Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 moriarty said: musleranın yalandna kafasını tutması çok iyiymiş lan bi de tedevi oluyo yalandan sdsf Trollse komik degil, ciddi ise vahim. Zira; said: Rakibinin diz darbesi ile kısa süreli bilinç kaybına uğrayan ve kaşı açılan Muslera'ya 8 dikiş atıldı (Lig TV) Pozisyon penaltı o ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 vallahi vahim olan bişey yok masq. özeti aç izle, kafasına bir şey çarpmıyor. ha belki yere çarpmıştır bilemiyorum. ama ellerine çarpıyor kafasına yaklaşmıyor bile. aç özeti bak, gördüğümü söylüyorum bariz bi şekilde. kafasından baya uzak zaten. böyle itici itici cevapta verme, güzel güzel yazıyoruz pişman etme bir seferindede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yere veya diz darbesi; adamın kaşı açılıyor ve bilincini kaybediyor, sen rol yapıyor bi de tedavi olmus dsafsa diyorsun. 8 dikiş haberini görünce de failini örtmek icin belkö yörö cörpmöstör olloh olloh diye kıvırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yok abi sende yok herkeste var sende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Topla giden oyuncunun dizi önce Muslera'nın el bileklerine çarpıyor, sonra devamında tam dizi suratına geliyor. Nasıl darbe yok yahu, nasıl izliyorsunuz maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Olmadi moriarty, bitti. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Masquerade said: Güntekin'in içi gitmiş yazık lan lider olacaklardı. :( Güntekin Galatasaraylı değil mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beşiktaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ulan bizim maçlardan sonra bu başlıklara gs dışında adamlar gelip ağlıyor sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 PZero said: DarKRideR said: @PZero Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir. Ordu deplasman Eskişehir İnönü Gençlerbirliği deplasman Kayseri içeri Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa ben şu ligde gs yı rakıp olarak görmüyorum . fenerbahce asıl rakıp olur . ayrıca elazığsporu zor yendiler kendi evlerinde karabüke yenildiler gs abartılıyorsa beşiktaş bu ligde daha cok abartılmalı . gsden ne farkımız var ligde ? gs antalya ve bursa uefa mücadelesi verir sezon sonunda . Kafan çok güzelmiş güle güle kullan... Bir de; http://inciswf.com/1285125877.swf her hafta en az 50nc kamyonetle selpak şart size :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 swf asdasdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 12 saatten fazla oldu mac biteli hala aglaniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 50nc ne abi asdfhasdfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-piril-piril-1985-model-damperli-50-nc-kacirmayin-105863565/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 50 nc nin ne olduğunu biliyorum abi, neden hamal zihniyetiyle ayar vermeye çalışlmış onu çözemedim. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 penaltının nizami olmadığını düşünen bi tek ben değilim dimi? maçtan sora ilk kez giriyorum internete. tvlerde hiç kimse bişi söylemedi melo'nun 1 metre açılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 mokoko said: penaltının nizami olmadığını düşünen bi tek ben değilim dimi? maçtan sora ilk kez giriyorum internete. tvlerde hiç kimse bişi söylemedi melo'nun 1 metre açılmasına. Güntekin Onay bi 50 dakika falan ağladı, kaleciler zaten her türlü o 60-70 cm'i kullanıyor öne çıkarak ama Melo kullanılmadan önce çıktığı için bir problem varmış gibi gözüktü, zaten dikkatlice bakarsan dünya üzerinde kullanılan geçerli penaltı atışlarının, %98'inin falan bu kuralı ihlal ettiğini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ihlallerin bu kuralı geçersiz kılmadığını göz önüne alırsak nizami değil penaltı tabiki ama pek dikkat etmiyor hakemler kaleciye penaltılarda futbolcunun vurmaması lazım bence kaleciyi işaret edip bak ileride herif diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aynen öyle adamın gol diyo olayı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sel olmuş yine buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 mokoko said: penaltının nizami olmadığını düşünen bi tek ben değilim dimi? maçtan sora ilk kez giriyorum internete. tvlerde hiç kimse bişi söylemedi melo'nun 1 metre açılmasına. trtsporda sabahtan beri tekrarlanması gerekiyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 gibi http://i.imgur.com/GTOsK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 rıdvanla güntekin çok üzülmüş lan kıyamam hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ridvan nasil uzulmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar