hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahahahaha son yarım saattir gülüyorum. bu bizim yeto liboş arkadaşlarla "artık araplar ayaklanıyor. ileri demokrasi ile coşacaklar" diyen şakirtlerimiz ne diyecekler bu yeni gelişmeye acaba: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20476693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 o değil de ben asıl Filistin konusunda o kadar atarlandıktan sonra ABD'den azarı yiyip üstüne bütün +repi Mısır'a kaptırınca AKPlilerin suratlarını görmek isterdim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 arap baharı dediniz sivil savaş çıktı kanka. libyalılar ikiye bölündü petrollü petrolsüz bölge diye kavga ediyorlar. mısırlılar saçma sapan dini meseleler üzerine birbirine giriyor. her konuda türkiyeye demokrasi tepeden indi demeyi bilen insanlar kör herhalde bu ülkelere giden demokrasinin bize gelenden 50 kat daha tepeden inme olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aptallar alkış tutmuştu Amerika eliyle yapılan halk ayaklanmalarına. Her geçen gün aptallıklarını gazetelerde, televizyonlarda izleyip okuyorlar. Çok üzüntü verici çok. Mursi zaten şu son İsrail-Filistin olayında Obama'nın yeni kankası oldu. Bizim Joe ile Avarel gene eline yüzüne bulaştırdı herşeyi. Ahaha zavallılar ya, kendileri yetmezmiş gibi tüm ülkeyi rezil ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 E yapmak zorunda bunu. Yarın öbürgün mısırı açık pazara sahip bir tüketim toplumu haline getirecek yasaları reddedilip çıkartamadığı sürece başta durmasının ne anlamı var. Şu saatten sonra arap baharı demokrasi geleyor diyen kalmış mıydı zaten ya lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Türkiye'nin %60'ı falan diyor sanırım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hüühühü ergenekonun ortadogu ayagı karıştırıyor oraları :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 mısır,filistin,libya buralara da bir silivri lazım,atıcaksın darbecileri ki halk rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 diktatörlerin devrilmesi güzeldi. olayların arkasından kimsenin arapların adam olmasını beklediğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Adamların yeni bir diktatöre tahammülü yok ve isyan ediyorlar. Ülkede hakikaten bir şeyler değişmedikçe halk sokakları bırakmayacak gibi görünüyor. Mısırlılardan oturup ders almamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Giovanni said: Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor? mubarek zamaninda 10 kisi bir arada yuruse sorgusuz sualsiz 10 sene yatiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ne bekliyordunuz araplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 maesselam said: Giovanni said: Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor? mubarek zamaninda 10 kisi bir arada yuruse sorgusuz sualsiz 10 sene yatiyorlardi. ya bi sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sen ne kadar agzi lagim kokan bir herifsin ya terbiyesiz,fikir beyan edemeyecekmiyim? yada konuyu sen actin diye ,konunun sahibimisin? s.g ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 cehape zihniyeti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 boş konuşma hadi yobaz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fikrin süpermiş, napolyonn gibisin maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 stargate demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 her yerde söleriz, pati demokratik bir ortam değil ve bundan çoğumuz memnun. o yüzden hak yargılarını demokratik zemini baz alarak yapma, moderasyon hep haklı, o yüzden haktan hukuktan bahsedebilirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kim gonderiyor bu adamları buraya ayda 1 tane kesin geliyor bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ben diyorum burası heroic dungeon şakirtler için de kimse inanmıyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Soris said: Ben diyorum burası heroic dungeon şakirtler için de kimse inanmıyo haha sende fire elemental bossa scorch calisan mage'sin heralde patron lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar