch = bench press
shrug = cable crossover gozumde deger olarak. ust trapez zaten bircok harekette calistigi icin tek hareket yeterli. tek hareket olarak ne secersin dersen ya snatch ya clean. guclendirir de.
o zaman sen db shoulder press yaparken dambillari clean de yapamiyosundur ki?

benim çalışma tarzım değil de snatch nası bench la :S denemedim bilmiyorum tabi de göğüsle alakasız gibi. sen öyle diyosan öyledir tabi yapmışsın

benim trapezlerim iyi zaten shrug ara sıra yapıyorum da biraz okudum, shrug rotator için zararlı diyolar. onun yerine upright row yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage ın dediği gibi önem bakımından söyledim. Göğüsle ne alakası olacak trapezden bahsediyoduk.

Rotator cufflara zararlı diye shrug yapmayıp upright row yapman bambaşkaymış yalnız. Shrug zararlı olabilir ama upright row daha fena o açıdan. İkisini de at snatch yap düşürmezsin kafana :) Snatch sıkıntılıysa clean yap diycem ama dambılla clean garip oluyor biraz. Yapılabilir çift dambılla. Her omuz dambıl presste bir kere yapıyoruz. Omuz trapezden güçlü olunca o harekette kaldırabilceğin ağırlık baya sınırlanıyor. Dambılları omuza alıyorum vücut perişan oluyor zaten o noktada
Sosyal ağlarda paylaş

beyler şöyle bir sorunum var

hammer curl yaparken sağ kol kitleniyor enteresna bi şekilde sdfs.sol kolla sabaha kadar yaparım

barbell curl yaparken ise sol kol güçten değil ama eklemde acaip bi acı oluyor.hani o yuzden durmak zorunda kalıyorum sağ ise problemsiz

bunun bilimsel bi açıklaması var mı sdfs.hani güç yetmez kaldıramazsın tamam ama bildiğin bi garip
Sosyal ağlarda paylaş

trapez 1 kere falan çalışmışımdır. Bence omuzları düşük gösteriyor trapezin şişmesi. Zaten omuzum baya dar yukardan trapez çıkarsa füze başlığı gibi olurum :D

Ektra omuz çalışmak istiyorum bu arada. Her harekette çalışıyo diyeceksiniz belki ama bu biceps üzerindeki dalgaların şişmesini istiyorum ya genişlemiyo omuz. Öne arkaya genişledim biraz ama yana ıhh
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

barbell curl yaparken ise sol kol güçten değil ama eklemde acaip bi acı oluyor.hani o yuzden durmak zorunda kalıyorum sağ ise problemsiz

Solda benim genel bir sorun oluyor içten böyle garip bir his. Aynı derece sıkamıyorumda mesela sol kolu. Çalışırken açıların uyumsuzluğuyla iki koldaki farklı kasların farklı şekilde gelişmesine bağladım ben olayı. Sol kolun açısı bir garipleşiyo kaldırırken benim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...