AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 database önlemleri nedeni ile başlık buradan devam ediyor pek kıymetli patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 en kaslı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ---reglam alanı--- 3 kilo protein 5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 protein tozu kullananların çükü düşüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 vücudu iyi olanın pipisi küçük oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tili bir numara !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 simdi tekrar tekrar cevaplanmis sorulari tekrar alalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bi fak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi simdi ben yeni başladım bu protein tozunu yemeğe mi katıyoz napıoz? arkadaşlar antremandan sonra 8 ölçek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dusdayken sampuanla beraber aliyorsun. kepegide onluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 saç dökülmesine birebir zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dişlerimi amino asit ile fırçalıyorum likit olanlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben sıvı olanları damardan alıyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Akito said: tili bir numara !1! ahahah ya şu eski eski konudaki şu sayfayı bi okuyun. ne uğraştırmışlar beni. http://forum.paticik.com/read.php?32,3932466,page=495 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 osie16 nerde ya o da bilirdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tiLi said: Akito said: tili bir numara !1! ahahah ya şu eski eski konudaki şu sayfayı bi okuyun. ne uğraştırmışlar beni. http://forum.paticik.com/read.php?32,3932466,page=495 Kanitlarla konusmus. Fitness geek seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 su sürekliligi nasil yakaliyorsunuz. yani haftada 3 gün ayirmissiniz.ama yorgunluk is vs derken düzen bozuluyor. nasil yapiyoruz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bozmican işte acil bi durum olmadıkça gidicen sporuna tıpış tıpış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bizim salona işten sonra gelenler var. adam diyoki eve girsem çıkamam bidaha o yüzden ıkına sıkıla işten sonra geliyorum. makes sense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eve gidince geri dönüş olmuyor evet T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o zaman seele with spor cantasi now. okuldan/isten cikincada direkt gidicem. yeni plan hazirlamam gerek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi salon sakince bir yer ise, aşırı kalabalık değilse yahut, dolap sayısı >> saat başı gelen adam sayısı gibi bi durum var ise; tercih edilmeyen bi dolaba el koyabiliyorsun, adamlara danışıp yap bunu tabii. ayakkabı falan ağır çekiyor bütün gün! laptop, bilmem ne zaten default yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Killer said: bizim salona işten sonra gelenler var. adam diyoki eve girsem çıkamam bidaha o yüzden ıkına sıkıla işten sonra geliyorum. makes sense her salonda var ya onlar :D takım elbiseyle geliyor jilet gibi,sonra 45 dakka kardiyoda boncuk boncuk terliyor,ısındığım kilolarla çalışıp tekrar takım elbise giyiyor,gülmeden edemiyorum ama fhsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi bizdekiler tam pij. adam cantayla girip ayakkabi degistirmeni istiyorlar. Ayni ayakkabi ile spora baslamaya calisrsan disari atiyorlar. olmadi üyelik iptal. cantasiz girersen olmaz ama yinede bir konusurum belki bisiler ayarlabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 olmaz tabi ya. hele kompleks gibi lüks yerlerde iyice sıkı o işler. dolap falan kiralanıyor çoğu yerde. götürücen işe çantayı abi araba varsa dert değil. @nutri ayrı saygı hakediyo adamlar ya işten çıkıp gelme falan asdsdf. minibüs şöförü var bizde hüseyin abi. adam 50 yaşında böyle bi vücut yok ya. kasın sertliği tarif edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar