Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Sanica Boru Elazığspor - Galatasaray | 24.11.2012 @19.00

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

vallahi vahim olan bişey yok masq. özeti aç izle, kafasına bir şey çarpmıyor. ha belki yere çarpmıştır bilemiyorum. ama ellerine çarpıyor kafasına yaklaşmıyor bile. aç özeti bak, gördüğümü söylüyorum bariz bi şekilde. kafasından baya uzak zaten.

böyle itici itici cevapta verme, güzel güzel yazıyoruz pişman etme bir seferindede.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

DarKRideR said:

@PZero

Devre arasında BJK lider olursa bu ligi şampiyonda bitirir.

Ordu deplasman
Eskişehir İnönü
Gençlerbirliği deplasman
Kayseri içeri

Rakiplerin fikstürlerine bakınca daha kolay, BJK bu fikstürden en az 10 puan çıkarmak zorunda ki imkansız, en fazla 3-4 olur BJK o da evdeki maçları kazanırsa

ben şu ligde gs yı rakıp olarak görmüyorum . fenerbahce asıl rakıp olur . ayrıca elazığsporu zor yendiler kendi evlerinde karabüke yenildiler gs abartılıyorsa beşiktaş bu ligde daha cok abartılmalı . gsden ne farkımız var ligde ?

gs antalya ve bursa uefa mücadelesi verir sezon sonunda .

Kafan çok güzelmiş güle güle kullan...
Bir de; http://inciswf.com/1285125877.swf her hafta en az 50nc kamyonetle selpak şart size :(
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

penaltının nizami olmadığını düşünen bi tek ben değilim dimi? maçtan sora ilk kez giriyorum internete. tvlerde hiç kimse bişi söylemedi melo'nun 1 metre açılmasına.

Güntekin Onay bi 50 dakika falan ağladı, kaleciler zaten her türlü o 60-70 cm'i kullanıyor öne çıkarak ama Melo kullanılmadan önce çıktığı için bir problem varmış gibi gözüktü, zaten dikkatlice bakarsan dünya üzerinde kullanılan geçerli penaltı atışlarının, %98'inin falan bu kuralı ihlal ettiğini görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...