Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

çok ağır çalışmayın abi zaten niye çok ağır çalışıyosunuz? geçmişinde ağır çalışmış bütün antrenörler falan eklemlerden sakat,bi dünya eklem ilaçları alıyolar. yani net belli bir yaş üstündeki çoğu antrenör (ağır çalışmış olan) bu konuda baya pişman.

ağır çalışmayın powerlifter olmucaksanız.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle tablolara aldırış etmiyorum ben ya,kağıt üstünde olcak iş değil bence.
meraktan baktım da bench press örneğin tek rep üzerinden değerlendirmeye alınmış ise tabloda; 62 kiloyum 80kilo 8rep yapmışlığım var, 95 i tek rep rahat yaparım gibi geliyor ama hiç denemedim lol gerek yok.
ama ben vücut olarka mesela kendimi hala novice görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakcam derken? Haftada bir, hadi olmadı iki haftada bir aynı kiloları kaldırmadığın sürece gidiyor güç. 2011 sonunda 76 kiloyken 100 kilo ağırlıkla 5 tekrar serbest back squat yapıyordum. Şimdi 77 kiloyum. Nerdeyse bir buçuk senedir squat yapmadım. Squat yapmaya kalksam 70-80 kilonun üstüne çıkamam tahminen. 180 kiloyla 10 tekrar leg press max yapıyorum.

[hr]

Bugün beslenmeyle ilgili bir şey farkettim. Hep antremanden 1-2 saat önce düzgün bir öğün yemeye kasıyordum, pre-workout hesabı. Bugün vaktim olmadı. 15 dakka önce yolda bi elma atıştırdım. Antremanla öğlen yemeğim arasında 6 saat vardı. Gayet iyi hissettim antremanda. Hatta bir iki rekor kırdım. Ama öğlen sağlam yemiştim baya. Hint restoranında sağlam porsiyon pirinç ve ıspanaklı tavuk. Artık antreman öncesi için kasmicam valla. Halsiz hissederim diye tırsıyordum ama öğlen sağlam yedikten sonra sorun yok gibi. Bir kaç kere daha test etmem lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

antremandan önce karbonhidrat almazsanız gelişemezsiniz arkadaşlar özellikle antremandan yarım saat önce 1 servis bcaa-1 servis glutamin-1 servis creatine ve 1.5 servis protein tozuyla beraber yulaf yemelisiniz,antremandan hemen sonra ise 100gram jelibon yada 1 servis vitargo.
ayrıca çok kilo az tekrar hacim yapar hıhı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

antremandan önce karbonhidrat almazsanız gelişemezsiniz arkadaşlar özellikle antremandan yarım saat önce 1 servis bcaa-1 servis glutamin-1 servis creatine ve 1.5 servis protein tozuyla beraber yulaf yemelisiniz,antremandan hemen sonra ise 100gram jelibon yada 1 servis vitargo.
ayrıca çok kilo az tekrar hacim yapar hıhı evet.

hıhı

Sosyal ağlarda paylaş

yaş 27. bugüne kadar en ufak kilo problemi yaşamadım. 3-4 ay salona gittim çalıştım birz kas yaptım güzel oldu. Sonra bıraktım ama artık aldığım kilolar göbeğe gitmeye başladı. 177 boy 68 kilo. Bildiğin göbekliye gidiyordum beslenmeyi değiştirdim. Salonada tekrar başladım. Göbek yapmamak için tavsiye verin. Bide whey alayım mı almayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...