Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Farklilar oldukca anladigim. Olan onda yok onda olan bunda vs. Tereyag kuyruk yagi gibi demis soris kabaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://nutritiondata.self.com/facts/fats-and-oils/508/2 Şurdan baksanıza full satured fat şuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 şöyle bir sorum var. deadlift tam olarak nereyi kasması gerekiyo. doğru mu yaptığımı anlamak için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bel üstü, bel , kıç , baldır arkasına vuruyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bel ve bel üstü dimi amaç. oh. dedim yanlış mı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yok yok bele vuruyorsa tamamdır ama çok tekrar yapmamak gerek. Yoksa recovery süresi uzar. Dave tate diyor ki çok ağır deadliftlerde tam tamirat 1 ila 2 haftayı buluyo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sumo yap kica vuruyor. Sumo dl yapa yapa kaya gibi kicim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 çok ağır çalışmayın abi zaten niye çok ağır çalışıyosunuz? geçmişinde ağır çalışmış bütün antrenörler falan eklemlerden sakat,bi dünya eklem ilaçları alıyolar. yani net belli bir yaş üstündeki çoğu antrenör (ağır çalışmış olan) bu konuda baya pişman. ağır çalışmayın powerlifter olmucaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bencede ilk 2 seneden sonra ağır çalışmaya gerek yok ben mesela intermediate de bırakacam halteri. http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html şurdaki tabloya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Böyle tablolara aldırış etmiyorum ben ya,kağıt üstünde olcak iş değil bence. meraktan baktım da bench press örneğin tek rep üzerinden değerlendirmeye alınmış ise tabloda; 62 kiloyum 80kilo 8rep yapmışlığım var, 95 i tek rep rahat yaparım gibi geliyor ama hiç denemedim lol gerek yok. ama ben vücut olarka mesela kendimi hala novice görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bırakcam derken? Haftada bir, hadi olmadı iki haftada bir aynı kiloları kaldırmadığın sürece gidiyor güç. 2011 sonunda 76 kiloyken 100 kilo ağırlıkla 5 tekrar serbest back squat yapıyordum. Şimdi 77 kiloyum. Nerdeyse bir buçuk senedir squat yapmadım. Squat yapmaya kalksam 70-80 kilonun üstüne çıkamam tahminen. 180 kiloyla 10 tekrar leg press max yapıyorum. [hr] Bugün beslenmeyle ilgili bir şey farkettim. Hep antremanden 1-2 saat önce düzgün bir öğün yemeye kasıyordum, pre-workout hesabı. Bugün vaktim olmadı. 15 dakka önce yolda bi elma atıştırdım. Antremanla öğlen yemeğim arasında 6 saat vardı. Gayet iyi hissettim antremanda. Hatta bir iki rekor kırdım. Ama öğlen sağlam yemiştim baya. Hint restoranında sağlam porsiyon pirinç ve ıspanaklı tavuk. Artık antreman öncesi için kasmicam valla. Halsiz hissederim diye tırsıyordum ama öğlen sağlam yedikten sonra sorun yok gibi. Bir kaç kere daha test etmem lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senden gelen gözlemlere göre bende deniyim öyle birşeyi :) edit: yapma abi o kadar ağır ne farkeder zaten,eklemlere falan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yok Mirage yani kilo arttırmaya çalışmıcam o anlamda diyorum. O dediğiniz intermittent fasting olayını 2 haftadır yapıyorum gayet iyi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 antremandan önce karbonhidrat almazsanız gelişemezsiniz arkadaşlar özellikle antremandan yarım saat önce 1 servis bcaa-1 servis glutamin-1 servis creatine ve 1.5 servis protein tozuyla beraber yulaf yemelisiniz,antremandan hemen sonra ise 100gram jelibon yada 1 servis vitargo. ayrıca çok kilo az tekrar hacim yapar hıhı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GodBlessStoya said: antremandan önce karbonhidrat almazsanız gelişemezsiniz arkadaşlar özellikle antremandan yarım saat önce 1 servis bcaa-1 servis glutamin-1 servis creatine ve 1.5 servis protein tozuyla beraber yulaf yemelisiniz,antremandan hemen sonra ise 100gram jelibon yada 1 servis vitargo. ayrıca çok kilo az tekrar hacim yapar hıhı evet. hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben anlamadım resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Temmuzda bara ağırlık takmadan zor kaldırıyordum bench press falan :D sonra 5kg takarak başladım. Şimdi 20şer kilo takıyorum ama haftada 3 gün zor gidiyorum spora. Acelem yok keyfini çıkartıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kardeş keşke caps vermeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yaş 27. bugüne kadar en ufak kilo problemi yaşamadım. 3-4 ay salona gittim çalıştım birz kas yaptım güzel oldu. Sonra bıraktım ama artık aldığım kilolar göbeğe gitmeye başladı. 177 boy 68 kilo. Bildiğin göbekliye gidiyordum beslenmeyi değiştirdim. Salonada tekrar başladım. Göbek yapmamak için tavsiye verin. Bide whey alayım mı almayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yeterli beslenebiliosan whey gereksiz,ekstra bir durum yok yani whey için. kendine göre ayarlıcaksın işte programını deneyerek,şekeri sıfırlıcaksın,eppek yemiceksin kötü yağlardan uzak durcaksın falan. eski postlara bak yazio bi sürü şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Şu balonlu arkadaşı banlayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ahahahah sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Nickinden dolayi sevilmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 stoyayı sevmeyen ya aseksüeldir ya yobaz dinci sdgsadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar