Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 brezilyalıların geninde var abi toprağı eşelemek asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?v=446558868724660 şuymuş kazıma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Pek kazma göremedik ama yapmışsa da savunacak halimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dua etmiyodu bence penaltı noktasında =) lig tv niye çekmemiş acaba hiç bir kamera açısına denk gelmedi demekki geçen haftaki gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ne uretim yapiyomus be arkadas sanica, 2 gundur 24 saat araliksiz boru konusuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahahah video iyiymiş ya. reha muhtarlı show haber günlerini hatırlattı, mal bulmuş mağribi gibi atlayıp CÖRÖS PÖNÖLTÖ NÖKTÖSÖNÖ KÖZMÖŞ diyenler de neşelendirdiler saolsunlar sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bariz kazıyo işte. ne işi var yoksa tam o noktada, bilicaya da benzio zaten tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi madem oyuncu orayı kazarken görmüş neden gidip hakeme söylememişte maçtan 1 gün sonra cris penaltı noktasını kazdı demiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Soyluyo zaten. Once 5-6 kisi crisin yanina gidiyolar sonra hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi bişiler yapmışta ona kazmak demek hakaret resmen en azından bunla aynı tutulmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 said: Melo öne çıkmış, Cris penaltı noktasını kazmış, Taffarel arkada kalmış, bunlar problem değil. Burada bütün sorumluluk bana aittir. Cris'in penaltı noktasını kazdığı ile ilgili beni çok arayan oldu. Özellikle laf almak, suçu başkalarına atmak için sorular sordular. Ben böyle bir şeyi görmediğimi söyledim. Görmeden de kimseyi suçlamak istemediğimi, sorumluluğun bana ait olduğunu söyledim. Gazetelerde tam tersi çıkmış.Böyle konuşmak bize yakışmaz. Sadece arkadaşım, hakeme Cris'in penaltı noktasıyla ilgilendiğini söylemiş. Ben sadece onu duyduğumu söyledim. Ama gördüğüm herhangi bir şey yoktu. Elazığspor'a gönül verenlerden özür diliyorum. Bu adamı geçen yıldan beri zaten çok seviyordum, şu açıklama çok güzel olmuş. edit: Göksu bu arada açıklamayı yapan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 böyle bir durumda birini göndermeleri gerekmiyormu o noktayı düzeltmesi için? sadece cris kazdığından değilde normaldede orası derin olsa düzeltilmesi için adam isteyemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar