Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 of bitmişim ya 2 aydır hiç bi bok yapmıyodum.kavanoz kavanoz nutella bitirdim.beslenme berbattı dün yine tekrardan başladım fazla zorlamadan.ama bildiğin bitik yani vucut sdfs bugun bacaklarım titriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tiLi said: Killer said: bu hareketi önneriyo musun cidden? droid vücudunda omurga adamantium galiba tili lgsdf valla ben salondayken gey gibi db snatch diil power snatch yapiyodum. db snatche gey dediyasem shrugi sen dusun beğenmedim ben hareketi ya bnlik değil. zaten bel problemim var da genel olarak beğenmedim dsksg. burda ama bi full body olayı var gibi. shrugla nasıl kıyaslıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 snatch = bench press shrug = cable crossover gozumde deger olarak. ust trapez zaten bircok harekette calistigi icin tek hareket yeterli. tek hareket olarak ne secersin dersen ya snatch ya clean. guclendirir de. o zaman sen db shoulder press yaparken dambillari clean de yapamiyosundur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Sadece power clean bile yapsan hayvan gibi yerin çalışıyo bu arada tili power clean e de başladım çok yapamıyom ama 50-60 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hafif zorlayan kiloyla 2-3 set clean ya da power clean yapinca ertesi gün bacaktan trapeze kadar her tarafin agriyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 tiLi said: snatch = bench press shrug = cable crossover gozumde deger olarak. ust trapez zaten bircok harekette calistigi icin tek hareket yeterli. tek hareket olarak ne secersin dersen ya snatch ya clean. guclendirir de. o zaman sen db shoulder press yaparken dambillari clean de yapamiyosundur ki? benim çalışma tarzım değil de snatch nası bench la :S denemedim bilmiyorum tabi de göğüsle alakasız gibi. sen öyle diyosan öyledir tabi yapmışsın benim trapezlerim iyi zaten shrug ara sıra yapıyorum da biraz okudum, shrug rotator için zararlı diyolar. onun yerine upright row yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Göğüsle alakası yok zaten. Hareketlerin önemi bakımından demiş anladığım kadarıyla. Hani snatch bench kadar önemlidir gibisinden. edik: "değer olarak" yazmış zaten. Şimdi gördüm ben de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mirage ın dediği gibi önem bakımından söyledim. Göğüsle ne alakası olacak trapezden bahsediyoduk. Rotator cufflara zararlı diye shrug yapmayıp upright row yapman bambaşkaymış yalnız. Shrug zararlı olabilir ama upright row daha fena o açıdan. İkisini de at snatch yap düşürmezsin kafana :) Snatch sıkıntılıysa clean yap diycem ama dambılla clean garip oluyor biraz. Yapılabilir çift dambılla. Her omuz dambıl presste bir kere yapıyoruz. Omuz trapezden güçlü olunca o harekette kaldırabilceğin ağırlık baya sınırlanıyor. Dambılları omuza alıyorum vücut perişan oluyor zaten o noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 trapez çalışmayın ya ekstra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 @tili zaten sakatlandığımdan beri hiç birini çalışmadığım için dediğini de değerlendireyim dfgjsgsd ben trapezi 2-3 antrenmanda bir 2-3 set yapıyorum çok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 beyler şöyle bir sorunum var hammer curl yaparken sağ kol kitleniyor enteresna bi şekilde sdfs.sol kolla sabaha kadar yaparım barbell curl yaparken ise sol kol güçten değil ama eklemde acaip bi acı oluyor.hani o yuzden durmak zorunda kalıyorum sağ ise problemsiz bunun bilimsel bi açıklaması var mı sdfs.hani güç yetmez kaldıramazsın tamam ama bildiğin bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 trapez 1 kere falan çalışmışımdır. Bence omuzları düşük gösteriyor trapezin şişmesi. Zaten omuzum baya dar yukardan trapez çıkarsa füze başlığı gibi olurum :D Ektra omuz çalışmak istiyorum bu arada. Her harekette çalışıyo diyeceksiniz belki ama bu biceps üzerindeki dalgaların şişmesini istiyorum ya genişlemiyo omuz. Öne arkaya genişledim biraz ama yana ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: barbell curl yaparken ise sol kol güçten değil ama eklemde acaip bi acı oluyor.hani o yuzden durmak zorunda kalıyorum sağ ise problemsiz Solda benim genel bir sorun oluyor içten böyle garip bir his. Aynı derece sıkamıyorumda mesela sol kolu. Çalışırken açıların uyumsuzluğuyla iki koldaki farklı kasların farklı şekilde gelişmesine bağladım ben olayı. Sol kolun açısı bir garipleşiyo kaldırırken benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim iki kol arası fark 1,5 cm miş ya la. nası azaltçaz bunu. eşitte çalıştırıyorum anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 zamanla azalır. arayı kapatıcam diye geride olan kola daha fazla kilo yada fazla rep yükleme eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 31 kası sol tarafta belirgin değil. Sollamı çalışsak 2 ellemi ? sadmaskdffdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 p90x e alt yazı bulabilcek link atabilcek babayiğit var mı la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 samaella said: 31 kası sol tarafta belirgin değil. Sollamı çalışsak 2 ellemi ? sadmaskdffdgdf ollumm bakk gittt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.subtitleseeker.com/1690995/P90X+(Power+90+Extreme)/Season-1-Subs/English/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 barnacle said: http://www.subtitleseeker.com/1690995/P90X+(Power+90+Extreme)/Season-1-Subs/English/ seni yerim yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 burası kasıyo msn var mı rasdghfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/3-yilda-bu-hale-geldi/gundem/gundemdetay/17.01.2013/1656667/default.htm ''Günde 1.5 kilo kırmızı et, 1 kilo tavuk, 30 yumurta yemesi gerektiğini belirten Doğan, ekonomik yetersizlikten dolayı bunu güçlükle ve borç içerisinde yapabildi.'' wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 düz adamlık olacak ama günde 30 yumurta yiyip ölmüyosa demek ki yumurta iyi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 su gibi steroid tükettiği apaçık,demekki ölmüyosa su gibi steroid tüketmek iyi birşey. fakyes asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar