Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Gizli said:

abi hiç anlamıyorum şu "kas yapacam" diye spor salonuna gidenleri.onun yerine sevdiğiniz bir sporu yapın.hem eğlenin hem bir oyun,kültür falan öğrenmiş olun.kas yapacağım diye sürekli tavuk ve yumurta yiyip protein içip sıkıcı ve saçma hareketleri aptal saptal aletlerin üstünde yapmayın:(

boldlu yerlere dikkat

zaten anlaman o belli

öğrendiğin kültür neymiş merak ettim. oyun ne öğrendin basket oynamayı mı öğrendin futbolda dex mi kastın nedir?

sen hangi fag sporuyla uğraştın da ağırlık kaldırmamıza saçma diyosun?

tekrar soruyorum

do you even lift?
you BENÇ?
PHOTO?
U MIRIN JAW BRAH?
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Gizli said:

abi hiç anlamıyorum şu "kas yapacam" diye spor salonuna gidenleri.onun yerine sevdiğiniz bir sporu yapın.hem eğlenin hem bir oyun,kültür falan öğrenmiş olun.kas yapacağım diye sürekli tavuk ve yumurta yiyip protein içip sıkıcı ve saçma hareketleri aptal saptal aletlerin üstünde yapmayın:(

boldlu yerlere dikkat

zaten anlaman o belli

öğrendiğin kültür neymiş merak ettim. oyun ne öğrendin basket oynamayı mı öğrendin futbolda dex mi kastın nedir?

sen hangi fag sporuyla uğraştın da ağırlık kaldırmamıza saçma diyosun?

tekrar soruyorum

do you even lift?
you BENÇ?
PHOTO?
U MIRIN JAW BRAH?

kalın yazılmış yerlerde hiçbir anormallik yok.evet body building yapanları anlamıyorum.anlamıyorum dememe mi alındın?aptal saptal olan siz değilsizin onu aletlere söylüyorum dikkat edersen

arkadaşlarınla çıkıp da aktivite olarak ağırlık kaldırmacılık oynayamazsın ama spor olarak bir oyunu yaparsan çok güzel zaman geçirebilirsin ek olarak o oyunla ilgili kültür de kazanırsın ya da ne bileyim bir uzak doğu sporuna gidero sporun disiplinini,felsefesini öğrenirsin

futbol,tenis,taekwondo yaptım;arkadaşlarla da basketbol,badminton falan oynuyorum arada ama varsay ki hayatımda hiç spor yapmadım.bu benim düşüncemin doğruluğunu değiştirir mi?bir şeyi eleştirebilmek için onu karşındakinden daha iyi mi yapman gerekir?

resim falan da yok kime neyi kanıtlayacağım da resim koyayım.ister inan ister inanma
Sosyal ağlarda paylaş

valla hayatında spor salonuna gitmemişin belli sokakta hadi basket oynayak diye arkadaşlarınla takılıyosun. keyiflidir biliyorum

basket futbol aikido mma atletizm amerikan futbolu yaptım ben de, ben senin yaptıklarını yapmışım mesala bak, sen benim yaptığımı yapmamışın. yapma zaten yarın öbürgün heves edersen de.

insan antrenman buddy'si ile gayet keyifli vakit geçirip antrenman yapabiliyo. sen takım sporlarını sevebilirsin kalabalık falan filan. gelip de bireysel spor yapıp kıçından ter akıtan adama burda salak salak aletler ya napıyonuz ki mınakkie diyemessin. diyosan da böyle cevap veririm. savunma sonra eleştirdik ya falan diye.

neyse gittim ben yine.

ayrıca badminton gelmiş ya ben niye cevap bile verdiysem fkads
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi yaparsan adam gibi beslenirsen ve adam gibi dinlenirsen kasların gelişiyor. Spor yapıyorsanda yapmak zorundasın bunu. Yüzücüsünün antrenmanı ayrı basketcinin ayrı.
Sporcu olmayan bizim gibi insanlar normal çalışıyor geçiyor.
Ben ağırlığa ek olarak yoga benzeri şeyler de yapıyorum oda çok önemli.

Ama ağırlıksız olmaz.

Ha ağırlık kaldırma vücut yapma insanın komplekslerini kapamak içinse o ayrı bir olay ama onu da çok ciddiye almak da gereksiz bir durum. Gözlemindir gülersin geçersin. Ama benimde gördüğüm kadarıyla tr de kesinlikle böyle bir durum var. Ama burda o arkadaşlardan çok yok işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

okkaaaaaaay
Sosyal ağlarda paylaş

Oo selam abi.
Bayadır yoktun ben işte 1 senedir yapıyorum. Gerçi arada aksattığım çok oldu ama genel olarak paleo yum.
Gerçi son 1 aydır spor yapıyorum ondan önce 5 ay yapamadım neyse.
Sağlığım çok iyi. 1 senede 2-3 kere başım ya ağrıdı ya ağrımadı nezle veya grip olmadım hiç. 1 kere hastalandım sadece o da çok üzüldüğüm bir andaydı.
Kas kütlemde artış oldu 3-4 kg yağ yaktım.
Saçlarım fırça gibi ve dökülmüyor deri rengim 1000$ lık krem süren karılardan iyi.
Antrenmanla ilgili 60-70 arası silkme ve bench press
105-110 arası deadlift 80-90 arası squat 40 military press filan yapabiliyom.
Ama tabi yine istediğim gibi değil yağ oranım 20% filan onuda artık yaza doğru 15% filan çekersem güzel olcak.

Bi ara manyaklık ettim hiç karb yemedim kötü oldu şimdi patato antrenmanlardan sonrada muz genelde de kivi filan yiyorum çok daha iyi oldu bu şekil.
Takviye 0. Sadece c vitamini alıyom arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos said:

arkadaşlar paleo dieti düzenli bi şekilde uzun bi süre uygulayan varsa neler oldu bitti pros cons şeklinde bi durumu açıklayabilir mi?

Ben üniversitedeyken bir ay yaptım. Süt ürünleri ve baklagilleri kesmedim ama. Onun dışında nerdeyse istisnasız uydum. Ara öğünlerde meyve ve fındık badem yedim. Kalorileri çok azaltmadım. Sonuç olarak bir ayda iki üç kilo falan verdim. O süre içinde gücümde artış bile olmuştu ve her gören kilo verdiğimi söylüyordu. Epey yağ yaktığıma ve kas kaybetmediğime eminim.

Sonra sosyal ortamda çok sıkıntı yarattığı için bıraktım. Dışarda yemek yemek çok zor. Nerdeyse hiç bir ikramı kabul edemiyorsun. Herkes bi garip bakıyor sana falan. Ama yine de çok iyiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

spor için yapılan her türlü spor insana haz veriyor. ben aerobik +ağırlık karıştırınca daha çok zevk alıyorum. düzgün ip atlamak (dizlerini kırmadan) baya zevkli bence, eğer uzun süre koşabilirsem ondan da zevk alacağım baya sanırım. şimdilik koşu sonrası güzel ama koşma sırasında bazen sıkılıyorum ne yalan söyleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...