Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gezi mezi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kürdistan propagandasıymş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sosyal medyada baya uzun paylaşmışlardı şikayet mektubunu de şimdi tekrar bakınca bulamadım. ne kadar güzel bir iş yapıyor olsalar da turizm şirketlerinin şikayeti yasalara göre meşru olabilir gibi geldi bana okuyunca. malum adalet mülkün temeli olduğundan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Adaletini sevdigiminin dunyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 birde masanın üstünde dans eden gayler olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yav said: sosyal medyada baya uzun paylaşmışlardı şikayet mektubunu de şimdi tekrar bakınca bulamadım. ne kadar güzel bir iş yapıyor olsalar da turizm şirketlerinin şikayeti yasalara göre meşru olabilir gibi geldi bana okuyunca. malum adalet mülkün temeli olduğundan ötürü turizm il mudurlugune dilekce yazmis biri sikayet etmis bizde o dilekceyi herkes ile paylastik yok gezi duzenliyorlar yok vergi vermiyorlar falan diye biz kimseden para toplamiyoruz, sadece insanlar dunyayi tanisin, gezsin gorsun diye on ayak oluyoruz bu manada biraz gereksiz ve asilsiz bir sikayet bunu da turizm il mudurlugunden , maliyeye kadar belgeleri ile acikladik cekilis konusunda da milli piyangodan iznimizi aldik sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Fistan said: iyi soylemissin stimpak aslinda bazen bu durumlar gunluk olarak degisebiliyor o anki ruh haline gore musteriye gore falan ikisi de tehlikeli aslinda bizim icin ayri ayri goturmek ve karistirip goturmek o an ayri ayri goturme fikri mantikli gelmistir acik acik soyluyorum bu tarz yerlerde herseye dikkat etmek zorundasin ipin ucu bi kacti mi bi daha toparlamasi zor olur senin arkadasin ayri ayri getirelim siz karistirin onerisine alinmis baska bi musteri sicak bakabilir bu duruma hic belli olmuyor menude olmayan bi kokteyl yapiyorsun ozel bi musteriye yandaki masadan adam gosteriyor ben de ondan istiyorun diye neler neler basimiza geliyor menudekileri de farkli isteyen oluyor yok ben sundan iccem ama bardagi sundan olsun falan diye yani bu marka olup olmama ile ilgili bir durum bazi yerlerde umrunda olmaz isletmenin para gelsin de cay bardagiyla yine veririm mantigi ile isletenler vs falan filan zor herkesi memnun etmeye çalışırsan batarsın zaten, en doğrusunu yapıyorsunuz bişey demedim ben de :) öğrenciliğimde cafe-bar'da çalıştığım için ne kadar sinir bozucu olabileceğini de biliyorum. bakalım bu cuma mayışı alınca izmir'e geçebilirim, bi eskişehir - izmir karşılaştırması yaparım gidebilirsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 konuyu hortlatayım da fistan görsün. şu yaptığınız 2 bavyera + 1 adet tabak zımbırtısının saatini uzatın yahu. işten 6 da çıkıyoruz alsancağa varasıya kadar bitiyor olay. şunu 8 e kadar falan uzatın da daha da abanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 eskişehir şubesi dün bıçaklanan ve ambulans gelene kadar beklemesi gereken yaralıyı içeri almamış. bıçaklayan allahçı, bıçaklanan gezici tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 fistan`in burda ki gorevi ne? yeni bir yer acicaz falan demis noldu del mundoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 masaları filan siliyor işte. 1-2 seneye garson olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar