Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arap sonbaharı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahaha son yarım saattir gülüyorum. bu bizim yeto liboş arkadaşlarla "artık araplar ayaklanıyor. ileri demokrasi ile coşacaklar" diyen şakirtlerimiz ne diyecekler bu yeni gelişmeye acaba: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20476693
Mesaj tarihi:
o değil de ben asıl Filistin konusunda o kadar atarlandıktan sonra ABD'den azarı yiyip üstüne bütün +repi Mısır'a kaptırınca AKPlilerin suratlarını görmek isterdim sdfsdf
Mesaj tarihi:
arap baharı dediniz sivil savaş çıktı kanka.

libyalılar ikiye bölündü petrollü petrolsüz bölge diye kavga ediyorlar. mısırlılar saçma sapan dini meseleler üzerine birbirine giriyor.

her konuda türkiyeye demokrasi tepeden indi demeyi bilen insanlar kör herhalde bu ülkelere giden demokrasinin bize gelenden 50 kat daha tepeden inme olduğunu.
Mesaj tarihi:
aptallar alkış tutmuştu Amerika eliyle yapılan halk ayaklanmalarına. Her geçen gün aptallıklarını gazetelerde, televizyonlarda izleyip okuyorlar. Çok üzüntü verici çok. Mursi zaten şu son İsrail-Filistin olayında Obama'nın yeni kankası oldu. Bizim Joe ile Avarel gene eline yüzüne bulaştırdı herşeyi. Ahaha zavallılar ya, kendileri yetmezmiş gibi tüm ülkeyi rezil ediyorlar.
Mesaj tarihi:
E yapmak zorunda bunu. Yarın öbürgün mısırı açık pazara sahip bir tüketim toplumu haline getirecek yasaları reddedilip çıkartamadığı sürece başta durmasının ne anlamı var.

Şu saatten sonra arap baharı demokrasi geleyor diyen kalmış mıydı zaten ya lolz.
Mesaj tarihi:
Adamların yeni bir diktatöre tahammülü yok ve isyan ediyorlar. Ülkede hakikaten bir şeyler değişmedikçe halk sokakları bırakmayacak gibi görünüyor. Mısırlılardan oturup ders almamız lazım.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor?

mubarek zamaninda 10 kisi bir arada yuruse sorgusuz sualsiz 10 sene yatiyorlardi.
Mesaj tarihi:
maesselam said:

Giovanni said:

Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor?

mubarek zamaninda 10 kisi bir arada yuruse sorgusuz sualsiz 10 sene yatiyorlardi.

ya bi sg
Mesaj tarihi:
her yerde söleriz, pati demokratik bir ortam değil ve bundan çoğumuz memnun.
o yüzden hak yargılarını demokratik zemini baz alarak yapma, moderasyon hep haklı, o yüzden haktan hukuktan bahsedebilirik.
  • Yeni Oluştur...