Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 23 kasim 2012 yani bugun 18:00'de acilis kokteyli ile İzmirlilerin hizmetine basliyor. Açılışa özel 1000 TL ödüllü Quiz Night var. Gelip görmeniz dilegiyle herkesi bekliyoruz. saygilar. http://www.delmundocafe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ah be tayfa'ya gidiyoruz bugun. yarın ugrarız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 nerdeymiş bu bakayım olmadı gidelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 izmir'de olsam giderdim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Pati indirimi olmalı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 şükrü abinin selamı var diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben olsaydim olabilirdi patilere indirim ama orada olmayacagim icin zor olur. fiyatlar izmir icin uygun seviyede.sizde farkedersiniz zaten. eger gidenler olursa ozellikle dekorasyona dikkat etmelerini, inceleyip cekinmeden gezmelerini ve bu topicte yorumlamalarini isterim.cok ugrastik cunku. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 akşam toplu buluşma var ayarlayabilirsem gidelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 muzaffer izgu'de olması biraz dezavantaj ama. gazi kadınlar öküz ve trenle şişmişken orayı hareketlendirmek için umarım başarılı olur del mundo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tuh görmemişim bunu bilseydim giderdik quiz night olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 2 saat sonra falan baslar daha vaktin var ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bu akşam ben cons xaenin osso belki vingthor bazılarımızın kız arkadaşları ile oralarda olucaz. Eğlence vaadediyorsan gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bence bi ugrayin begenmezseniz ya da eglenemeyecek gibi gorurseniz baska yere gecersiniz kokteyl falan denersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.delmundocafe.com/mundo-staff/ abi ohahah gözlüklü eleman zaidral'a ne kadar benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Tamam oylamaya sunucam. Sonucu bildiririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 moncici said: http://www.delmundocafe.com/mundo-staff/ abi ohahah gözlüklü eleman zaidral'a ne kadar benziyo. hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Şuan oradayız. Çok güzel mekan yapmışsınız, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tesekkurler tesekkurler izmir oneri, sikayet ve goruslerinizi burdan yazabilirsiniz cekinmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 garson kız ben sipariş alamıyorum diye diye 2 saat diğer bebenin gelmesini bekledik :) ayrıca parayı alan kasadaki eleman çok iticiydi, belki o anı öleydi bilemiyorum.. geri kalan her şey süper, güzel olmuş ;) ps: bi de japonca plakanın birini ters takmışsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ortam güzel, quiz night a geliyoruz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Fistan Ankaradaki elemanlara seni sordum bildiler lol Rus birası harikaymış nan! Bir de içki ruhsatı alsanız tadından yenmez. Hele biraların geldiği pintlara hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şikayet- istanbulda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 toggie said: muzaffer izgu'de olması biraz dezavantaj ama. gazi kadınlar öküz ve trenle şişmişken orayı hareketlendirmek için umarım başarılı olur del mundo. borsanın çarprazı mı bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 evet. drunken duck'ın yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 dün canla tanıştık delikanlı adammış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar