Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı..
kanuni bildiğin reyiz çıktı ya.
i feel so sissy :/

30la db press yapamamak mı? ben kız gibiyim 3 sene önce bile yapabiliyodum 30 üstü
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

GodBlessStoya said:

Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı..
kanuni bildiğin reyiz çıktı ya.
i feel so sissy :/

30la db press yapamamak mı? ben kız gibiyim 3 sene önce bile yapabiliyodum 30 üstü

30+ left 30+ right olarak mı? total 30 mu? kg mi lbs mi? şimdi o kadar iri güçlü adamın yapamaması daha garip geldi
Sosyal ağlarda paylaş

yok kilo da, press değil direk aşağıdan başlayıp bisepslerle kaldırma adı neyse artık bilmiyorum.

not: baktım şimdi biceps curl diye geçiyor sanırım

zaten çok salaş bir yerde gidiyorum ve en ağır dumbell o heh ama 5 ten fazla yapamıyorum. 10-15 kere yapacağım zaten 10-15 kg olanları tercih ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

işte ben de şu adam gübü spor yapmak istiyorum ya. kafama göre, rahat oh

buarada belirtmek istiyorum, spor salonu bu kadar salaş olmasa bu kadar sık gitmezdim bence ya hayatta. çok rahat, ayakkabını bile değiştirmek zorunda değilsin ki benim için iki ayrı ayakkabı taşımak en büyük işkenceydi spor meselesinde sdf

aynı şekilde sürekli belirli bir programı takip etmeye kassam yine sıkılırdım gibi geliyor. amacım zaten karışık aneorobic ve aerobic egzersiz yapmak. ağırlık kaldırma ve maksimum koşu süreleri gibi şeylerde bir gelişme olursa böyle devam edeceğim yoksa daha planlı programlı denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...