ad3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kotu-espri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ne diyeydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı.. kanuni bildiğin reyiz çıktı ya. i feel so sissy :/ 30la db press yapamamak mı? ben kız gibiyim 3 sene önce bile yapabiliyodum 30 üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tiLi said: GodBlessStoya said: Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı.. kanuni bildiğin reyiz çıktı ya. i feel so sissy :/ 30la db press yapamamak mı? ben kız gibiyim 3 sene önce bile yapabiliyodum 30 üstü 30+ left 30+ right olarak mı? total 30 mu? kg mi lbs mi? şimdi o kadar iri güçlü adamın yapamaması daha garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dambılda ağırlıkları toplayarak söylemiycem heralde :) 30kg left 30kg right basit gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi bahsettiğim adam bildiğin güçlü yani kollarda 45+ çok yağlı değil şimdi daha da garip geldi omuza alamaması o ağırlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 DB shoulder press den mi bahsediyoruz? Ağırlıkları omuz hizasına getirmek zor oluyo onda, power clean çalışmanın faydaları burda devreye giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Abi omuz presi icin cok degil mi o kilolar ya? Benim bench press max'im 110kg. +40kg dumbell'lar ile preslerim goguse cok rahat. Omuzda maks 70kg military press. 25kg civari dumbell'lar ile preslerim. 16kg tek kol cok temiz lateral raise yapiyorum. 18kg de az tekrar cikaririm. Ama o kilolar pres icin cok bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 omuz press için çok evet. ben db bench den bahsediyoruz sanmıştım. omuzda maxım 28kg artmıyor bayadır. 25 sana az perfect :) militaryden sonra giriyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 14 ile giriyom lam ben presse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Valla en son dumbell ile omuz presi yapali 1 yil olcak herhalde. O yuzden de rakam dusuk geldi belki aklima. Cut bitince onu koyarim omuza ilk hareket. Kac cikacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 tiLi said: omuz press için çok evet. ben db bench den bahsediyoruz sanmıştım. omuzda maxım 28kg artmıyor bayadır. 25 sana az perfect :) militaryden sonra giriyosundur abi şimdi senin yaptığın bench press mi dumbell omuz press mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ilk başta bahsettiğim 30kg az dediğim dambıl benchti. sonra 28kg yazdığım dambıl omuz inb4 internet kiloları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 casual gidici olarak ben bile 25 ile yapabiliyorum (tek elde 25). kaslı adam yapamıyosa balondur o kaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 LBS olmasın ardeth o ? :) bu mu yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok kilo da, press değil direk aşağıdan başlayıp bisepslerle kaldırma adı neyse artık bilmiyorum. not: baktım şimdi biceps curl diye geçiyor sanırım zaten çok salaş bir yerde gidiyorum ve en ağır dumbell o heh ama 5 ten fazla yapamıyorum. 10-15 kere yapacağım zaten 10-15 kg olanları tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 25 kiloyla mı yapıyosun oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bilemedim şimdi çok salaş olduğu için üzerinde 25 yazıyor sadece birim gözükmüyor ama geri kalan herşey kilo ile pazartesi gidince tartıda ölçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 casual gidiyorum diyosun 25kg ile dumbell curl biraz zor yada çok güçlüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 fena değilim ama oha denecek kadar güçlü değilim o yüzden bilemedim yatarak kaldırmada 50kg falan yapıyorum ama tabi bicepsin daha zor olması lazım o yüzden bi an düşününce bana da mantıksız geldi bakıcam pazartesi gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 casual dediğim haftada 3 kere. ama belirli bir program izlemiyorum kafama göre takılıyorum bildiğim her egzersiz tipini 2-3 kere yapıyorum, koşuyorum ip atlıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 işte ben de şu adam gübü spor yapmak istiyorum ya. kafama göre, rahat oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 adam cahil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 lan haftamın %80nini matematik yapmaya harcıyorum oturup bi de egzersizlerin ismini mi ezberliycem tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Theridone said: işte ben de şu adam gübü spor yapmak istiyorum ya. kafama göre, rahat oh buarada belirtmek istiyorum, spor salonu bu kadar salaş olmasa bu kadar sık gitmezdim bence ya hayatta. çok rahat, ayakkabını bile değiştirmek zorunda değilsin ki benim için iki ayrı ayakkabı taşımak en büyük işkenceydi spor meselesinde sdf aynı şekilde sürekli belirli bir programı takip etmeye kassam yine sıkılırdım gibi geliyor. amacım zaten karışık aneorobic ve aerobic egzersiz yapmak. ağırlık kaldırma ve maksimum koşu süreleri gibi şeylerde bir gelişme olursa böyle devam edeceğim yoksa daha planlı programlı denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar